Deskundig meelevend en altijd op zoek naar de juiste oplossing

Deskundig en ook al is de eerste keus niet mogelijk wordt er toch een heel goed alternatief gevonden

Klantvriendelijk en deskundig

Heel klantvriendelijk nemen de tijd voor je

Prijs en uitleg vakantie erg goed op de site

Het is allemaal duidelijk wat je boekt en mocht je een vraag hebben is het niet vier of vijf dagen wachten voordat je een antwoord krijg. Binnen 24 uur heb je antwoord op je vraag

De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Als er vragen zijn waar niet direct een antwoord op is dan wordt dit uitgezocht en terug gekoppeld naar jou als klant. De medewerkers doen wat ze zeggen Voor mij een hele fijne en betrouwbare organisatie.

Alles is goed geregeld

Het wordt duidelijk uitgelegd

In Hardinxveld-Giessendam Geweldig personeel ,ze denken met je mee

Is weer geweldig

Weer geboekt voor de volgende reis en alles is weer keurig voorelkaar super

Gewoon goed

Gewoon netjes geregeld,ook geduld met het bepalen van hotel/appartement was voor ons de eerste keer Bonaire. Dus totaal geen idee ,maar het was een goede keus was super en alles klopte .

Snel een top vakantie gevonden!

Geholpen door stagiair Tamar, ze luisterde goed naar wat we zochten en zij vond een toplocatie met al onze wensen voor een betaalbare prijs, dank je wel!

Prima reisbureau!

Wordt altijd prima geholpen op zoek naar onze vakantie bestemming!

Super goede service

Wij boeken al jaren bij travelstore en worden altijd super goed en vriendelijk geholpen. Krijgen goede adviezen en altijd goede prijzen.

TOP!

Dankjewel Patricia voor je uitstekende service, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Echt heel fijn om bij jou weer een mooie vakantie te hebben geboekt!

Het is altijd top

Ik boek onze reizen reeds jaren bij Travel store tot alle tevredenheid. Bij calamiteiten zijn ze zeer behulpzaam.

Uitstekende service ..

Boeken ging gemakkelijk. Follow-up van de boeking is prima. Ik had een vraag over mijn reisdocumenten/boeking en binnen het uur had ik het gewenste antwoord. Zo'n service geeft een goed gevoel over travelstore.

Zeer fijne reisbureau goede communicatie.

zeer tevreden. Vragen worden meteen opgelost. Mvg Joep swinkels

Correct - Snel - Betrouwbaar

Wij hebben eerst een wensenlijstje per mail opgestuurd, daarna een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak werd duidelijk dat ons wensenlijstje was gelezen en al gedeeltelijk was ingevuld. De overige punten hebben we besproken waarna die ook behandeld zijn naar tevredenheid. Kortom onze complimenten.

Fantastische reisadviseur

Inge is echt een kanjer, ze heeft voor ons de reis geadviseerd en geboekt waarvan wij denken dat het precies aan onze wensen gaat voldoen. Dit zijn de medewerkers waarvoor je terug komt. Met veel enthousiasme en vakkundigheid gaat zij te werk om het voor ons als klant al doet lijken dat de vakantie bij het boeken al begint.

Bijna altijd blij als je binnen komt

Komen al jaren bij jullie, gewoon geen gedoe. Bij problemen in onveilige landen geld terug of nieuwe vakantie uitzoeken. We zoeken wel op internet iets uit, maar boeken via jullie

Zeer goed, zoals ieder jaar weer. Duidelijk en goed door Travel Store onze vakantie gepland. Dit alles weer volgens onze wensen

Super goede service

Meerdere malen een reis samengesteld met hun. Niets is teveel. Zoeken alles voor je uit. Tot nu toe altijd naar tevredenheid

Prettig

Je wordt dat goed geholpen en geven alle tijd voor je

Ik ben goed geholpen met boeken van mijn rijs

Leuk geholpen door het personeel

Makkelijk te boeken

Site is duidelijk en zeer makkelijk en vele opties om te boeken

Echt top de klantvriendelijk en service!

Onze wensen voor onze vakantie door gegeven. Ze hebben een aantal opties door gestuurd. Het voldeed echtvaan onze wensen. Ze kunnen goed luisteren en daarna alles van onze vakantie in orde gemaakt. Echt top!!

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem