Prima voek evaring

Duidelijke site, makkelijk te boeken. Goed en snel contact met klantenservice.

Altijd iets extra's.

Meerdere keren een vakantie geboekt. Ze denken zeer goed mee. Komen met voorstellen waar jezelf niet opkomt. Mailen het verblijf om vragen te stellen of iets door te geven. Echt een heel fijn reisbureau. ( Leerdam).

Goed geregeld en zeer netjes verzorgd

Goede voorlichting, documenten super netjes verzorgd en zeer vriendelijk personeel

Kundig, vriendelijk en veel geduld deze keer. Dank hiervoor Miriam.

Kundig en vriendelijk geholpen. Veel geduld. Dat is de reden waarom wij voor een vliegreis iedere keer terugkomen bij Travel Store.

Travel Store is TOP!!!

Al onze reizen boeken wij via Travel Store en krijgen altijd een goede service. Zeker een aanrader.

Goede start, moeizaam vervolg, goed einde!

Het boeken via de website is super makkelijk en was dan ook zo gebeurd. Maar dan komt mijn rolstoel om de hoek kijken en dat geeft altijd uitdagingen. Het duurde 2 weken voor de essentie "begane grond" uiteindelijk akkoord kwam en dat duurt gewoon te lang. Iedereen is afhankelijk van elkaar dus of het nu aan TUI of het hotel lag, dat laat ik in het midden, maar daar moet gewoon sneller achteraan gezeten worden. Ook omdat al bekend was, na navraag, dat het hotel toegankelijke kamers heeft. TUI liet weten dat ik niet meekan met de shuttle transfer waar dit eerst wel was, beetje jammer want nu moet ik zelf uitzoeken hoe of wat. Gelukkig zijn er, tegen erg hoge prijzen, toch transfers te regelen. Ik zou dit natuurlijk ter plaatse bij aankomst kunnen bekijken, maar reizen met een rolstoel is niet altijd even makkelijk en dan is het wel fijn als eea geregeld is. Het is jammer dat de reiswereld nog lichtjaren achterloopt wat betreft het reizen met een beperking/rolstoel. Kim heeft dit goed opgepakt en begreep ons ook waardoor het uiteindelijk eind goed, al goed was.

meedenkend en van alle markten thuis.

Altijd kan je er terecht met je vragen en en verhalen na een vakantie.

Altijd geweldig!

Meestal zeg ik wat voor soort vakantie ik wil en kijken we altijd samen op het bureau naar de opties en mogelijkheden, in Leerdam bij Angelica komt het altijd goed!!

Gemakkelijk de beste prijs voor je vakantie

Ik vond via Google de beste prijs voor mijn vakantie bij travel store. Gemakkelijk geboekt, betaald en op vakantie vertrokken met de juiste papieren en info.

goed, als we niet tevreden waren hadden de laatste reis bij een ander geboekt.

zie boven

altijd veilig boeken

altijd prettig geregeld zeeeeeer ervaren mensen die echt maar dan ook echt alles regelen VAN A TOT Z ach en er blijven altijd mensen waar het nooit goed genoeg is gelukkig overheersen alle positive revieuws dat ik kan alleen u adviseren ga met travel store in zee dan bent u naderhand zeker tevree ik dank u hele team en graag weer tot ziens

Super vriendelijk en goed geholpen

Dominique is een ontzettende aanwinst voor de travelstore. Andere collega ook heel erg leuk .

Goed reisbureau met prima service!!

Uitstekende service. Fijn persoonlijk contact. Wij wilden nog wat aanpassingen en dit was geen enkel probleem. Veel telefonisch contact gehad hierover en elke keer weer vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

Prima met al onze wensen snel geholpen

Die staan hier boven.

Alles prima geregeld

We kijken uit naar de volgende vakantie ! Die ook bij travel store geboekt is ! Dank voor de goede service !

Kan beter

Het boekingsproces was eenvoudig en duidelijk! De communicatie daarna en de App van Travelstore waren prima. Tot ik probeerde in te checken online en dit niet bleek te kunnen. Ik heb 2 x een bel verzoek bij de travel agent ingediend maar ben nooit terug gebeld. Ik heb via de app contact gezocht met Travelstore en via daar kreeg ik andere informatie dan in mijn reispapieren stond. Blijkt dat ik verkeerde informatie in de reispapieren ontvangen heb van travelagent . Heel vervelend en niet professioneel!

Goed, snel en duidelijk!

Het boeken ging snel en alles was duidelijk. Fijne app waar je reispapieren aan gekoppeld zijn. Hotel (Arcanus resort Side) nog beter dan verwacht!

Altijd perfect geregeld

Ik boek al jaren mijn vakantie bij travelstore, voorheen traveltroef. Goede prijzen, duidelijke website en zeer vriendelijke mensen.

Goede kennis van zaken.

Zeer behulpzaam en bedreven. Snel bereikbaar.

Prima serbice

Erg vriendelijk

Ook in de drukke periode had Travel Store tijd voor mij. Kwam namelijk zomaar, zonder afspraak binnen. Binnen 1 werkdag had ik een mail binnen met 7 opties van diverse leuke vakantie bestemmingen. Echt uitstekend!!

Overzichtelijk en ruime keus

Wat ik fijn vindt aan de site is dat je een touroperator kunt selecteren waar je goede ervaring mee hebt, wij in dit geval met FTI.

Word goed geholpen indien nodig

Heb al een keer geboekt bij travelstore ben daar heel tevreden over alles naar tevredenheid gegaan

Fijn reisbureau!

Je hebt wel de prijsvoordelen van de grotere reisbureau’s, maar met prettige korte lijnen. Als je Travel Store belt word je snel geholpen én snel terug gebeld indien nodig. Ook als je iets speciaals bij het hotel wil, regelen ze dat voor je. Super!

Uitstekende service

Wij hebben al diverse keren bij Travelstore geboekt en telkens naar volle tevredenheid. Er wordt snel gereageerd op vragen. De volgende vakantie boeken we weer bij Travelstore.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem