Persoonlijke service na online boeken

Ik had online mijn vakantie geboekt en had vervolgens nog wat vragen over de geboekte reis, na een belletje had ik direct antwoord op al mijn vragen. Super blij met deze persoonlijke service en kan niet wachten om op vakantie te gaan!

heel goed

vriendelijk personeel reageren heel snel in geval van vragen (mail, telefoon) alle documenten op tijd aangeleverd

prima geregeld

Prima alles geregeld, makkelijk te boeken via internet en bij onduidelijkheden en telefonisch contact zeer vriendelijk en correct geholpen. Niets op of aan te merken!

Super geholpen dat ze in 1 oog opslag wist wat wij wilde

Vlotte boeking

Al jaren klant bij Travelstore. Vind het makkelijk dat al de gegevens nodig voor de boeking daar bekend zijn. Prettig telefonisch contact bij vragen en informatie via de mail.

Snel en makkelijk geregeld

Vakantie geboekt on line en had toch nog een vraag. Ik werd snel teruggebeld en geholpen

Proficiat

De 1ste maal geboekt met travelstore en alles vlot verlopen

Snel

Alles werd heel snel en duidelijk afgehandeld

Snel

Alles werd heel snel en duidelijk afgehandeld

Travel store is het juiste adres voor welke reis dan ook!

Travel store is al sinds jaar en dag voor ons hét adres voor een heerlijke vakantiereis of stedentrip. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en wij worden ontzorgd. Een goed begin van iedere vakantie!

Travel store is het juiste adres voor welke reis dan ook!

Een goede en over zichttelijke site makkelijk te boeken.

Top!!!!

Perfect geholpen

Top!!!!

Perfect geholpen

Zoeken alles voor de reis tot de bodem uit.. Geven goed advies over de te maken reis. Zeer vertrouwd voor ons.

Snel correct en goede prijs

Van alle touroperators diegene met de beste prijs die tevens snel werkt en goe de service geeft

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem