Geweldig team , zeer professioneel , en alles snel geregeld !

Fijn kantoor , gezellig en professioneel team !

Goede en snelle reactie

Na een boeking te hebben gedaan, had ik nog wat vragen. Deze heb ik per mail verstuurd. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. Heel fijn.

Goed,bij vragen per e-mail snel antwoord,en telefonisch word je ook direct geholpen.

Had wat vragen,en direct vriendelijk opgelost.zal zeker nog eens boeken hier.

Alles top geregeld voor een goede prijs

Travel Store heeft onze vakantie perfect geregeld en zelfs het aanmelden in het land van bestemming geregeld, wat verplicht is in Kaapverdië. Ondanks deze extra service bieden ze de reis aan tegen een zeer goede prijs.

Een kwaliteit en dienstverlening zo het behoort te zijn.

Meedenken om een fantastische bijdrage te leveren aan een mooie reis en vakantie. Ons contactpersoon Delhaila is iemand die zich volledig kan inleven in haar klanten, prima.

Goede service en snel berijdbaar

Als er een probleem is wordt het snel opgelost op en professionele manier.

Goede service, alles netjes geregeld

Klantvriendelijke organisatie

Als je een vraag hebt of er is iets onduidelijk wordt je heel netjes geholpen. Medewerkers nemen de tijd om je te helpen. Ook nadat je al een boeking hebt geplaatst.

Tevreden geholpen

Ik ervaar het als een fijn gesprek wat ik heb gehad, en er wordt goed geluisterd na wat ik wilde als vakantie.

Ben goed te woord gestaan door Anouk uit Hardinxveld. Zij was in Leerdam aan het invallen.

Daarna was zij telefonisch goed bereikbaar!

Gemakkelijk boeken

Zeer snel weer een vakantie geboekt naar Gran Canaria. Een overzichtelijke website die je in een paar klikken naar de juiste keuze leidt. Daarna nog even gekeken naar de website van de touroperator en Travel Store is inderdaad goedkoper. Top.

Een 10 met een gouden griffel

Een super fijn reisbureau. waar je echt top geholpen word en altijd bereikbaar is. Het personeel is zeer geduldig en super gemotiveerd ,en hebben alle vaardigheden in huis om je een mooie zorgeloze vakantie te laten genieten.

Voordelige aanbieder

Prettige site. Altijd net iets voordeliger dan de oorspronkelijke aanbieder.

Zeer deskundige reisadviseurs

De tweede keer dat ik een reis heb geboekt bij TravelStore, en wederom zeer tevreden. Adviseurs/seuses helpen je een mooie reis uit te zoeken, en nemen echt de tijd voor je. Volgende keer zeker weer naar TravelStore.

Ontzettend goed.

We worden altijd goed geholpen en er word met al onze wensen rekening gehouden.

Prima dienstverlening, prettige bejegening en goede communicatie

Door de beperkte mobiliteit van mijn man moeten wij specifieke eisen stellen aan onze vakanties. Nadat een eerdere aanvraag bij Buro Scanbrit niet wilde lukken omdat er geen garantie was dat wij aangepaste kamers zouden krijgen, hebben we uw medewerkster gevraagd om een rondreis langs hotels in Denemarken samen te stellen. Zij heeft hotels gezocht met faciliteiten voor mindervaliden en heeft alle hotels aangeschreven met het verzoek om een aangepaste kamer te reserveren. In veel gevallen is die direct geboekt, in een aantal gevallen is in ieder geval de preferentie doorgegeven. Alle communicatie verliep heel vlot. Zij hield ons gedurende het proces goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiteindelijk is een mooie reis samengesteld, waar wij erg naar uitkijken.

Positief personeel dat snel helpt met vragen en of problemen.

Koffers bijboeken en annuleren van boekingen zijn geen probleem.

Helemaal Super!

Dit is de tweede ervaring met Geke. Ik heb Geke ervaren als super op het gebied van service. De tijd die ze voor me heeft genomen rustig en geduldig. Daarom heb ik Geke ook weer benaderd om dit keer ook mijn vakantie te regelen. Met vriendelijke groet. Laurens Timpico.

Perfect geregeld allemaal

Ik werd goed geholpen niks was teveel.

Vakantie geboekt en alles gaat goed. Niks op aan te merken.

Prettige sfeer

Ontvangst was prima. Ook konden wij al onze wensen voor de busreis naar Ebrach doorgeven. Zeer klantvriendelijk. Ook voor onze volgende vakantiereizen zullen wij bij Travel Store boeken.

Overzichtelijk en snel

Duidelijke site, overzichtelijk en na boeking snel alles ontvangen.

We hebben zelf een auto rondreis samengesteld en die is uitstekend omgezet in een pakketreis.

We hebben onze lijst met wensen uitgebreid besproken en hiermee is men aan de slag gegaan. Na een aantal keren contact met elkaar gehad te hebben over details is onze droomreis gerealiseerd, helemaal geweldig.

Goede keuze gemaakt

Concordiaweg 8