Altijd alles goed geregeld.

Gaan dit jaar in april voor de 3de keer, en in september voor de 4de keer met travel store. Altijd de laagste prijs, en bij telefonisch contact altijd super vriendelijk en behulpzaam.

Positieve ervaring. Jammer als je naar Gorinchem belt je iemand van Leerdam krijg en ze dan in Gorinchem niet kunnen helpen met je boeking.

Goede, vriendelijke en duidelijke service

Prima en snel geholpen naar t vinden van de vakantie, met een hele wensenlijst was dit best een uitdaging

Prima begeleiding

Telefonisch contact gehad en super geholpen, ik kreeg uitgebreid de tijd om mijn boeking te maken

Zeer goeden betrouwbaar bureau

Kon tijdens vakantie tui niet bereiken. Via travelstore liep het gesmeerd. Prima geholpen en snel.

super goed vriendelijk reisbureau

je word netjes geholpen, en ze nemen de tijd voor je. Heel fijn reisbureau

Goed geregeld, duidelijke communicatie

Mooi dat we eerst een optie mochten hebben op een caravan.

Goed geholpen

Vriendelijk en uistekend geholpen.

Iets beter dan de rest

Prima. Is wel een bedrijf die antwoord geeft op je e-mails. Vaak zijn bedrijven tegenwoordige niet bereikbaar voor hun klanten. Travel Store is dat zeker wel.

Ook heel goed

Goede en vriendelijke service

Na boeking online had ik nog vragen. Vrij snel een reactie en ook telefonisch zeer behulpzaam

Altijd boeken wij via Travelstore, dan weten we dat t goed geregeld is! De dames weten inmiddels wel wat wij leuk vinden. Het is altijd een fijne samenwerking!

Gewoon alles perfect geregeld!!!

Ik vind travel store een goede organisatie, omdat voor mij alles en altijd goed is geregeld.

Ik kom graag naar het reisbureau

De medewerksters zijn al bij binnenkomst heel vrolijk en vriendelijk. Zo veel mogelijk direct geholpen, en vragen of je kopje koffie of wil wil.

Super service!

We kwamen op het reisbureau omdat we boeken via internet niets vinden. We hadden nog geen idee waar we op vakantie wilden gaan. Na een gesprek zijn we op Kaapverdië gekomen en geboekt. Alles is geregeld door het reisbureau. De reis, de extra bagage en zelfs een parkeerplek op Schiphol. Op het moment dat de stoelen in het vliegtuig gereserveerd kunnen worden krijgen we bericht en zullen ze onze keuze reserveren. Dat is service!

Altijd een geweldige vakantie

Wij boeken al jaren onze vakanties via Travelstore . Gaan vaak met een grote groep en Travelstore weet iedere x een mooie en vergeleken bij andere reisorganisaties een voordelige vakantie te regelen. Zijn er vragen word er snel geschakeld en heb je zsm antwoord ze hebben ons altijd uitstekend met alles geholpen taxi’s , parkeren op het vliegveld ,visums, stoelen in het vliegtuig noem maar op. Travelstore geeft mij (ons) een goed gevoel om fijn op vakantie te gaan en daar gaat het toch om.

Perfect geholpen

Super fijn geholpen door Eleni, regelt alles van A tot Z voor je. Erg lief en meedenkend. We kijken uit naar een mooie reis.

Duidelijke site. Makkelijk zoeken en vlotte afwerking.

Vriendelijk en behulpzaam

Zij hebben voor mij de reis geboekt Vriendelijk en behulpzaam geweest.

Zeer goed echt top

Zeer goede service en zeer betrouwbaar en heel vriendelijk personeel en heel goede uitleg Dit was voor ons de derde keer Dat wij een reis boekte bij dit reisburo echt een top reisburo En bedankt Maar vooral Caroline van Bergen Van het reisburo in Leerdam Dank je wel

Fantastisch geholpen.

Er wordt meegedacht. Alles goed uitgelegd. De tijd genomen. Echt heel fijn geholpen.

Goede duidelijke service ik ben zeer tevreden

Goede service, goed overleg

Reis geboekt voor de "extended family" en dat is prima gegaan.

Vriendelijk, goede service, snel en duidelijke communicatie

We werden geholpen door een vriendelijke medewerkster met kennis van zaken. Alles werd duidelijk uitgelegd. Communicatie via de mail daarna was heel duidelijk.

Wij boeken al onze vakanties altijd bij Travel Store en worden altijd super goed geholpen !

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem