Als je een vakantie wilt boeken is Geke degene die je moet laten boeken. Alles wordt altijd TOP geregeld.
Bedankt voor je leuke review Celma! Alvast een mooie vakantie op Gran Canaria toegewenst. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Onwijs vriendelijk en netjes geholpen. Ook duidelijk geïnformeerd over. Alles.
Nico, bedankt voor je fantastische review en het mooie cijfer! Veel plezier gewenst in Zuid-Korea! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Prettig.
Bedankt voor uw mooie review!
Normaal gaan mijn man en ik altijd naar Engeland op vakantie. Nu wilden we eens iets anders, maar niet al te ver weg. Samen met Angelica heb ik gekeken naar de mogelijkheden en zij luisterde goed naar wat onze wensen zijn . Zo zijn we op een rondreis door Portugal gekomen. Het lijkt ons erg leuk/mooi daar. Uiteindelijk natuurlijk nog afwachten, we vertrekken eind juni.
Beste Rianne, bedankt voor je super leuke review en de 10. Daar worden we blij van! We wensen jullie alvast een mooie vakantie in Portugal toe. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Onze wensen zijn goed meegenomen in de diverse vakantiebestemmingen waar we vervolgens uit konden kiezen. Daarna op een prettige en in een kort tijdsbestek de vakantie voor ons vastgelegd.
Beste Corine, bedankt voor je super mooie review! Alvast een mooie vakantie in Griekenland gewenst!
Geweldig geholpen en alles uit handen kunnen geven. Alle wensen werden uitgevoerd.
Bedankt voor de mooie review, Albert! We wensen jullie alvast een mooie vakantie toe in Griekenland en graag tot ziens bij Travel Store! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Wij boeken al jaren bij Travel Store
Bedankt voor je prachtige review, Ton! We wensen jullie alvast een mooie vakantie toe op Rhodos en natuurlijk graag tot ziens bij Travel Store. Met vriendelijke groet, Danique
Lieve medewerkers
Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Alvast een mooie vakantie op Kreta gewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Wij hebben onze vakantie voor het eerst geboekt via travelstore en gaan dat zeker vaker doen . Alles was top geregeld , zelfs onze gecancelde vlucht via schiphol werd netjes geregeld ,zodat we via dusseldorf op de zelfde dag konden vliegen . Toppie .
Beste Lex Paul, Bedankt voor je review en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! We zien jullie graag weer terug bij Travel Store voor een volgende mooie vakantie! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Alles is vlot verlopen zoals afgesproken, het ging zoals verwacht.
Bedankt voor uw mooie review!
ze hebben mij vriendelijk en ze namen de tijd voor je de personeel waren vriendelijk ik raad travel store aan om je vakanties te boeken
Bedankt voor je mooie review Margreet! We wensen jullie alvast een mooie vakantie in Spanje toe! Met vriendelijke groet team Travel Store
Nu nog op vakantie en meemaken of alles ook goed gaat ;)
Hi Ingrid, bedankt voor je leuke review! We gaan er natuurlijk vanuit dat het een perfecte vakantie gaat worden op Curaçao en Aruba! Geniet ervan! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Reis voor 14 pers geboekt zonder problemen. Wij vragen, zij draaien! Prima
Bedankt voor je leuke review Rene! We wensen jullie alvast een mooie vakantie toe in Turkije! Met vriendelijke groet team Travel Store
Persoonlijk geholpen met oog voor onze wensen. Ook is er kennis aanwezig van de diverse regio's en locaties en wat deze te bieden hebben. Kennis die verder reikt dan alleen het opdreunen van info die iedereen kan vinden op het internet. Ik vond het persoonlijke contact heel erg prettig.
Bedankt voor je leuke review Paul! Wat fijn om te lezen dat je onze service als prettig hebt ervaren. We wensen jullie allen vast een hele mooie vakantie op Fuerteventura toe! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Al jaren boeken wij onze vakantie via TravelStore. Wij zijn echt super tevreden over de service van TravelStore. Wij hadden dit jaar een wat complexere reis bedacht, dus alles moest los geboekt worden, maar niets was te veel moeite. Alles is keurig uitgezocht door Patricia en we kregen steeds verschillende opties. Uiteindelijk hebben we dankzij haar een geweldige reis kunnen boeken en we kijken er enorm naar uit dat we deze kunnen gaan maken.
Bedankt voor jullie geweldige review, Sigrid. Echt eentje om blij van te worden! We hopen dat jullie een geweldige tijd gaan beleven in Mexico en horen tegen die tijd graag hoe jullie het gehad hebben! Met vriendelijke groet, team Travel Store
We worden altijd prima geholpen
Bedankt voor je mooie review André!
Voor 2de keer een reis geboekt, tot nu toe alles goed geregeld. Vriendelijk personeel en behulpzaam ivm aanvraag rolstoel assistentie enz....verder stonden alle gegevens van vorige reis nog in systeem dus alles was snel geboekt en geregeld. Nu nog te lang wachten.......
Zoals al vele jaren het geval is, is de sfeer zeer vriendelijk op dit kantoor en word je zeer deskundig geholpen bij het regelen van een reis.
Ben heel tevreden over travelstore De site vindt ik heel overzichtelijk en duidelijk en makelijk in te stellen naar wens Pakketreizen zijn duidelijk en zeer compleet. Dus een scoren van een 10 is dik verdiend. Ik zou zeggen tegen travelstore ga zo verder. Mvg Dre en Peggy Maas
Beste Dre en Peggy, Enorm bedankt voor jullie enthousiaste review, en dan ook nog zoveel complimenten! Daar worden we op de maandag natuurlijk extra blij van :) Alvast een hele fijne vakantie gewenst in het zonnige Turkije, maar dat moet vast helemaal goedkomen! Graag tot ziens bij Travel Store. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Snelle en zeer vriendelijke hulp bij het boeken van een vakantie.
Bedankt voor je leuke review Nathalie! Alvast veel plezier gewenst in Spanje. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Prima en correct geholpen, speciale wensen werden allemaal gehonoreerd.
Beste Seb, bedankt voor de mooie review en de 10! Daar worden we natuurlijk erg blij van. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Ze luisteren goed naar je wensen en geven ook tips. Als blijkt dat het niet haalbaar is, zoeken ze ook naar alternatieven. Zo samen komen we tot een mooie reis!
Beste Gerda, bedankt voor je prachtige review en aardige woorden! Alvast veel plezier gewenst in Griekenland! Met vriendelijke groet, Danique
Gaan altijd op dit reisburo boeken. Deskundigge mensen weten waar ze het over hebben.
Bedankt voor deze super review, Jannie! We zien jullie graag terug bij Travel Store, maar eerst een fijne vakantie in Portugal gewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Online reis geboekt. Stap voor stap helder en overzichtelijk. Ruime keuze!
Bedankt voor je mooie review Manuela! Alvast veel plezier gewenst in Spanje!
Heb al vele vakanties geboekt bij hen.
Beste Gerrit, Allereerst bedankt dat we je al jaren mogen helpen bij het uitzoeken van de mooiste vakanties! Je review is de kroon op ons werk :) Alvast een fijne vakantie in Turkije gewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem