Van de vakantie wordt echt maatwerk gemaakt.

Wensen t.a.v. de gehele reis worden in acht genomen en vervolgens wordt er een goed voorstel uitgewerkt. Ook aanpassingen op het gemaakte voorstel worden weer prima vertaald in het definitieve reisplan. Alle zorgen over een reis worden uit handen genomen.

Makkelijk zelf boeken

Overzichtelijk en snel en makkelijk boeken

Super personeel met veel ervaring

Een dikke 10

Ieder jaar weer super!

Voor 2024 heeft Travel Store voor ons weer twee fantastische vakanties geselecteerd. We kijken er enorm naar uit!

We zijn super goed geholpen

Altijd goed

In de jaren achter ons heeft Travel Store voor ons het belang van een goed reisbureau meerdere keren laten zien en hebben wij dat moegn ervaren. Er wordt bij ons geen reis buiten Nederland meer geboekt zonder tussenkomst van Travel Store.

Ik boek al jaren bij travelstore en altijd goed en vrolijk te woord gestaan, en wat je ook vraagt , niks is te gek of ze zoeken het uit voor je. Travelstore is mijn vaste touroperator!!! TOP

Prettige wedewerkers

Gezellige “winkel”

Heel goede service

Prima, mooie prijs

Nette website, goede prijs ten opzichte van andere aanbieders. Fijne communicatie en mogelijkheid om een reis in optie te zetten.

Mijn ervaring met Travelstore is zeer goed , met heel vriendelijke medewerkers die je altijd vriendelijk te woord staan en niets teveel is.

Zoals gewoonlijk, weer goede service, kennis. Erg fijn, weet wat wij als klant willen, geen aanvulling verder

Uitstekend!!

Ik boek al jaren via travelstore. Service is fantastisch! Maakt niet uit wie je aan de lijn krijgt als je belt met een vraag, zijn allemaal vriendelijk en helpen je zo goed mogelijk en doen altijd een stapje meer voor je!!

Tot nu toe ging alles goed.

Mooie overzichtelijke site, vriendelijk personeel

Site is duidelijk. Ik kan filteren op mijn wensen o.a. bijvoorbeeld op touroperator. Afhandeling van mijn boeking verloopt soepel. Ook handig is de app waar ik mijn boekingen overzichtelijk kan inzien. Indien er telefonisch contact nodig is bij een vraag altijd vriendelijk en professioneel geholpen

uitstekend geluisterd naar onze wensen

Hele prettige communicatie en voldoet aan al onze wensen

prima voor elkaar

Prima voor elkaar en goed geregeld

Goed werkende en duidelijke site. Ook contact en hulp bij boeken is zeer prettig.

Perfekt en goed geholpen door jullie

Een heel vriendelijk persoon aan de telefoon en goed geholpen op de vragen die we stelde

zeer goed geholpen en meegedacht

plezierig geholpen en meegedacht wat voor ons het beste zou Zijn

Ik had niet beter kunnen wensen.

Ik heb er erg goede ervaring bij het reisbureau. De medewerker was erg empatische, vriendelijk en nam echt de tijd om mij te helpen. Ik ben zeer tevreden met de inzet en de hulp die ik heb gekregen.

We zijn heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Precies het verblijf zoals we wilde. Er is goed naar onze wensen geluisterd

Zeer meedenkend en hulpvaardig, snelle reactie.

Goede en snelle communicatie en geheel volgens wensen geregeld. Kortom perfect!!!!

Beste service

Goed geholpen alles geregeld met de transfer toen het vliegtuig vertraging had.TOP

nvt

nvt