Onverwachts een ticket nodig hebben, en zo snel geregeld, kan niet beter! Hartelijk dank.
Hi Emma, bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Top, snel en duidelijke site.
Bedankt voor de complimenten en de 10, Jeannette!
Prettige persoonlijke benadering en snel het gewenste resultaat
Bedankt voor uw mooie review en de fijne complimenten, daar worden we blij van! Alvast een mooie vakantie gewenst in Oostenrijk! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Ik vind de service heel goed.
Bedankt voor het mooie compliment, David! Alvast een mooie tijd in Dubai toegewenst!
Ze zijn flexibel in alle opzichten en proberen me de beste deals aan te bieden.
Bedankt voor de mooie woorden! Hopelijk hebben jullie een magische tijd in Disney gehad! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Goede hulp bij lastige boekingen
Beste meneer Vink, Bedankt voor uw mooie review en de dikke 10, daar worden we enorm blij van! We wensen u alvast een prachtige cruise toe, maar dat moet ongetwijfeld goed komen. Graag tot ziens bij Travel Store! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Vriendelijke medewerkers geholpen en goede uitleg!
Bedankt voor de vriendelijke complimenten en alvast een mooie vakantie in Egypte toegewenst!
leuk
Bedankt voor de mooie review!
Online voor de eerste keer een boeking gemaakt, bij Travelstore. Op het moment zelf (in de late avond) ging het mis na betaling en kreeg ik een mail dat ik de volgende ochtend contact moest opnemen. Dit meteen gedaan toen ze open gingen en ze wisten al over welke vakantie het ging en alles was al uitgezocht en geregeld. Een week later had ik nog wat vragen dus ben de Travelstore in Dordrecht binnen gelopen waar ik heel leuk geholpen ben met mijn vragen en meteen nog wat inspiratie heb gekregen voor andere vakanties. De dame daar was zelf ook een ervaren reizigster dus wist waar ze over sprak. Verder is de reis bij Travelstore goedkoper dan bij de orginele aanbieder met dezelfde voorwaarden dus ik ben tot nu toe dik tevreden over Travelstore. Veel keuze bij diverse aanbieders en luchthavens.
Beste Marco, Bedankt voor je prachtige review en het mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Leuk ook dat je na boeking langs bent geweest in onze vestiging in Dordrecht. Zo krijg je toch net wat meer feeling bij een bedrijf. :) We wensen jullie alvast een mooie vakantie toe op de Malediven en zien jullie graag weer terug bij Travel Store! Met vriendelijke groet, Danique
Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam .. goed advies. Wij komen zeker terug voor her boeken van onze volgede reisbestemming!!
Bedankt voor uw leuke review! We wensen jullie alvast een mooie vakantie in Egypte toe en zien jullie graag weer terug bij Travel Store! Met vriendelijke goed, team Travel Store
Alles goed geregeld
Bedankt voor de 10, Liselotte! Veel plezier gewenst op Curaçao en graag tot ziens bij Travel Store!
Goede reisorganisatie Beloofd wat ze na komen. Staan telefonisch altijd goed voor je klaar.
Bedankt voor de mooie review! Alvast een fijne vakantie in Turkije gewenst en graag tot ziens bij Travel Store!
Op een vriendelijke en meedenkende manier werden er, rekening houdend met onze wensen, meerdere vakanties laten zien. Een hele fijne vakantie in het vooruitzicht met alles wat we belangrijk vinden goed geregeld.
Hi Elliëtte, bedankt voor je mooie review, complimenten en de 10! Daar worden we blij van :) Gelukkig schiet de vakantie al op voor jullie! Alvast heel veel plezier gewenst op het altijd gezellige Kreta en hopelijk tot ziens bij Travel Store. Met vriendelijke groet, Danique
de medewerker wist niet alles,degene die alles van de reis weet was op vakantie,neem later nog wel kontact op met die gene.
Beste meneer Haksteen, Bedankt voor uw mooie review en de 10, daar worden we blij van! Wat jammer dat de betreffende collega niet aanwezig was, maar hopelijk heeft u inmiddels al contact gehad met mijn collega die alles weet over de fotoreizen naar Zambia. Mocht dat niet zo zijn, dan breng ik u nog graag in contact met haar. Alvast een fijne en mooie reis toegewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Prima geholpen door Irene, ze wist veel van Schotland.
Beste mevrouw van Tricht, Bedankt voor uw mooie review, ook namens mijn collega Irene! De vakantie komt al dichtbij, we wensen u alvast een prachtige vakantie toe in Schotland en horen graag hoe u het heeft gehad! Met vriendelijke groet, team Travel Store
naar mijn ervaring vlot verlopen voor herhaling vatbaar
Bedankt voor uw mooie review! Alvast een mooie vakantie in Zwitserland toegewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Vriendelijke medewerkers en behulpzaam
Bedankt voor uw mooie review en veel plezier gewenst in Barcelona! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Wordt er telefonisch ook altijd goed geholpen….als ik er online niet uitkom.
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer! Alvast een prettige vakantie op Gran Canaria gewenst en graag tot ziens bij Travel Store. Met vriendelijke groet, Danique
Toppie!
Bedankt voor je topreview Koen! Alvast een leuke vakantie op Kreta gewenst, maar dat moest vast helemaal goed komen! :)
Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.
Bedankt voor de mooie review!
Volgende vakantie weer naar Leerdam.
Beste mevrouw de Jong, bedankt voor uw mooie review en vriendelijke complimenten. Hopelijk heeft u het goed naar uw zin in Portugal en bent u volop aan het genieten. Nog een fijne vakantie verder gewenst, we horen graag hoe u het gehad heeft! Met vriendelijke groet, Danique
Ik ben vriendelijk ontvangen, en goed geholpen. Kreeg de informatie die mij over de streep heeft getrokken, om een mooie reis te boeken. Ging met een goed gevoel de deur van het reisbureau weer uit!
Beste mevrouw van Gulik, Bedankt voor uw fantastische review en mooie complimenten! Daar doen we het voor :) Alvast een mooie vakantie toegewenst in Italië! Met vriendelijke groet, Danique
Heel goed, vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Bedankt voor uw prachtige review! Alvast een fijne vakantie op het Griekse Kreta gewenst!
Uitstekende service en snelle respons
Bedankt de complimenten en het mooie cijfer! Inmiddels zijn jullie alweer terug uit Kos, hopelijk hebben jullie een mooie vakantie achter de rug. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Onze Droom vakantie hebben wij mogen boeken bij jullie!
En nu staat die droomvakantie voor de deur! Bedankt voor de mooie review en het mooie cijfer en heel veel plezier gewenst in het mooie Portugal! We horen graag hoe jullie het hebben gehad. Met vriendelijke groet, Danique
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem