Voor vragen zijn ze telefonisch goed bereikbaar en als antwoord niet meteen gegeven kan worden, wordt het uitgezocht en binnen 1 dag per e-mail gecommuniceerd.

Wij werden perfect en heel vriendelijk geholpen door Femke Tuitel.

perfect

Voorlopig top!

Tot nu toe steeds zeer snel antwoord op mijn vragen. Ik hoop dat ik nà mijn vakantie nog steeds even tevreden ben.

Prima site

Prima site en goede afhandeling.

Efficient en to the point :-)

Het contact met Travel Store was snel, efficient, prettig en to the point.

Super reisbureau

Snelle afhandeling, duidelijke uitleg, gewoon goede service !!!

Al vele boekingen gedaan bij Travelstore en nooit spijt gehad.

We hebben te maken met mensen die hart voor de reisbranche hebben en weten waar ze over praten. Altijd al onze reizen goed geregeld. De website die ze gebruiken is klantvriendelijk en je kan zelf op je gemak kijken en vergelijken tussen verschillende reisaanbieders. Al mee al een reisorganisatie waar je met een gerust hart in zee kunt gaan.

We worden altijd goed geholpen en komen daar al jaren .

Goed advies en persoonlijk benaderd

Snelle en accurate service

Uitstekende dienstverlening

De medewerksters waren bijzonder behulpzaam en flexibel bij het boeken van een last-minute reis. Chapeau!

top

voordelige vakantie geboekt

Fijne site om te boeken Als je vragen hebt wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan en zeer goed geholpen.

Duidelijke website, goede dienstverlening.

Prijs kwaliteit top

Een zeer concurrerende prijs en een goed aanbod van vakanties. Tijdig alle reisdocumenten binnen en overal is mogelijkheid tot vragen stellen. Superfijne ervaring en kan het een ieder aanbevelen.

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel

Als ik met een vraag opbel dan nemen ze altijd de moeite om me zo goed mogelijk te helpen. En ik boek al een aantal keer bij travelstore en het maakt niet uit wie je te spreken krijgt. Allemaal even vriendelijk! Echt aan te bevelen!

prima service.

vriendelijk personeel, behulpzaam en bekwaam.

Gemaakte afspraak op tijd dus geen wachttijd. En goed en deskundig geholpen Namen alle tijd

Een reis geboekt met steun en advies

Na onze wensen te hebben verteld zijn er bij de reisboeken en computer gaan zitten. Er was tijd. We kregen tips, ruimte om na te denken ben samen kwamen we er uit.

Duidelijke website. Je kunt makkelijk uitzoeken welke vluchten voor jou de goede tijden hebben en de prijs die daarbij hoort. Ook via je chat kreeg ik een antwoord op mijn vraag.

Onze ervaring met Travel Store is prima.

De ervaring is al sinds jaren geweldig goed, we kunnen niet beter wensen.

Uitstekend!

Overzichtelijke Website, veel keus. Snel contact bij vragen en duidelijke antwoorden. Prima service

gewoon TOP !!!

altijd vriendelijk en ter zake kundig.

Vooral informatief

De gravel agent Femke Ketel was goed gespecialiseerd en gaf duidelijke informatie over de reis en bestemming en luisterde goed naar onze wensen

heel goed

heel vriendelijk personeel reageren snel op mails, zijn ook gemakkelijk bereikbaar via telefoon documenten waren op tijd aangeleverd, zonder enig probleem

prettig geholpen ,goede ideeen aangeleverd

veel mogelijkheden aangeleverd gekregen tijd nog moeite gespaard!

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem