Perfect geregeld allemaal en.hostess ter plaatse

Alles perfect geregeld, fijne huisjes en hostess die erg betrokken was en niet alleen komt om excursies te verkopen

Altijd leuke plekjes!

Goed bereikbaar voor overleg. Ross vindt bijzondere plekjes. Altijd heb je het idee dat je het beste appartement hebt. Lekker balkonnetje waar een mens zich fijn voelt!!

Altijd een goed verzorgde vakantie op uitstekende locaties!

Heerlijk ontspannen

Alles perfect geregeld.

De meeste door ons geboekte accommodaties klopten met de beschrijving op de website. Enig minpuntje: de vermelde afstanden worden te kort vermeld.

Wederom een perfecte vakantie!

Zoals al onze vorige ervaring met Ross Holidays waren we ook deze keer zeer tevreden. Goede omschrijving van de vakantie, plaatsjes, huisjes etc. Vooral de begeleiding door zowel Judith en Sue was fantastisch!

Prima organisatie met leuke kleinschalige bestemmingen

Al meerdere malen met Ross Holidays weg geweest naar Griekse bestemmingen. Telkens was het allemaal prima geregeld als het nu om bootovertochten, auto's of appartement ging, altijd top. Daarnaast wordt er door de medewerkers goed meegedacht in geval van onvoorziene uitdagingen. Wij gaan zeker in de toekomst weer een keer met Ross Holidays naar een Griekse bestemming! Ga zo door!

Sinds een aantal jaren is Ross Holidays onze favoriete reis organisatie voor Griekenland. Zeer toegankelijk en vriendelijk, wanneer je ze nodig hebt, ook ter plekke zoals wij in oktober 2024 hebben ervaren. Kleinschalig en schitterende accommodaties, deskundige mensen op de locaties. Voorlopig zijn ze bij Ross nog niet van ons af. ❤️

uitstekend

Eigenlijk niets op aan te merken

Wij hebben de reis via Ross Holidays als fantastisch ervaren.

Een goed geplande autovakantie op het vaste land gehouden. Het geheel was prima en duidelijk verzorgd. De vliegreis, autohuur en de boottocht van Corfu naar vaste land verliep probleemloos. Kortom een geweldige vakantie gehad.

altijd zeer goede service

je weet dat als je bij Ross boekt, dat je als klant goed zit! Ook bij calamiteiten, zoals vorig jaar bij storm Daniel, was de service abnormaal goed, en we vergeten nooit meer hoe wij in deze situatie zijn geholpen, en achteraf kregen we ook nog een flinke vergoeding voor alle ongemakken die we hadden gehad! Daar hadden we al helemaal niet op gerekend. Voor ons was het ongemak een luxe probleem, voor de bevolking een drama. Maar buiten dat, gewoon een goede organisatie met altijd mooie plekjes en fijne appartementen in het mooiste land van Europa :-)

Heel prettig om met deze organisatie te reizen!

Prettige bestemming en rustig.

Al meerdere vakanties in Griekenland via Ross Holiday geregeld, elke keer weer super fijne plekken gehad!

Ross Holidays is top!

Wij zijn nu twee keer met Ross Holidays op vakantie geweest. Dit op aanraden van onze dochter en schoonzoon, die al vele jaren klant zijn. beide vakantie waren top. Ross Holidays doet wat het belooft!

Een geweldige service

Elke reis naar Griekenland is goed verzorgd. Een goede hostess ter plaatse is altijd een geruststelling. Wij genieten altijd enorm, al gaan we maar een week.

Prima, op de afstand van vlieghaven naar bestemming na.

Prima zoals altijd bij Ross. Een minpuntje was dat ons niet was verteld dat, doordat er niet meer op Volos werd gevlogen, de transfer veel langer duurde. De bus moest nu van Tessaloniki naar Kala Nera op Pilion rijden, vroeger was dat steeds van Volos naar Kala Nera. Ik en mijn zus vonden dat wel een onaangename verrassing. Als ons dat bij het boeken was verteld waren we voorbereid geweest. Ook in de transferbus zelf werd het niet even besproken (meen ik, ben ik niet meer zeker van). Voor ons is dat een reden niet meer naar Pilion te gaan. We zijn geen 20 meer, maar 70.

Betrouwbaar en kennis van zake

Betrouwbaar veel kennis van Griekenland Behulpzaam

Mooie locatie, goed georganiseerd op elke locatie waar we geboekt hebben!

Steeds alles netjes en schoon, vriendelijke verhuurders. Wij hebben genoten van de locaties en het aanbod van excursies. De transfers vinden wij heel fijn. Al jaren kiezen wij Ross Holidays als operator vanwege het verschil in aanbod en locaties..

Fijne organisatie en geweldige begeleiding!

Wij hadden een overlijden in de fam.. De Hostes in Parga heeft ons veel steun gegeven en kwam geregeld even langs om te vragen hoe het met ons ging. Ook de eigenaren van app Tsovilis waren helemaal geweldig. We hebben inmiddels alweer 2 reizen geboekt bij Ross Holiday naar de Peloponnesos en Zakynthos. Wij kijken er alweer naar uit.

Goede service en maken waar wat ze beloven

Sinds 1995 verzorgd Ross Holidays onze vakantiereizen naar Griekenland. Onze eerste reis in 1995 boekten wij vanwege een mooie en duidelijke beschrijving van de reis en accommodatie. Wij werden daarna ook verrast door de persoonlijke service tijdens ons verblijf. In april gaan wij voor de 50e keer naar Griekenland met Ross Hollidays en ik kan aangeven dat in al die reizen en nog steeds de beschrijving duidelijk is en ter plaatse de persoonlijke service optimaal wordt verzorgd. Wij kijken dus terug op geweldige vakanties en kijken uit naar ons volgende vertrek. Veel dank aan iedereen bij Ross Holidys en ook speciaal aan de RossTess in Griekenland.

Alles tot in de puntjes geregeld

Plezierig contact. Goed geholpen. Sales goed verzorgd.

Prima verzorgde vakantie

Bij vragen was de hostess in de buurt de accomodatie was prima

Je voelt je echt welkom, bij deze lieve zorgzame familie.

Het is heerlijk vertoeven bij de lieve familie. Ze doen echt alles voor de gasten. Sofia kan heerlijk koken, daar maakten wij vaak gebruik van. Heel familie helpt gezellig mee.

Uitstekend!

Al jaren gaan we met Ross Holidays op vakantie naar Griekenland (meestal 2 keer per jaar). Waarom Ross: kleinschalig, duidelijke informatie, prima bereikbaar, vriendelijk, attent! Mooie excursies ter plekke en wandelarrangementen. Accommodaties tussen en met de Grieken.In 2018 zelfs de verhalenwedstrijd gewonnen met Magisch Kythira! Wij blijven bij Ross! In mei vertrekken we weer voor 3 weken: even ‘thuiskomen’ . We hopen nog vele keren met Ross te gaan. Een aanrader!

Opnieuw een erg fijne vakantie met Ross Holidays

In de zomer 2024 voor de 2e keer met Ross Holidays naar Kreta geweest. Wederom een prima verzorgde reis zonder problemen. Met veel dank aan Ross Holidays die dit voor ons verzorgde.

Wilhelminalaan 2 b

6641DG Beuningen

024 - 642 48 48

Over Ross Holidays

Ross Holidays bestaat sinds 1988 en is opgericht door Stéfanos Stefánou onder het motto ‘kleinschalig en met een persoonlijke aanpak’. Ross Holidays is een reisorganisatie en biedt pakketreizen aan naar het kleinschalige Griekenland bestaande uit vluchten, transfers en woning. Op deze manier laat Ross Holidays de Nederlander kennis maken met het pure Griekenland; Ross Holidays is dan ook voor de echte Griekenland liefhebber. Ross Holidays biedt momenteel 36 bestemmingen in Griekenland aan. Onder het aanbod bevinden zich appartementen, vakantiehuizen, villa’s en hotels. Dit aanbod wordt door de eigenaar Stefanos Stefanou zelf samengesteld. Daarnaast biedt Ross Holidays ook excursies, trekkings, zeilen, duiken, wandelarrangementen, fietsen, yoga, kookworkshop, stedentrips, eilandhoppen en autorondreizen aan. Het team van Ross Holidays bestaat uit twaalf medewerkers in Nederland, zij kennen de bestemmingen en accommodaties veelal uit eigen ervaring. Daarnaast zijn in Griekenland 15 hostesses actief voor de gasten van Ross Holidays. Vakanties naar Griekenland kunnen eenvoudig online geboekt worden of telefonisch op (024) 642 48 48. Ross Holidays voert vanuit Nederland alle vluchten uit vanaf Amsterdam Schiphol en werkt hiervoor voornamelijk samen met luchtvaartmaatschappij Transavia. Tevens is Ross Holidays als erkende reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.