Hele fijne duidelijke website van Travel Store met veel filters om de ideale vakantie te vinden. Daarna snelle en servicegerichte afhandeling van de reispapieren. Top!
Bedankt voor de mooie complimenten, Chantal! Altijd fijn om te lezen dat u d.m.v. onze website de ideale vakantie hebt gevonden en dat de service na boeking ook goed is bevallen. Nog maar een weekje en dan zitten jullie al op het mooie Samos! Alvast een schitterende vakantie toegewenst en graag tot ziens bij Travel Store. Met vriendelijke groet, Danique
Mijn vakantie iedere keer weer goed geregeld en ook nog tegen een goede prijs. Persoonlijke behandeling.
Beste mevrouw Rohof-Laval, Bedankt voor uw prachtige review en de dikke 10, daar worden we blij van! Het duurt nog eventjes, maar we wensen u alvast een prachtige vakantie toe op het mooie Lanzarote. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Ze doen moeite voor je en denken met je mee. Dat krijg je ‘bijna’ nergens meer. En dat is heel fijn.
Beste Diane, Bedankt voor je prachtige review en mooie woorden. Dat doet ons goed! Alvast een mooie vakantie op Ibiza gewenst en graag weer tot ziens bij Travel Store!
Super geholpen had geen tijd om zelf te gaan via telefoon gedaan
Beste mevrouw van Garderen, Bedankt voor de mooie review en de vriendelijke complimenten! Alvast een prachtige vakantie in Turkije toegewenst en natuurlijk graag weer tot ziens bij Travel Store!
Vragen werden beantwoord of later op terug gekomen als antwoorden nog achterhaald moesten worden. Vriendelijke benadering en je krijgt het gevoel de ruimte te hebben om je vragen te stellen.
Beste Birgit, Bedankt voor je mooie, uitgebreide review en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Het is nog eventjes wachten, maar we wensen jullie alvast een mooie vakantie toe op Mauritius! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Geke heeft verschillende bijzondere opties voor ons uitgewerkt. Ze komt met mooie suggesties die precies aan onze wensen voldoen.
Bedankt voor uw prachtige review en het nog mooiere cijfer, ook namens mijn collega Geke. Fijn om te lezen dat zij precies weet welke suggesties passen bij uw vakantiewensen. Ook namens Geke alvast een prachtige reis door Noorwegen gewenst en we zien u uiteraard graag weer terug bij Travel Store! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Je hebt al vele reizen geregeld voor ons en we zijn meer dan tevreden over jou. De passie die jij aan de dag legt en je kennis op reisgebied kan haast niet beter. We hopen nog vele reizen te boeken bij jou en hebben 100% vertrouwen in jou en je expertise. Dank je wel. Ben Boeijink en Marga v Rooij.
Wat een prachtige woorden voor mijn collega Geke, dank daarvoor, ook namens haar! Bedankt voor jullie vertrouwen de afgelopen jaren en graag weer tot ziens voor de volgende reis! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Vanaf het eerste contact met Travel Store is alles piekfijn verzorgd. Helder en eenvoudig en ze doen wat ze beloven!
Beste meneer de Bruijn, Bedankt voor de complimenten en het schitterende cijfer. Daar worden we blij van! Hoewel het nog even duurt, wensen we jullie alvast een prachtige reis in de Verenigde Staten toe. Nogmaals dank voor de mooie review! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Voor de rest allees is ok,personeel is vriendelijk,enkel probleem gewest met transfeer van vliegtuig naar hotel,bus hebben wij niet gevonden en taxi genomen op eigen kosten
Beste meneer Tratch, Bedankt voor uw mooie review! Wat jammer dat er een probleem geweest is met de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie. Heeft u hierover al contact met ons opgenomen? Met vriendelijke groet, team Travel Store
Ik boek al jaren via travelstore en altijd de goedkoopste reizen en geen verborgen prijzen of opeens weer duurder.
Hi Manon, bedankt voor je leuke review, de 10 en je jarenlange vertrouwen in Travel Store! We wensen jullie alvast een fijne vakantie in het zonnige Griekenland toe en uiteraard graag weer tot ziens bij Travel Store!
Super geholpen
Bedankt voor je review, Irma!
Hoed, snel, nauwkeurig
Beste meneer Ponsen, Bedankt voor uw mooie review en de complimenten! We wensen u alvast een prachtige vakantie toe in Griekenland en zien u uiteraard graag weer terug bij Travel Store. Met vriendelijke groet, team Travel Store
zeer goed
Bedankt voor het mooie cijfer, daar worden we blij van! Alvast een prettige vakantie in Egypte gewenst, het schiet gelukkig al op voor u! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Een fijne medewerkster die met me meedacht, alles prima op schrift…heel veel zin in de vakantie
Bedankt voor mooie review en de 10, daar zijn we enorm blij mee! Alvast een mooie vakantie op het Griekse Samos gewenst en uiteraard graag tot ziens bij Travel Store!
Ik had 1 dag van te voren gevraagd om een privé taxi vanaf de airport, dat was netjes geregeld. Ze nemen gelijk de telefoon op en staan je netjes te woord. Volgende keer ga ik hier weer mijn vakantie boeken!
Hi Diana, Bedankt voor je leuke review en het nog mooiere cijfer! Wat fijn om te horen dat je je volgende vakantie weer via ons zou willen boeken. We zien je graag terug bij Travel Store. Met vriendelijke groet, Team Travel Store
Dit reisbureau was eigenlijk het begin van onze vakantie! Door Femke werden wij super fijn geholpen via mail en telefonisch contact. Ze wisr voor ons gezin een mooie plek te vinden en deelde vooraf meerdere opties, uiteindelijk heeft ze ruim binnen ons budget ook nog eens een auto weten te strikken voor de reis! Wij kunnen niet anders dan een tien geven, ik zou niet weten wat ze anders had moeten doen! Dit is de reden waarom wij niet online zelf Boeken, geef dit soort bedrijven een kans!!
Beste Johan, Bedankt voor je prachtige review, je complimenten en het hoge cijfer. Een review om blij van te worden! We wensen jullie een fantastische vakantie toe op Fuerteventura, maar dat moet vast helemaal goedkomen! Graag tot ziens bij Travel Store! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Al vele jaren boeken wij bij Travelstore. Contact is altijd zeer vriendelijke en behulpzaam, ook na het boeken.
Beste meneer de Jong, Bedankt voor de 10 en de vriendelijke complimenten! Enorm fijn om te lezen dat jullie jaar in jaar uit weer voor Travel Store kiezen, daar worden we enorm vrolijk van. Alvast een mooie vakantie op Tenerife gewenst en uiteraard graag tot ziens bij Travel Store! Met vriendelijke groet, Danique
Prima hoor, 2 of 3x Ingeborg aan de telefoon gehad en werd vriendelijk geholpen, alleen de stoelreservering wil tot nog toe niet lukken, krijg steeds te zien, we kunnen jouw boeking niet vinden..Zie hier, ; Bekijk je boeking zonder account Om je boeking te bekijken heb je je boekingsnummer nodig. Dit nummer vind je in de boekingsbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen. We kunnen jouw boeking niet vinden. Deze gegevens herkennen we niet. Heb je alles goed ingevuld? Je vindt de juiste gegevens in je boekingsbevestiging. Boekingsnummer IBQEKW Achternaam hoofdboeker Jordan Vertrekdatum 25 augustus 2023 Bekijk boeking Maar dat zal toch wel een keer moeten lukken, lijkt mij.. Zal alleen over mijn gezondheidsproblemen zelf moeten doorgeven, had de vorige keer hier begeleiding in gehad.
Beste mevrouw Jordan, bedankt voor uw vriendelijke review en complimenten! Inmiddels is het helemaal gelukt om de stoelen te reserveren. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Nogmaals fijn geholpen
Bedankt voor het mooie cijfer Bram!
Ze namen uitgebreid de tijd en begrepen mijn wensen goed. Ook gaven ze snel antwoord en hielden goed op de hoogte van mijn boeking.
Bedankt voor je review en mooie complimenten, Jan!
Goede website, en bij telefonisch contact worden we altijd prettig geholpen. Daarom in de afgelopen jaren regelmatig vakanties bij TravelStore geboekt.
elke keer als we wat willen boeken, staan ze voor ons klaar. Het voelt erg vertrouwt en zijn altijd klantgericht met een reis zoeken, met al je wensen.
Beste familie Koedam, Bedankt voor jullie prachtige review en het feit dat we al zoveel jaren de mooiste reizen en vakanties voor jullie mogen boeken. Nog eventjes en jullie vertrekken naar het mooie Mexico! Alvast een hele mooie reis toegewenst en graag tot ziens bij Travel Store! Met vriendelijke groet, Danique
Ik heb geboekt en kreeg ik alles in één keer in de mail maar daarna niks. Probeerde de aap maar tevergeefs doet het niet en ik moet zelf via de officiële siren van de vliegmaatschappijen uitzoeken hoe en wat zo kon ik inchecken een beetje onduidelijk maar voor de rest was alles goed geregeld bij de accommodatie.
Bedankt voor uw mooie review en feedback! We hebben vorige week inderdaad onze nieuwe app gelanceerd, waarin u o.a. uw reispapieren kunt inzien, gemakkelijk een betaling kunt doen en contact op kunt nemen. De app is pas actief voor vertrekkende reizen vanaf 15-05, uw reis vond al eerder plaats waardoor u inderdaad uw gegevens niet in kon zien. Voor uw volgende reis zal de app wellicht wel een uitkomst zijn! Betreft het inchecken, wij regelen dit ook graag voor u. Hiervoor kunt u ons servicepakket afsluiten, wij regelen dan uw incheck, stoelreservering etc. Bij vragen bent u altijd welkom om contact op te nemen! Graag tot ziens bij Travel Store! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Onverwachts een ticket nodig hebben, en zo snel geregeld, kan niet beter! Hartelijk dank.
Hi Emma, bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Top, snel en duidelijke site.
Bedankt voor de complimenten en de 10, Jeannette!
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem