Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijk reisbureau met interessante aanbiedingen en voordelige vakantiereizen.

Zeer betrouwbaar en eerlijk advies

Met reisorganisatie geen contact kunnen krijgen tijdens vakantie met travel store snelle reactie en adequaad. Volgende reis graag weer via travel store.

Altijd alles goed geregeld

Tot heden oke

Tot op heden is de informatie oké Reis is pas in september ,dus nadere info moet nog volgen Gr Nico middel

Graag boek ik mijn vakanties bij Travelstore! Waarom? Omdat Inge, Dominique en Anouk het gewoon super goed doen! Met al mijn vragen kan ik bij hun terecht en ze houden altijd alles keurig in de gaten voor mij betreft het online inchecken of stoelresevering. Dus complimenten voor het team in Hardinxveld-Giessendam!

Uitstekende service

We boeken al een aantal jaren bij Travel Store, hierdoor weten ze onze gegevens, als ze dan een afwijking vinden bellen ze even om te verifiëren of alles wel goed is,dit stellen we zeer op prijs. Verder lijkt het dat de korting die ze krijgen van de reisorganisatie vaak aan de klant doorgegeven wordt en in deze tijd scheelt dat weer. Kortom top service

Ik boek er al vele jaren goed geholpen

Prachtige rondreis Nova Scotia Canada samengesteld!

Goed geholpen en samen tot een prachtige rondreis naar Nova Scotia, Prince Edward Island en New Brunswick gekomen. Kan ik iedereen aanbevelen!

Je kan met al je vragen bij hun terecht

Vriendelijk, deskundig, meedenkend en goede service

Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Behulpzaam. Fijn om als een echte klant geholpen te worden.

Heel erg tevreden

Ik heb al meerdere vakanties geboekt via Travelstore. Zeer tevreden bij elke boeking correct behandeld. Onze volgende vakantie boek ik weer bij Travelstore.

Prima geholpen

We kregen een melding in de mail dat de boeking wellicht niet goed was gegaan. Moesten wel zelf contact opnemen. Beter was dat jullie zelf daar het initiatief in namen maar de service en vriendelijkheid aan de telefoon was prima

Perfect en snel geholpen

Door een vriendelijke mevrouw uitstekend geholpen. Ze gaf extra tips & tricks en zocht alles direct uit.

Mensen met verstand van vakanties.

Ze luisteren erg goed naar onze wensen.En uit de keuze die ze opzoeken hebben wij altijd een mooie vakantie kunnen uitzoeken .

Uitstekende serviceverlening

de dames van locatie Dordrecht zijn allen zeer behulpzaam bij het maken van reisvoorstellen en uitzoeken van overige informatie Al onze reizen zijn uitstekend geregeld en verzorgd. Zeer blij mee!

Tot nu toe goed

Snel en eenvoudig boeken

Fijn geholpen

Wij wilde graag naar een bepaald hotel De mevr die ons te woord stond heeft ons daar fijn en goed mee geholpen en dit hotel voor ons geboekt Mevr was vriendelijk en geduldig wat wij als zeer prettig hebben ervaren

Perfecte service

Snel antwoord op vragen en alles goed geregeld.

Prachtige vakantie, alles prima geregeld

Snel en probleemloos geboekt. Alles zoals omschreven.

Slecht

Met verbazing bij het inchecken moesten wij 50 Op betalen voor de handbagage terwijl het volgens de boeking 10kg per persoon was raar

Fijne website om de ideale reis te zoeken!

Hele fijne duidelijke website van Travel Store met veel filters om de ideale vakantie te vinden. Daarna snelle en servicegerichte afhandeling van de reispapieren. Top!

Traveltroef staat altijd voor he klaar!

Mijn vakantie iedere keer weer goed geregeld en ook nog tegen een goede prijs. Persoonlijke behandeling.

Heel fijn geholpen.

Ze doen moeite voor je en denken met je mee. Dat krijg je ‘bijna’ nergens meer. En dat is heel fijn.

Super goed geholpen erg vriendelijk

Super geholpen had geen tijd om zelf te gaan via telefoon gedaan

Vriendelijke service en volledige informatie

Vragen werden beantwoord of later op terug gekomen als antwoorden nog achterhaald moesten worden. Vriendelijke benadering en je krijgt het gevoel de ruimte te hebben om je vragen te stellen.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem