SUPER

Zeer behulpzaam, hebben veel verstand van reizen en altijd vriendelijk.

Plezierig onderhoud en uitgebreid de tijd voor uitleg en vragen

Uitstekend.

Alles prima geregeld en vragen opgelost.

Wordt altijd vriendelijk en snel geholpen.

Goed Meedenken

Met familie, 10 personen op vakantie. Aankomsttijd s,nachts is voor de kinderen niet te doen , ik kreeg een aanbod om de vluchttijden tegen een redelijke prijs te veranderen naar de middag

Behulpzaam en snelle respons.

Goed geregeld!

Reis op maat gemaakt door goed te luisteren naar onze wensen.

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

Mogelijkheden werden snel opgezocht. Bij een lekkere bak koffie werd een mooie reis naar onze wensen geboekt. Lof !

Alles was in een mum van tijd geregeld. Erg prettig aan de telefoon,en ook volledige transparantie over de kosten. Wederom een bijzonder fijne ervaring

uitsteekend

mij ervaring is goed met het reisbureau wordt goed geholpen en vriendelijkheid is oké.

Een goede ervaring al meer dan 20 jaar

Uitstekende service

Geweldige meedenkende medewerkers. Snelle besluitvorming

Uitstekend geholpen

Vriendelijk geholpen en samen gekeken om onze cruise zo volledig mogelijk te boeken.

Goede begeleiding

Bij vragen of problemen telefonisch goed te bereiken wat tegenwoordig een unicum is

Heel goed geholpen en vriendelijk personeel

Ben heel goed geholpen aan de telefoon het boeken van stoelen lukte niet daar heeft ze me stap voor stap mee geholpen wat een geduld Petje af super tevreden

Geweldige service

Eerlijk gezegd, wij kunnen alleen maar Travelstore aan iedereen aanbevelen. De service dat die mensen bieden is in één woord gezegd SUPER ! Wij hebben 5 sterren gegeven maar eigenlijk mag dat 5+ sterren zijn omdat alles maar dan ook alles tot in de puntjes geregeld is en je met een gerust gemoed op reis kunt vertrekken. Op iedere vraag wordt zeer vlug een duidelijk antwoord gegeven. Top dus. Bij deze willen we Ron en collega's heel hartelijke danken voor de perfecte manier van afhandeling van de boekingen van de vele reizen die we reeds met Travelstore gedaan hebben.

Overweldigend!

Femke heeft ons enorm goed geholpen. Ze heeft alles uitgezocht van a tot z en wij reizen met 16 personen dus de wensen en eisen varieren enorm. Ga je met vakantie, STOP MET ZELF ZOEKEN. Femke is een kanjer in vele opzichten. Wij boeken voortaan alles via haar.

Reeds vele malen geboekt bij Travelstore. Altijd tot volle tevredenheid en goede prijzen. Enige minpunt: er worden geen kortingen meer verleend.

Verborgen kosten worden miet vermeld

Onze reis werd door ook door een andere (bekende) reisorganisatie aangeboden. Ik heb geboekt via Travelstore omdat ik hier eerder genruik van heb gemaakt en dit toen dikke prima was. Deze keer valt echter tegen, bij aankomst wordt verteld dat we na afloop nog toeristenbelasting moeten betalen voor de accommodaties. Dit is niet vermeld door Travelstore! Hierdoor zijn we veel duurder uit dan als we bij de andere aanbieder hadden geboekt, die dit overigens wel duidelijk hadden benoend!

Zeer goed.

Vlot en behulpzaam personeel bij de boeking en een adequate en snelle afhandeling van een probleem bij de terugreis, zal bij een eventuele volgende reis zeker langs gaan.

Beltje en opgelost

Vraag over mijn vakantie en duidelijk antwoord kundig en deskundig

Vakkundige hulp en uiterst vriendelijk

Al jaren een prettig bezoek aan dit kantoor Vriendelijke mensen Goed advies

Super compleet

Travel Store (vooral vanwege Delhaila) is het enige reisbureau waar ik kom. De reden is, dat alles perfect is geregeld en overal aan gedacht wordt!! Top.

Uitstekend reisbureau!!!

Altijd behulpzaam als ik vragen heb. Ondanks drukte hebben ze alle tijd voor mij.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem