Altijd goed

Ook al heb ik een klacht of vraag, ik wordt altijd keurig en deskundig te woord gestaan door Dominique, Anouk en Inge, oftewel ik ben kind aan huis

In een woord uitstekend!

Mooie uitgebreide reiskeuze en goede deals en ook veel keuze in vluchtvoorkeur keuze..voor de 3e keer mijn reis geboekt bij deze organisatie en ben uitermate tevreden zowel ook als je ze telefonisch contact altijd goed geholpen!

Ze namen de tijd voor alles goed geregeld

Goede service en vriendelijk, kundig personeel.

Alles goed verlopen.

erg service gericht en plezierig contact

prima service en goed advies .

Alles prima geregeld!!

Zeer vriendelijk en professioneel persoon.. Alles was tot in de puntjes geregeld.

heb hier al meer geboekt en geen zin om elke keer weer een beoordeling te geven. Wat dat betreft dus uitschrijven!!

prima geregeld

Fijn reisbureau zowel de site als persoonlijk telefonisch contact is goed geregeld en erg vriendelijk.

Mooie prijzen alleen veel onduidelijkheid

Reis geboekt naar New York voor 31 december konden geen koffers bij boeken volgende dag weer gekeken en toen stond de zelfde reis erop met koffers. Gebeld met travel store en wij konden de koffers nog bijboeken maar pas een week voor vertrek en dan moeten we bijbetalen. Vond het niet zo netjes en erg onduidelijk.

Super!!!!

Wilde vliegticket TUI de luxe boeken. Lukte niet online en zelfs niet bij diverse Tui reisbureaus. Tot mijn verbazing was het zo geregeld door Dominique van de Travelstore. Een dikke 10!!

Heeft alles snel en heel goed en professioneel geregeld .

Snel heeft ze alles op een rij gezet en begrepen wat mijn wensen waren.

Prettig geholpen

De vraag naar een plekje onder de zon en de wensen die je vraagt hebben ze goed naar geluisterd,. Dit x had ik wel via jullie geboekt alleen niet de aan bevolen reis.

Persoonlijk en perfect advies voor een 'once in a life time yourney

Als adviseur voor een bijzondere transatlantische reis met een bijzonder schip kan je nergens beter terecht dan bij Geke Hekman van Travel Store. Net zoals bij eerder door haar geboekte reizen weet je dat bijna elke wens tot in detail vervuld wordt om de reis tot een onvergetelijke ervaring te maken. Dank Geke.

Compleet, snel, flexibel, vriendelijk

Compleet, snel, flexibel, vriendelijk

Direct reageren op e-mail.

Mijn eerste indruk voelde al meteen goed, snelle reactie op vragen over boeking.

Lastminut weg, super geholpen

Woensdag geweest en dondermiddag gevlogen naar Gran Canaria. Echt super snel alles geregeld. Gaan nu genieten van onze vakantie.

Top!!

Goede communicatie, wensen uitgesproken en zelf ook mee gezocht naar reizen. Snelle afhandeling,prettig alles snel en vlot geregeld.

Vriedelijkgeholpen

Goede uitleg en vriendelijk ontvangen met een kopje koffie

Vriendelijke medewerkers, duidelijke afspraken, snelle reacties en goede adviezen.

Fijn kantoor , alles snel en goed geregeld , zeer vriendelijk en behulpzaam

Het was een feestje om onze reis te boeken bij Anouk, we kijken ernaar uit, en alles is super voorbereid .

Gewoon heel erg goed

Wij vinden het een perfect reisbureau met zeer deskundige en uitmuntende medewerkers.

Een heel fijne reisbureau waar ik al jaren met veel plezier m’n vakanties boek

Altijd vriendelijke dames die mij te woord staan, ok de dingen voor mij regelen zoals de rolstoel en elektrische ondersteuning de kamer enz enz. Al jsren dezelfde goede ervaring dus een dikke pluim voor travelstore Gorinchem.

Vriendelijk personeel met kennis van zaken, maar de prijzen op de website zijn misleidend

Bij het zoeken op de website www.travelstore.nl worden prijzen van vakanties vaak veel lager aangegeven. Zodra je op het aangegeven bedrag klikt, komen er honderden euro's bij. Daarbij komt dan ook nog bagageruimte en eventueel zelfs nog transfer. Test dit zelf maar, als u zoekt op 1 persoon, vertrek luchthaven Amsterdam, 8 dagen, all inclusive, 5 sterren, Welness, en een bepaalde datum.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem