Goede service , ze weten waarover ze praten, maar je moet soms te lang wachten
Beste Willem, bedankt voor je mooie review en je feedback! We begrijpen dat het vervelend is wanneer je lang moeten wachten dan dat je gewend bent. Onze excuses hiervoor! We raden aan om altijd een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat je snel geholpen kunt worden en onze Travel Agents alle tijd voor je hebben. Met vriendelijke groet, team Travel Store
wij zaten, de middag ( 9 september ) voordat we de zondag ( 11 september ) weg gingen helemaal in de stress, doordat Tui onze reis ging verzetten. En wij geen enkele mogelijkheid hadden om een andere reisdatum te boeken, D reizen kon ons niet helpen ook daar hadden we al enkele uren gezeten, tot dat we het laatste reisbureau binnen gingen, en dat was Travel store, daar zat Femke aan haar bureau, en zij heeft ons geweldig geholpen. Het was niet gelijk van dat gaat moeilijk worden, maar zei zag mogelijkheden, en dat was zeer geruststellend. We hebben die middag bij jullie een reis geboekt, en tot op de dag van vandaag, zijn we zeer tevreden, zaterdag nog onze reispapieren opgehaald, daar zat nog een heel lief kaartje in, met de hand geschreven, geen standaard briefje wat iedereen meekrijgt. Na onze vakantie hebben jullie ons zelfs gebeld, hoe de vakantie verlopen was, zeer attent vol. Wij gaan de eerst volgende keer direct naar jullie toe, bedankt dat jullie onze vakantie mogelijk hebben gemaakt. met vriendelijke groet fam. de Koning
Beste Sandra, Wat een kopzorgen moeten jullie gehad hebben, nadat jullie reisschema door de touroperator ineens werd gewijzigd en het andere reisbureau niets voor jullie kon betekenen. Jullie hebben een goede keuze gemaakt door bij ons binnen te wandelen en wat fijn dat onze collega Femke nog genoeg mogelijkheden wist te bedenken voor jullie. Jammer dat er zoveel stress aan vooraf ging, maar we zijn blij dat jullie ons gevonden hebben en dankbaar dat jullie een volgende keer ook weer bij ons langs willen komen. Bedankt voor jullie prachtige review, het heeft een lach op ons gezicht getoverd deze druilerige maandag! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Goed en vriendelijk geholpen
Bedankt voor je mooie review, Johan!
Goede service. Duidelijke website. Gunstige prijzen.
Bedankt voor de 10 Ina!
Bij Travelstore vind je vrijwel altijd waar je naar op zoek bent en dat tegen scherpe prijzen. Goede communicatie en men belooft wat ze vertellen.
Bedankt voor je leuke review, Lou!
Waar we ook heen willen, hoe we er ook heen willen er wordt meegedacht en geadviseerd. Dominique staat voor ons op nummer 1.
Beste Gertrude, bedankt voor je mooie review, ook namens onze collega Dominique!
Enthousiaste, vriendelijke medewerker die wist waar ze het over had.
Beste Femke, enorm bedankt voor het mooie cijfer en je vriendelijke complimenten. Hopelijk gaan jullie een toptijd tegemoet in Fins Lapland! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Door ns-stakingen had ik mijn terugreis gemist, maar moest wel zo snel mogelijk naar huis. Binnen een dag was mijn reis van Amsterdam naar Nieuw-Zeeland geboekt. Petje af!
Beste Ineke, Oh nee, je vlucht missen is één van de meest stressvolle dingen die er kan gebeuren tijdens een reis! Gelukkig hebben mijn collega's snel een nieuwe vlucht voor je kunnen boeken. Bedankt dat je tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Na op een prettige wijze ontvangen te zijn werden we welkom geheten door onze reis adviseuse Geke Hekman. Met een lekkere kop koffie hebben we samen en tot onze grote tevredenheid een fijne vakantie uitgekozen. We werden op alle mogelijkheden gewezen die er waren om deze vakantie te laten slagen en volgens ons zijn we daar heel goed in geslaagd. Een vroege vlucht vanaf een mooi vliegveld wat we graag wilden. Een schitterend hotel direct gelegen aan zee en dus zijn alle ingrediënten aanwezig om een heerlijke week te genieten in een prachtig Spanje.
Beste Ben, Enorm bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten, daar zijn we enorm blij mee! We wensen jullie alvast een zeer prettige tijd in Spanje, maar dat moet vast helemaal goedkomen! Met vriendelijke groet, team Travel Store
ga zo door
Bedankt voor je topreview Gerrie!
Plezierige en fijne ervaring. Vriendelijke dames. We zijn goed geïnformeerd en geholpen. Niets was te veel. Dank voor alles.
Bedankt voor het prachtige cijfer en je complimenten Arina, daar zijn we enorm blij mee! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Last minute vakantie geboekt, en er moest vanalles geregeld worden ivm rolstoel en aandrijving en andere dingen. Omdat we met twee vliegmaatschappijen vanuit Düsseldorf vlogen was het nog een dingetje......De medewerkster van travelstore heeft ons met alles goed geholpen en heeft alles perfect geregeld met beide vliegmaatschappijen. Nogmaals bedankt en we hebben een geweldige vakantie gehad
Beste Marja, bedankt voor je leuke review. Hoe ingewikkeld een puzzel soms ook lijkt, wij lossen hem graag voor je op! Fijn om te horen dat jullie een geweldige vakantie hebben gehad. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Had een vraag over een boeking en nam hierover telefonisch contact op en kreeg zowat direct een medewerkster aan de lijn die mij heel vriendelijk te woord stond
Bedankt voor het mooie cijfer Johanna!
Persoonlijke service van een betrokken en goed geïnformeerde medewerkster (Femke)
Bedankt voor je mooie review, Paul! Ook namens mijn collega Femke. Met vriendelijke groet, Danique
Vlot en vriendelijk geholpen. De tickets vlot ontvangen, alleen oponthoud verwacht op Schiphol, maar dat is buiten de verantwoordelijk van Travel Store.
Bedankt voor het fantastische cijfer, Ewald!
Een goede ervaring met travelstore. Goede communicatie en behulpzaam. Ik had even wat stress maar die hebben ze helemaal weg genomen door mij op de juiste manier te helpen en informatie te geven. Zelfs tijdens de vakantie kreeg ik een mailtje of het goed was gegaan. Top, deze service wilt iedereen en ik weet zeker vaker via travelstore te willen boeken
Bedankt voor je mooie woorden en de 9, Eveline! Momenteel is op vakantie gaan wat stressvoller dan voorheen, maar gelukkig hebben we wat zorgen bij je weg kunnen nemen en is alles goed gegaan met de vlucht. We hopen je graag terug te zien bij Travel Store! Met vriendelijke groet, Danique
Klantvriendelijk, gezellig en mee denkend
Bedankt voor het mooie cijfer Astrid! Namens mijn collega Mirjam nog de vraag of het aanbod om de volgende keer mee te gaan, nog open staat... Haha! Nogmaals bedankt voor je review en de gezellige telefoongesprekken! Met vriendelijke groet, Danique
Duidelijk en overzichtelijk te boeken
Bedankt voor de 10, Ton!
kundige medewerkers en staan je altijd netjes te woord
Bedankt voor je prachtige review, Car! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, daar doen we het natuurlijk voor. Zien we je ook voor je volgende vakantie weer terug bij Travel Store? Met vriendelijke groet, team Travel Store
Voor het eerst dat wij een cruise boekten. We hadden daar veel vragen over en de medewerkster heeft er werk van gemaakt om alle antwoorden hierop te kunnen geven. Wij konden daardoor een weloverwogen beslissing nemen voor deze cruise.
Bedankt voor de complimenten en het prachtige cijfer, Pieter! Fijn om te horen dat jullie onze service zo prettig hebben ervaren. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Al jaren maken wij graag gebruik van de dienstverlening van Travel Store. Niet zelf boeken, maar gebruik maken van hun knowhow. Dat heeft ons verder gebracht, als dat wij het zelf zouden hebben gedaan.
Wat fijn dat we jullie al jaren mogen helpen bij het boeken van de mooiste reizen en vakanties, Gerard en Anja! We hopen jullie ook een volgende keer weer terug te zien bij Travel Store. Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Danique
ken het bedrijf al jarenlang, en het is altijd goed, nooit slechte ervaring meegemaakt,
Bedankt voor je mooie review én de 10, Erik! We zien je graag weer terug bij Travel Store. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Een heel fijn reisbureau je wordt zeer kundig en geduldig geholpen denken met je mee passend bij je wensen .Geven goed advies mbt je reis. Na het boeken kan je altijd binnen lopen voor als je nog vragen heb.
Bedankt voor je mooie compliment, Margriet!
Wij hadden een korte vakantie in België gepland. Via Travel Store zijn we in hotel Du Commerce in Houffalize gekomen. Een prima hotel met goede voorzieningen en erg schoon. Goede uitvalsbasis voor onder andere de abdij van Orval, het Bastogne War museum en mooie dagtochten.
Bedankt voor de prachtige review Jan en wat fijn om te horen dat de korte vakantie zo naar wens is geweest! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Na 2 negatieve reisbureaus te hebben ervaren ,zijn we bij Travel Store Dordrecht zo fijn en vooral goed geholpen door Femke. Een luisterend oor , meedenkend Veel uitzoekwerk en alles gelukt om toch op vakantie te kunnen voor ons 25 jarig huwelijk ,met ons gezin. Mailen...bellen alles keurig ! Nu vooral genietend van alle voorbereidingen.
Beste Nellie, bedankt voor je leuke review. Een review waar wij ook echt blij van worden! Wat fijn dat Femke jullie helemaal naar wens heeft kunnen helpen met het uitzoeken van een perfecte vakantie voor jullie 25 jarig huwelijksjubileum. We wensen jullie alvast een fijne vakantie! Met vriendelijke groet, Danique
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem