Beste reisbureau van Leerdam

Gewoon een hele fijne reisbureau met super vriendelijke medewerkers

Beste reisbureau van Leerdam

Gewoon een hele fijne reisbureau met super vriendelijke medewerkers

Snel en makkelijk geregeld

Onze 2e vakantie geboekt bij Travelstore. Simpel en bij vragen snel antwoord en snel geregeld, top!

Snel en makkelijk geregeld

Super geregeld!

Voor het 7de jaar op rij heb ik mijn vakantie geboekt bij Travel Store. De service is altijd goed en met reageren op mijn vragen zijn ze altijd erg snel. Als ik aanvullende vragen heb, dan krijg ik altijd zeer concrete antwoorden op mijn vragen. De komende jaren zal ik mijn vakanties en/of reizen zeker bij Travel Store blijven boeken!

Vriendelijk en behulpzaam, dat is onze ervaring met de medewerkers van Travel Store.

Super geregeld!

Voor het 7de jaar op rij heb ik mijn vakantie geboekt bij Travelstore. De service is altijd goed en met reageren op mijn vragen zijn ze altijd erg snel. Als ik aanvullende vragen heb, dan krijg ik altijd zeer concrete antwoorden op mijn vragen. De komende jaren zal ik mijn vakanties en/of reizen zeker bij Travelstore blijven boeken!

Goede site overzichtelijk.

Goede site overzichtelijk.

Jullie verlenen service die die je helemaal niet hoeft te doen, mooi toch

Alles perfect geregeld.

Travelstore regelt alles goed, iedere keer weer.

Klantvriendelijk en meedenkend personeel

Zal mijn volgende reis zeker weer bij Travel Store boeken! Uitstekende service!

super tevreden

Heel vriendelijk geholpen. En mooi hotel uitgekozen in het hartje van Parijs

Paar keer vakantie geboekt .goed geregeld allemaal

hele fijne meiden maken altijd een mooie reis voor ons

heel goed

Gemakkelijk boeken

Mooie reizen en redelijke prijzen

Super goed geholpen. Nette en duidelijke uitleg

We kregen precies de hulp en uitleg bij de booking die we wilden. Nette ontvangst, vriendelijke medewersters

Snelle, correcte afhandeling van onze boekingen

We booken online, maar de afhandeling erna gaat soepel en snel. In geval van vragen direct aanspreekbaar. Vragen worden netjes beantwoord.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem