Onze vakantie perfect geregeld

We hebben door bemiddeling van de travel store medewerkster een geweldige vakantie gehad.

Prima service en advies!

Men neemt de tijd voor je, denkt mee en geef goed advies!

Matig.

Na 40 jaar al mijn reizen via jullie geboekt te hebben valt het contact en afwikkeling van mijn as reis nogal tegen.Jammer ,moet beter kunnen.g

Dat je altijd prettig en deskundig geholpen wordt.

Verschillende reizen geboekt en nooit teleurgesteld. Een keer problemen gehad op de terug reis maar via Travel Store keurig afgehandeld.

Prima geholpen

Probleempje met verrekenen travelcheq, maar prima opgelost

Goede service, ze nemen echt de tijd voor je.

Meerdere keren geboekt.

prima tot dusver

Goede dienstverlening en klantvriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Goed geholpen bij het uitzoeken van een reis voor meerdere personen.

Niks op aan te merken

Boeking

Dit is eerste keer dat ik geboekt heb bij dit reisburea kan nog geen beoordeling geven ,de boeking is perfect verlopen,kijken er vol verwachting naar uit

Alles goed geregeld. Prima geholpen

Zie boven

Super fijn contact.

Wij boeken graag via Travel Store.

Fantastisch!!

Wij boeken al jaren onze reizen bij Travel Store Leerdam en zijn in al deze jaren zeer tevreden over de fijne samenwerking tussen het personeel en ons als klant. We bellen of komen naar Leerdam en alles wordt perfect geregeld. Al kunnen we tegenwoordig alles online zelf regelen,we doen het nog steeds niet want door de perfecte service laten wij dit graag over aan de vakbekwaamheid van het vriendelijke personeel!! Dit reisburo verdiend het, ga er eens heen en u zult het zelf ervaren!! Groet 2 tevreden klanten. Erik.

Altijd een goede en vriendelijke service

Prettig geholpen

Zeer goede service

Uitstekend geholpen Top

Super verstand van zaken

zeer goede service

altijd goed verzorgt

Uitstekend vriendelijk en perfect geholpen

Uitstekend vriendelijke mensen

Snel en goedkoop geholpen

Omdat we weinig ervaring hebben met internationaal reizen kwamen we er zelf slecht uit. Er is zoveel keuze. We konden binnen een half uur terecht bij de travel store in Gorinchem en in een half uur hadden we een leuk all inclusive appartement uitgezocht waarbij ook rekening gehouden werd met bijzondere dieetwensen.

Uitstekende service

Goede overzichtelijk website. Zeer deskundige medewerkers die je graag en snel op de juiste manier van informatie voorzien

Tot nu toe prima service

Tot nu toe prima ( 2 dgn voor vertrek) prima .service en bereikbaarheid.

Heel fijne communicatie. Persoonlijk contact en boeking wordt snel uitgevoerd. Wordt mee gedacht en naar oplossingen gezocht bij veranderingen. Zeer tevreden en gerustgesteld op vakantie kunnen gaan.

Afspraak gehad met Leilanie in Dordrecht. Ontzettend fijn gesprek gehad waarbij alle tijd en ruimte werd genomen om onze vragen te beantwoorden. Voor al je vragen moet je echt gewoon een afspraak maken Leilanie weet je zoveel te vertellen en tips en advies mee te geven. Echt heel fijn. Dit is onze 2e reis die we via Travelstore gaan maken, de eerste via internet geboekt en deze face 2 face. Beide prima geholpen en duidelijke communicatie. En niet te vergeten de app van Travelstore, die is ook erg fijn waar je reizen instaan en dingen kan bekijken over je reis.

Dit jaar al voor de tweede keer geboekt bij Travel store. gewoon toppie, zeer snelle reactie bij vragen bij inchecken enkele problemen toppie geholpen gewoon een top bedrijf. Wij gaan met een fijn gevoel op vacantie dank zij travel store. Bedankt hier voor.

Je vragen worden snel beantwoord, en heel super team, ik ben heel blij met hun manier van werken.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem