Uitstekende service en behulpzaamheid!

Uitstekende service en snelle respons

A dream Come True!

Onze Droom vakantie hebben wij mogen boeken bij jullie!

Fijne organisatie die met je meedenkt

We hebben al verschillende reizen geboekt bij Travel Store. Altijd heel behulpzaam en netjes geregeld. Je hoeft zelf niets uit te zoeken. Zij regelen alles voor je.

zoals altijd: PRIMA

Wij boeken al jaren onze vakanties bij Travel Store. Dit verloopt altijd prima. Hebben wij vragen worden wij altijd netjes geholpen. Heel erg tevreden over Travel Store en haar medewerkers.

Zeer goede service

Zeer vriendelijk en een zeer vlotte service. Op elke vraag ontvang je een duidelijk antwoord.

Geweldige en kundige Travel Agents!

Iedere keer als ik een vakantie verzin en boek staan de medewerkers met raad en daad klaar. Ik voel me altijd heerlijk ontzegd!

Vriendelijk geholpen

Zijn altijd vriendelijk en leggen alles duidelijk aan je uit en ook nemen ze de tijd voor je TOP

super service

altijd vriendelijk en behulpzaam, al meerdere vakanties hier geboekt,

Correct hulpvaardig en op een plezierige manier vriendelijk

Tevreden

Snelle reactie.

altijd een prima contact en tijd voor de klant

Prima advies en altijd meedenken, prettig contact met Leilani

Goede reactie en snel geregeld

Na aanvraag snel met een aantal opties gekomen en daarna snel afgewerkt

Persoonlijk, uitstekende service , en altijd tijd om je tips te geven

Al tal wat jaar boeken wij onze vakantie bij geke, ze zoekt altijd samen met ons de beste vakantie uit..waarbij onze wensen meegenomen worden . Persoonlijk contact vind ik altijd erg fijn..je weet bij wie je moet zijn met je vragen . Ze neem de tijd om je vragen te beantwoorden over je vakantiebestemming. Wij vliegen met 2 jonge kinderen en we hebben altijd wel een wensenlijstje wat wij als gezin belangrijk vinden.. en geke geeft ons het beste advies hierover . Ze bekijk de beste vertrek locatie enzo.. Ze kijk niet na de duurste reis, maar naar wat het beste bij ons past als gezin. En dat maakt geke zon fijne en eerlijke reisadviseur . Ze komt persoonlijk altijd onze tickets brengen thuis…met altijd een leuk presentje erbij. Dus wil je persoonlijk en eerlijk advies over de reis die je wil maken? Laat geke je erbij helpen om je reisdroom waar te maken.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met onze wensen en goed meegedacht over alternatieven

Na meerdere boekingen zullen wij onze reizen bij dit bedrijf blijven boeken

Super goed geholpen.

Onze vraag was een rondreis naar Noorwegen. Ze hebben dat super goed geregeld. We zien uit naar een mooie vakantie in Noorwegen.

Wij hebben bij Travel Store geboekt voor een reis naar Dubai. Gedeeltelijk zakelijk, gedeeltelijk vakantie. Toen bleek dat wij opgehaald zouden worden van het vliegveld, heeft Travel Store de reeds geboekte en betaalde transfer onmiddelijk gecrediteerd. Klasse!!!

Travel store is TOP.

Al mijn ervaringen met Travel Store zijn positief.

Fijn geholpen

Ik had alleen wat meer keuze gehad. Normaal kijk ik zelf op internet, maar omdat ik meer kamers nodig had nu naar het reisbureau gegaan. Daar had ik wat meer verwacht zoals wat wil je. Nu moest ik zelf vragen of er ook iets was van een bungalowpark of iets. Maar voor de rest prima geholpen

Geweldige service

Vijf sterren zou niets meer te wensen zijn . Bij ons alles perfekt gegaan

Uitstekende ervaring opgedaan

Vriendelijk personeel en perfect geregeld

Prima en enthousiast geregeld

Natuurlijk kun je de meeste vakantie online boeken (en voor weekendjes weg doen wij dat ook), maar wij vinden het toch wel prettig om even met iemand aan tafel te zitten en alle opties en enthousiaste ideeën/tips van de medewerker door te nemen. Groetjes, Edwin

goede service

Wij zochten een reis naar Engeland om samen met de hond heen te gaan. Zijn toen naar het reisbureau gegaan en super geholpen en geadviseerd! Alles voor ons uitgezocht en verschillende opties gegeven. We kunnen haast niet wachten totdat het vakantie is.

Accuraat geholpen

Zoeken , kijken naar alternatieven,

Geweldig team , zeer professioneel , en alles snel geregeld !

Fijn kantoor , gezellig en professioneel team !

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem