Reactie van het bedrijf
Beste mevrouw Scholte, bedankt voor uw review. Wat jammer dat u niet tevreden bent over onze service. Wij hebben uw boeking bekeken. U had een vakantie geboekt op onze website met vluchten van Düsseldorf naar Jerez de la Frontera zonder transfer. Een paar dagen later nam u contact met ons op toen u opviel dat Jerez de la Frontera op 400 km afstand ligt van uw geboekte hotel. U vond dit misleidend op onze website, want u zag in het ‘informatie’ kopje dat de luchthaven op 90 km zou zijn. Dit hebben wij nagespeeld, de desbetreffende informatie ging over Malaga airport en niet over Jerez. Het is belangrijk dat u goed de vluchten nakijkt voordat u deze definitief inboekt. Natuurlijk hebben wij opgevraagd bij de uitvoerende touroperator of het mogelijk was om van airport te wijzigen (naar Malaga) of dat zij wellicht een transfer kon aanbieden vanaf Jerez.
De touroperator reageerde dat ze niets meer in de boeking kunnen wijzigen vanwege de korte vertrekdatum. Ook een transfer (shuttlebus of privé) boden ze niet aan. Wij hebben toen een offerte voor een huurauto gemaild, zodat u een auto/minibus (u reisde immers met 7 in totaal) had om naar uw accommodatie te komen + de gehele vakantie een auto ter beschikking zou hebben. Een minibus was niet meer beschikbaar voor de reisperiode, dus we stuurden u een offerte van 2 huurauto’s met de tekst: "Gaat u in op het aanbod dat wij van de Sunny Cars huurauto’s hebben gedaan? Of kiest u ervoor om zelf een minibus te reserveren? We horen graag of we iets voor u kunnen betekenen!"
Na onze laatste e-mail hebben we helaas geen reactie meer van u mogen ontvangen, waardoor we aannamen dat u geen gebruik wilde maken van ons aanbod. We zagen nu uw review waarin u aangeeft dat wij niets hebben voorgesteld en dat u uiteindelijk zelf twee huurauto's moest boeken. We willen graag verduidelijken dat we dit destijds al hebben voorgesteld, maar we hebben hier geen reactie op gekregen.