Veilig en vol vertrouwen op Vakantie.

Ross Holidays biedt heerlijke vakanties op prachtige locaties, voor ieder wat wils in het vriendelijke Griekenland. Wandelen, cultuur, natuur, zwemmen, uitrusten, lekker eten, alles kan. Alles wordt geregeld zoals afgesproken, fijne begeleiding ter plaatse.

Top reisorganisatie

Al onze via Ross Holidays, met fijne persoonlijke aandacht, georganiseerde vakanties waren top.

fantastisch

Wij kiezen voor Ross Holidays omdat ze de plekken met massatoerisme vermijden. Een gevarieerd aanbod hebben. Goed bereikbaar voor persoonlijk contact. Goede informatie als je dat wenst. Vakanties aangepast aan je eigen wensen mogelijk. Goede service. Altijd de mogelijkheid om een hostess te spreken, op de locatie of telefonisch. Kortom, als je naar Griekenland wilt is dit de beste weg!

Altijd de mooiste locaties in rustige gebieden van Griekenland.

Misschien al de 8ste keer met Ross Holidays op vakantie geweest in Griekenlands. Meerdere eilanden en streken inmiddels bezocht. En altijd waren de huisjes of studio's in mooie rustige gebieden, dicht bij de natuur en vaak op loopafstand van een dorp. (Wij zijn afhankelijk van het openbaar vervoer). De keus is erg uitgebreid in de loop van de jaren. En het is nu eenvoudig om online de hele boeking te regelen. Als je een vraag over een locatie hebt kun je ze makkelijk bellen en zoeken ze dat voor je uit. Ruim van tevoren krijg je een informatiepakket toe gestuurd. En de hostess terplekke heeft ook altijd een toegevoegde waarde.

Altijd prettig om bij Ross Holiday te boeken.

Prettig om bij een “echt mens” te informeren en dan te boeken. Weten bijna altijd mijn vragen te beantwoorden. Ook voor 2025 heb ik weer geboekt voor mei en september, wij kijken er naar uit. Fijne kleinschalige accomodaties, op mooie locaties, met een vriendelijke hostess. En niet te vergeten altijd een heerlijke fles wijn bij je aankomst in het appartement.

Super geregeld!

Goede, duidelijke communicatie en super snelle reactie!

Fijne betrouwbare organisatie

Prettige en mooie bestemmingen in Griekenland. Kleinschalige en rustige accommodaties. Vragen over bestemmingen en accommodaties worden beantwoord vanuit veel kennis en ervaring. Vakantie boeken verloopt prima. Transfer en/of auto huren verlopen soepel. Kantekeningen: Vele bestemmingen gaan via Athene. Rechtstreekse vluchten naar een aantal bestemmingen zijn vervallen, waardoor transfer (veel) meer tijd in beslag neemt. B.v. Pilion en Kythira. Een aantal vluchten in voor- en naseizoen vertrekken pas in de middag richting Griekenland. Bv. Chania en Heraklion De prijzen zijn de afgelopen jaren behoorlijk gestegen.

Heerlijke vakantie, mooi appartement en fijn sfeer.

Wij waren met 4 personen in huize Zotos voor een week. Een stel in het appartement boven en twee singles in de studio’s beneden. We hadden het complex met ons vieren en dat vonden we erg aangenaam. We zaten wat buiten het stadje, dus erg rustig. Het Valtos strand was goed op loopafstand en er waren voldoende eetgelegenheden zeer dichtbij. De hostess was erg vriendelijk en nam de tijd voor een praatje. Al bij al een zeer aangename plek waar we wellicht nog een keer terugkomen.

Fijne vakantie

Ross werkt met prettige mensen en ze zijn ook op locatie erg behulpzaam. De info en de foto's kloppen met de verwachtingen.

altijd top locaties en persoonlijk contact na het boeken

Wij hebben altijd hele goede appartementen gehad op verschillende locaties in Griekenlands. Appartementen komen altijd overeen met de beschrijvingen en video's/ foto's. Het prettige van Ross vind ik dat jullie veel kleinschalige locaties hebben. Daar voelen wij ons prettig bij.

Fijne reisorganisatie

Fijne reisorganisatie, wie niet het massale wil is bij Ross Holidays aan het goede adres.

Ouderwets klantvriendelijk

Je wordt door een dame van Ross gebeld als je een reis geboekt hebt. Even checken of je niets vergeten bent en of alles klopt, of je paspoort nog geldig is en nog meer vragen. Heerlijk zo'n service. Lekkere ouderwetse service.

Alles super goed geregeld.

Wij zijn al meerdere keren met Ross Holidays weg geweest en altijd was alles perfect geregeld. Gewoon erg goed no nonsens en afspraken worden nagekomen, prima organisatie die doet waar ze voor staan, aanrader, gr Ad

Tiptop geregeld.

We gaan al jaren met Ross Holidays op vakantie en hebben dat altijd als heel prettig ervaren.

Een heerlijke ontzorgde vakantie

We hebben nu al heel wat eilanden en plekjes op het vaste land bezocht. Vanaf de boeking tot de terugkomst op Schiphol altijd keurig en vriendelijk begeleid door de mensen van Ross. Of het nu ging over de overstap in Athene, transfer naar ons verblijf en zelfs de hulp bij een gesprongen waterleiding, niets dan lof. Daarom ook dit jaar 2025 weer met Ross naar een bestemming waar we nog niet geweest zijn. We zijn nog niet “uitge-Rosst”.

Persoonlijke en hartelijke contacten!

De contacten met zowel het bureau in Nederland als met de Hostes op de bestemmingen zijn persoonlijk en hartelijk en daarmee laagdrempelig. Bovendien is er veel kennis van zaken over de bestemmingen, waardoor veel vragen daaromtrent direct persoonlijk kunnen worden beantwoord, zowel hier ter lande als in Griekenland. Daar ligt naar onze mening de kracht van Ross. Bovendien spreekt de kleinschaligheid van de accommodaties en de niet al te toeristische bestemmingen erg aan. Wij reizen al jaren met Ross en zijn nooit teleurgesteld. Vooral niet meegaan in de efficiëntie drift van andere reisorganisaties, zoals het wegbezuinigen van de reisbegeleiding(Hostes) op de bestemmingen!

Altijd alles goed geregeld

De site is overzichtelijk. Je kunt per eiland zoeken en goede filters toepassen. Als je specifieke vragen hebt kun je die stellen want op kantoor lijkt altijd wel iemand te zijn die de locatie kent. Wat wij fijn vinden dat alles in 1x wordt geboekt, en vooral de transfers van vliegveld naar locatie. De prijs kwaliteit verhouding is dik in orde.

Vriendelijk en persoonlijk geholpen

We hadden een reis waar een combi gemaakt kon worden, maar de combinatie sloot niet helemaal aan bij wat wij zouden willen. Goeie alternatieve suggestie door Ross gedaan.

Verwennerij en voor elk wat wil

Fantastisch is hoe de hostesses je direct wegwijs maken op de diverse plekken waar je vakantie wilt vieren. Je voelt je direct thuis en welkom. Prachtig zijn de wandelarrangementen met de lokale gidsen die je zoveel kunnen vertellen over natuur en omgeving waar je verblijft. Of je nu kleinschalig of wat luxer wilt gaan. Er is voor elk wat wils. Je verblijft soms bij prachtige mensen die er soms zelf ook wonen. Zo hartelijk is dat en gemakkelijk voor als je iets wilt weten. En ze kennen vaak de mooiste plekjes die niet in een reisgids vermeld staan. Zeker als je een natuurliefhebber bent kan ik een reis met Ross Holidays van harte aanbevelen. En de diverse verblijven waar wij geweest zijn waren steeds schoon en proper

Precies zoals verwacht!

De locatie waar we verbleven kwam overeen met de foto's en beschrijvingen. Daarnaast was er een erg aardige hostes van Ross holidays die excursies en autohuur regelde en bereikbaar was indien nodig. Zullen zeker vaker met deze organisatie gaan.

super geregeld

Van het begin tot einde heel erg goed geregeld. de auto werd netjes bij onze locatie bezorgd en kregen tips van onze reisbegeleider.

Wij gaan al verschillende jaren met Ross Holidays. Mooie accomodaties geweldige service en ook goede hostesses. Ook zijn wij goed geholpen bij annulering van onze vakantie op eigen verzoek. Daarna mooie aanbieding op een andere vakantie. In een woord geweldig.

Wat Ross Holydays aanbiedt, krijg je ook!!!

Wij boeken al vele jaren bij Ross Holidays. Als we naar Griekenland gaan, is er bij ons geen twijfel over welke touroperator. Ross Holidays is DE Griekenland specialist. Wij hebben inmiddels 34(!) Griekse eilanden bezocht. De accommodaties die wij zoeken zijn kleinschalig en schoon en zijn vaak eigendom van (vriendelijke) Griekse families of worden door Grieken beheerd. Ross Holidays geeft eerlijke beschrijvingen over de accommodaties. We worden in Nederland altijd zeer correct te woord gestaan en geholpen. Wij bezoeken meerdere eilanden in een vakantie en er wordt goed meegedacht. Ook de ferry's kunnen door Ross Holidays worden geboekt. Bijna elke combinatie is mogelijk. Autohuur wordt ook door deze Griekenland specialist geregeld. De reisleiding ter plaatse, of soms op afstand, is deskundig, weet veel over de bestemming en kan je als dat nodig is, tot ondersteuning zijn. En last, but not least altijd heel attent een fles wijn, namens Stefanos Stefanou en zijn team in de accommodatie op de plaats van bestemming.

een prettige goed gelegen, rustige locatie

We zijn 1 week naar Vasiliko bij de Stone Houses geweest. Dichtbij strandje, supermarkten en een paar restaurantjes. Er werd goed en regelmatig schoongemaakt. Klein minpuntje was de gehorigheid binnen het appartement. Er is voldoende privacy buiten door natuurlijke afscheidingen. Paar dagen een auto gehuurd gaf ons de gelegenheid meer van het eiland te zien. Daarmee werd het ons ook duidelijk dat we op een rustig gedeelte van Zakynthos zaten want er waren vele drukke plekken, die we tegenkwamen. Ook wat betreft stranden is dit een rustigere hoek dan andere stranden die we hebben gezien.

Heerlijke vakantie

We hebben een geweldige vakantie gehad op Ithaki en Kefalonia, dankzij de goede zorgen van het reisbureau en reisleidsters.

Wilhelminalaan 2 b

6641DG Beuningen

024 - 642 48 48

Over Ross Holidays

Ross Holidays bestaat sinds 1988 en is opgericht door Stéfanos Stefánou onder het motto ‘kleinschalig en met een persoonlijke aanpak’. Ross Holidays is een reisorganisatie en biedt pakketreizen aan naar het kleinschalige Griekenland bestaande uit vluchten, transfers en woning. Op deze manier laat Ross Holidays de Nederlander kennis maken met het pure Griekenland; Ross Holidays is dan ook voor de echte Griekenland liefhebber. Ross Holidays biedt momenteel 36 bestemmingen in Griekenland aan. Onder het aanbod bevinden zich appartementen, vakantiehuizen, villa’s en hotels. Dit aanbod wordt door de eigenaar Stefanos Stefanou zelf samengesteld. Daarnaast biedt Ross Holidays ook excursies, trekkings, zeilen, duiken, wandelarrangementen, fietsen, yoga, kookworkshop, stedentrips, eilandhoppen en autorondreizen aan. Het team van Ross Holidays bestaat uit twaalf medewerkers in Nederland, zij kennen de bestemmingen en accommodaties veelal uit eigen ervaring. Daarnaast zijn in Griekenland 15 hostesses actief voor de gasten van Ross Holidays. Vakanties naar Griekenland kunnen eenvoudig online geboekt worden of telefonisch op (024) 642 48 48. Ross Holidays voert vanuit Nederland alle vluchten uit vanaf Amsterdam Schiphol en werkt hiervoor voornamelijk samen met luchtvaartmaatschappij Transavia. Tevens is Ross Holidays als erkende reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.