Gaan dit jaar in april voor de 3de keer, en in september voor de 4de keer met travel store. Altijd de laagste prijs, en bij telefonisch contact altijd super vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt voor je top review Robert! Bedankt dat jullie al voor de 4e keer op rij bij ons hebben geboekt, van zulke berichten worden we blij! Alvast een hele fijne vakantie gewenst in Spanje en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Positieve ervaring. Jammer als je naar Gorinchem belt je iemand van Leerdam krijg en ze dan in Gorinchem niet kunnen helpen met je boeking.
Beste Ankie, Bedankt voor je positieve review en feedback! Soms kan het voorkomen dat al onze Travel Agents in Gorinchem in gesprek zijn aan de balie of aan de telefoon, waardoor medewerkers van andere kantoren het belletje overnemen. Mocht je alleen in Gorinchem willen boeken dan mag je dit gewoon aangeven en moet het de volgende keer helemaal goed komen. Voor nu alvast een prettige vakantie in Kaapverdië gewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Prima en snel geholpen naar t vinden van de vakantie, met een hele wensenlijst was dit best een uitdaging
Bedankt voor het mooie cijfer en de mooie review, Suzanne! Wat fijn dat ondanks de lange wensenlijst, er een perfecte bestemming voor jullie is gevonden. Alvast een fijne vakantie in Spanje gewenst!
Telefonisch contact gehad en super geholpen, ik kreeg uitgebreid de tijd om mijn boeking te maken
Bedankt voor de mooie review Frans! Geniet ervan in het mooie Egypte! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Kon tijdens vakantie tui niet bereiken. Via travelstore liep het gesmeerd. Prima geholpen en snel.
Bedankt voor uw prachtige review en wat fijn dat onze service zo goed is bevallen! Alvast een prettige vakantie op het mooie Bonaire gewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
je word netjes geholpen, en ze nemen de tijd voor je. Heel fijn reisbureau
Bedankt voor je mooie review Bianca, worden we blij van! Heel veel plezier gewenst op Curaçao. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Mooi dat we eerst een optie mochten hebben op een caravan.
Bedankt voor de mooie complimenten en de leuke review, Ellen. Alvast een hele fijne vakantie in Bella Italia gewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Vriendelijk en uistekend geholpen.
Beste Anton, Bedankt voor uw mooie review en wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u alvast een prachtige vakantie in het mooie Italië toe! Met vriendelijke groet, Team Travel Store
Prima. Is wel een bedrijf die antwoord geeft op je e-mails. Vaak zijn bedrijven tegenwoordige niet bereikbaar voor hun klanten. Travel Store is dat zeker wel.
Beste John, Bedankt voor je leuke review! We proberen zeker zo snel mogelijk op iedere e-mail te reageren. Nogmaals bedankt en alvast een mooie vakantie in Mexico gewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Ook heel goed
Bedankt voor uw leuke review!
Na boeking online had ik nog vragen. Vrij snel een reactie en ook telefonisch zeer behulpzaam
Bedankt voor je leuke review Miranda! We wensen je alvast een fijne vakantie in het zonnige Spanje!
Altijd boeken wij via Travelstore, dan weten we dat t goed geregeld is! De dames weten inmiddels wel wat wij leuk vinden. Het is altijd een fijne samenwerking!
Beste Simone, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat jullie al jaren bij ons jullie vakanties/reizen onderbrengen! Dat doet ons goed. Nog iets meer dan een maandje en dan is het weer tijd om lekker te genieten van het Caribische zonnetje. Alvast een fijne vakantie! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Ik vind travel store een goede organisatie, omdat voor mij alles en altijd goed is geregeld.
Bedankt voor uw mooie review en alle jaren dat u uw reizen al bij ons onderbrengt! Alvast een mooie tijd gewenst in Gambia en graag tot ziens bij Travel Store. Met vriendelijke groet, team Travel Store
De medewerksters zijn al bij binnenkomst heel vrolijk en vriendelijk. Zo veel mogelijk direct geholpen, en vragen of je kopje koffie of wil wil.
Beste mevrouw de Diephout, Bedankt voor uw leuke review en wat leuk om te lezen dat u graag naar het reisbureau komt. Om eerlijk te zijn, vinden we het ook altijd erg gezellig als u langs komt! We hopen u snel weer te verwelkomen en wensen u alvast een mooie tijd in Tsjechië en de Achterhoek. Met vriendelijke groet, team Travel Store
We kwamen op het reisbureau omdat we boeken via internet niets vinden. We hadden nog geen idee waar we op vakantie wilden gaan. Na een gesprek zijn we op Kaapverdië gekomen en geboekt. Alles is geregeld door het reisbureau. De reis, de extra bagage en zelfs een parkeerplek op Schiphol. Op het moment dat de stoelen in het vliegtuig gereserveerd kunnen worden krijgen we bericht en zullen ze onze keuze reserveren. Dat is service!
Beste Steef & Marion, Wat leuk dat jullie zijn langsgekomen en jullie samen met Travel Agent Inge een mooie bestemming hebben gevonden! Alvast veel plezier gewenst in Kaapverdië! Met vriendelijke groet, Team Travel Store
Wij boeken al jaren onze vakanties via Travelstore . Gaan vaak met een grote groep en Travelstore weet iedere x een mooie en vergeleken bij andere reisorganisaties een voordelige vakantie te regelen. Zijn er vragen word er snel geschakeld en heb je zsm antwoord ze hebben ons altijd uitstekend met alles geholpen taxi’s , parkeren op het vliegveld ,visums, stoelen in het vliegtuig noem maar op. Travelstore geeft mij (ons) een goed gevoel om fijn op vakantie te gaan en daar gaat het toch om.
Beste Patrick, Bedankt voor je fantastische review en de 10, daar worden we blij van! Fijn om te horen dat onze service jullie zo bevalt. Hopelijk weer tot ziens bij Travel Store en alvast veel plezier in Turkije gewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Super fijn geholpen door Eleni, regelt alles van A tot Z voor je. Erg lief en meedenkend. We kijken uit naar een mooie reis.
Beste Kelly, Bedankt voor je mooie review, ook namens mijn collega Eleni! We wensen jullie een hele mooie vakantie op Curaçao, dat jullie samen mooie herinneringen mogen gaan maken. Lieve groet, Team Travel Store
Duidelijke site. Makkelijk zoeken en vlotte afwerking.
Bedankt voor de topreview Piet!
Zij hebben voor mij de reis geboekt Vriendelijk en behulpzaam geweest.
Bedankt voor de 10 en de leuke complimenten, Maria!
Zeer goede service en zeer betrouwbaar en heel vriendelijk personeel en heel goede uitleg Dit was voor ons de derde keer Dat wij een reis boekte bij dit reisburo echt een top reisburo En bedankt Maar vooral Caroline van Bergen Van het reisburo in Leerdam Dank je wel
Beste Annie, Bedankt voor uw mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en medewerkers! Ik heb uw berichtje ook doorgestuurd naar mijn collega Caroline en ook namens haar hartelijk dank. Alvast een prettige vakantie in Duitsland gewenst! Met vriendelijke groet, Team Travel Store
Er wordt meegedacht. Alles goed uitgelegd. De tijd genomen. Echt heel fijn geholpen.
Bedankt voor je leuke review Ellen! Hopelijk kijk je terug op een mooie vakantie op Tenerife. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Goede duidelijke service ik ben zeer tevreden
Bedankt voor je top review Bianca, en veel plezier gewenst op de zonnige Dominicaanse Republiek!
Reis geboekt voor de "extended family" en dat is prima gegaan.
Beste Berna, enorm bedankt voor uw prachtige review en alvast veel plezier gewenst in Spanje met de hele familie!
We werden geholpen door een vriendelijke medewerkster met kennis van zaken. Alles werd duidelijk uitgelegd. Communicatie via de mail daarna was heel duidelijk.
Beste Karin, bedankt voor je mooie review en het nog mooiere cijfer. We wensen jullie alvast enorm veel plezier in Spanje! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Wij boeken al onze vakanties altijd bij Travel Store en worden altijd super goed geholpen !
Beste G en B, bedankt voor jullie super leuke review! Alvast een hele fijne vakantie in het zonnige Egypte gewenst!
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem