Klantvriendelijk reisbureau met interessante aanbiedingen en voordelige vakantiereizen.
Bedankt voor de 10 en de mooie complimenten, Jan!
Met reisorganisatie geen contact kunnen krijgen tijdens vakantie met travel store snelle reactie en adequaad. Volgende reis graag weer via travel store.
Wat een mooie woorden, Cees! Enorm bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer. We zien u graag weer terug bij Travel Store!
Altijd alles goed geregeld
Bedankt voor de mooie review!
Tot op heden is de informatie oké Reis is pas in september ,dus nadere info moet nog volgen Gr Nico middel
Bedankt voor de mooie review! We gaan er natuurlijk vanuit dat de vakantie ook helemaal naar wens gaat zijn! :)
Graag boek ik mijn vakanties bij Travelstore! Waarom? Omdat Inge, Dominique en Anouk het gewoon super goed doen! Met al mijn vragen kan ik bij hun terecht en ze houden altijd alles keurig in de gaten voor mij betreft het online inchecken of stoelresevering. Dus complimenten voor het team in Hardinxveld-Giessendam!
Wauw Simone, bedankt voor je fantastische review en de 10! Daar worden we blij van. Ik heb je review ook doorgestuurd naar mijn collega's in Hardinxveld, dus ook namens hen enorm bedankt. Nogmaals dank en graag weer tot ziens in onze Travel Store in Hardinxveld. PS: Je review was zo leuk dat we hem aanstaande zaterdag delen op onze socials! :) Met vriendelijke groet, Danique
We boeken al een aantal jaren bij Travel Store, hierdoor weten ze onze gegevens, als ze dan een afwijking vinden bellen ze even om te verifiëren of alles wel goed is,dit stellen we zeer op prijs. Verder lijkt het dat de korting die ze krijgen van de reisorganisatie vaak aan de klant doorgegeven wordt en in deze tijd scheelt dat weer. Kortom top service
Bedankt voor jullie jarenlange vertrouwen in Travel Store! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service. Daar doen we het natuurlijk ook voor! We zien jullie graag weer terug bij Travel Store en alvast een fijne vakantie gewenst!
Ik boek er al vele jaren goed geholpen
Bedankt voor je mooie review Jaceliene!
Goed geholpen en samen tot een prachtige rondreis naar Nova Scotia, Prince Edward Island en New Brunswick gekomen. Kan ik iedereen aanbevelen!
Bedankt voor je mooie review, Ronald. Alvast een mooie reis toegewenst, maar dat gaat vast en zeker helemaal goedkomen! Met vriendelijke groet, Team travel Store
Je kan met al je vragen bij hun terecht
Bedankt voor uw mooie review! We wensen u alvast een prachtige cruise toe en zien u graag terug bij Travel Store.
Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Behulpzaam. Fijn om als een echte klant geholpen te worden.
Bedankt voor de mooie complimenten en de 10, daar worden we blij van! Hopelijk heeft u een mooie vakantie gehad in het zonnige Turkije! Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Ik heb al meerdere vakanties geboekt via Travelstore. Zeer tevreden bij elke boeking correct behandeld. Onze volgende vakantie boek ik weer bij Travelstore.
Bedankt voor je leuke review Anita, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! We zien je graag terug bij Travel Store, maar eerst gaan jullie nog genieten op het schitterende Kreta!
We kregen een melding in de mail dat de boeking wellicht niet goed was gegaan. Moesten wel zelf contact opnemen. Beter was dat jullie zelf daar het initiatief in namen maar de service en vriendelijkheid aan de telefoon was prima
Beste meneer Polman, Bedankt voor uw mooie review en het nog mooiere cijfer. Daar worden we blij van! Wat jammer dat de boeking niet direct was doorgelopen en dat u zelf contact op moest nemen met ons hierover. Doorgaans zorgen wij ervoor dat wij degene zijn die contact opnemen, maar helaas blijkt dit toch niet altijd te lukken. Fijn dat u ons alsnog zo hoog beoordeeld! Nogmaals bedankt voor uw mooie review en alvast een fantastische vakantie op Fuerteventura gewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Door een vriendelijke mevrouw uitstekend geholpen. Ze gaf extra tips & tricks en zocht alles direct uit.
Beste Ine, Bedankt voor uw review en het mooie cijfer! Wat fijn dat u onze service als fijn heeft ervaren en dat mijn collega u perfect geadviseerd heeft. We wensen u alvast een mooie trip naar Valencia toe! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Ze luisteren erg goed naar onze wensen.En uit de keuze die ze opzoeken hebben wij altijd een mooie vakantie kunnen uitzoeken .
Beste Rene, Bedankt voor het achterlaten van een dikke 10 en bedankt voor je mooie complimenten! Alvast een mooie vakantie op Zakynthos toegewenst en graag weer tot ziens bij Travel Store. Met vriendelijke groet, team Travel Store
de dames van locatie Dordrecht zijn allen zeer behulpzaam bij het maken van reisvoorstellen en uitzoeken van overige informatie Al onze reizen zijn uitstekend geregeld en verzorgd. Zeer blij mee!
Bedankt voor de mooie complimenten en het nog mooiere cijfer, mevrouw van Zundert! We wensen u alvast een mooie trip naar Krakau toe en zien u graag weer terug bij Travel Store! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Snel en eenvoudig boeken
Bedankt voor de mooie review!
Wij wilde graag naar een bepaald hotel De mevr die ons te woord stond heeft ons daar fijn en goed mee geholpen en dit hotel voor ons geboekt Mevr was vriendelijk en geduldig wat wij als zeer prettig hebben ervaren
Beste Corrie, Bedankt voor uw prachtige review, ook namens mijn collega die u heeft geholpen in onze Travel Store in Leerdam. We wensen u alvast een prachtige vakantie in Turkije toe en zien u graag terug bij Travel Store. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Snel antwoord op vragen en alles goed geregeld.
Bedankt voor je leuke review, Henriëtte! Hebben jullie een fijne vakantie gehad op Curaçao? Met vriendelijke groet, Danique
Snel en probleemloos geboekt. Alles zoals omschreven.
Bedankt voor de prachtige review, Lilia! Jullie hebben vast een prachtige reis achter de rug. Nogmaals bedankt voor het mooie cijfer en de leuke review en graag tot ziens bij Travel Store.
Met verbazing bij het inchecken moesten wij 50 Op betalen voor de handbagage terwijl het volgens de boeking 10kg per persoon was raar
Hele fijne duidelijke website van Travel Store met veel filters om de ideale vakantie te vinden. Daarna snelle en servicegerichte afhandeling van de reispapieren. Top!
Bedankt voor de mooie complimenten, Chantal! Altijd fijn om te lezen dat u d.m.v. onze website de ideale vakantie hebt gevonden en dat de service na boeking ook goed is bevallen. Nog maar een weekje en dan zitten jullie al op het mooie Samos! Alvast een schitterende vakantie toegewenst en graag tot ziens bij Travel Store. Met vriendelijke groet, Danique
Mijn vakantie iedere keer weer goed geregeld en ook nog tegen een goede prijs. Persoonlijke behandeling.
Beste mevrouw Rohof-Laval, Bedankt voor uw prachtige review en de dikke 10, daar worden we blij van! Het duurt nog eventjes, maar we wensen u alvast een prachtige vakantie toe op het mooie Lanzarote. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Ze doen moeite voor je en denken met je mee. Dat krijg je ‘bijna’ nergens meer. En dat is heel fijn.
Beste Diane, Bedankt voor je prachtige review en mooie woorden. Dat doet ons goed! Alvast een mooie vakantie op Ibiza gewenst en graag weer tot ziens bij Travel Store!
Super geholpen had geen tijd om zelf te gaan via telefoon gedaan
Beste mevrouw van Garderen, Bedankt voor de mooie review en de vriendelijke complimenten! Alvast een prachtige vakantie in Turkije toegewenst en natuurlijk graag weer tot ziens bij Travel Store!
Vragen werden beantwoord of later op terug gekomen als antwoorden nog achterhaald moesten worden. Vriendelijke benadering en je krijgt het gevoel de ruimte te hebben om je vragen te stellen.
Beste Birgit, Bedankt voor je mooie, uitgebreide review en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Het is nog eventjes wachten, maar we wensen jullie alvast een mooie vakantie toe op Mauritius! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem