Heel persoonlijk, snel en goed bereikbaar

Korte lijnen, goed bereikbaar, persoonlijk, snel antwoord op je vragen, bereid een stapje extra te doen, meedenkend, kortom een aanrader in deze tijd van individualisering en dat alles maar digitaal gaat. De prijs is ook nog scherp zelfs!

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Overall een prima prestatie. Site is duidelijk, informatie vooraf meer dan voldoende. Klantdossier is wat beperkt maar oké. Er was wat onduidelijkheid over de terugvlucht omdat de ene maatschappij wel tickets en inchechgegevens vooraf stuurde en de andere niet. Uit navraag werd dit duidelijk maar liever hadden we dat vooraf geweten. Verder miste ik op locatie ontvangstinformatie van de touroperator (Bentour) . Had mooi geweest als die proactief wat info verschaft over het hotel en de omgeving. Er was wel een infopaal van Bentour maar die werkte niet goed.

Altijd vriendelijk en goede hulp.

Ik kom hier elk jaar om mijn zomervakantie te boeken. Ik word altijd goed geholpen. Ze hebben veel geduld en geven goede informatie.

Lief, aardig, vakkundig en super snel

zie hier boven

Goed geregeld

Prima service.

Fantastisch reisbureau

bij dit reisbureau wordt de klant echt gewaardeerd en denken ze altijd met je mee En dat is superrrrrr Ga zo door!!!!

Vriendelijk en correct geholpen

Dicht bij huis , loop zo naar binnen en alles naar wens

Supersnelle service

Ik heb voornamelijk voor zakelijke reizen contact met Travel store. Ze zoeken alles snel en overzichtelijk uit. Om die reden heb ik nu ook een persoonlijke reis bij ze geboekt. Top team!

Goede service en prettig contact

Diverse stedentrips goed verzorgd door Femke Tuitel Altijd behulpzaam en meedenken, goede service en fijn contact

zeer vriendelijk en uitermate deskundig geholpen.

Je weet als je geboekt hebt dat het in orde is geen rompslomp achteraf.

Goed geholpen

Helder aanbod voor ons, een paar dagen er tussenuit in Nederland.

Goede communicatie en reis makkelijk te boeken

Alles snel geregeld. Alleen maar positieve ervaringen.

Zeer vriendelijk, behulpzaam en je wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken

Betrouwbaar en uitstekende service

Fantastische begeleiding met onze vakantie keuze.

ik heb altijd goede ervaring gehad.

tot nu toe heb ik jaren lang naar volle tevredenheid contact met Travelstore en hoop dat dit in de toekomst zo mag blijven.

Aanrader!

Aanrader!

Tevreden

Moet nog aan vakantie beginnen weet straks meer

TOP!!!

Al verschillende keren reis geboekt bij Travel Store en alles tot in de puntjes in orde.

goed geregeld

Goede uitleg en super vriendelijk!!

Behulpzaam

Keurig geholpen.

Super goed

Heel vriendelijk en super goed geholpen

Travel Store is een fijne organisatie, met ter zake kundige, vriendelijke medewerkers.

Het boeken van de reis naar de Dominicaanse Republiek ging soepel. Mijn vragen werden op een vriendelijke en juiste manier beantwoord. De toegezegde afspraken werden netjes nagekomen. De elektronische tickets en alle informatie rondom de reis werden op tijd naar mij verstuurd. Kortom; Travel Store is een betrouwbaar en professioneel reisbureau. Ik heb al vaker reizen bij Travel Store (vroeger Traveltroef) geboekt, en zal het in de toekomst zeker weer doen.

"Down"grading en niet reageren!

Wij boekten een fly drive naar Napels. Het bleek dat van de 4 hotels, 2 hotels omgeboekt waren, zonder dat wij het wisten. De kwaliteit van deze hotels (1 accommodatie was niet eens een hotel maar een b&b) was bijzonder slecht. Volgens ons was er sprake van een downgrading. We hebben meteen via de mail gereageerd. Echter geen reactie. Na herhaalde mails, ook nog na thuiskomst, werd uiteindelijk excuses aangeboden voor het feit dat er niet met ons van te voren overlegd was. We vonden het ook vreemd dat bij een fly-drive boeking, niet alle hotels een parkeerplaats hadden. Die van het hotel in Napels had wel een heel bijzondere en gevaarlijke ligging, net zoals het hotel overigens. Bij een van de omgeboekte accomodaties hebben we heel lang moeten zoeken omdat het telefoonnummer niet klopte. Kortom wij boeken nooit meer met deze organisatie.

Vriendelijk personeel en goed reisbureau

Naar Mexico goede ervaringen nu weer terug gegaan voor naar Marokko te gaan

Totaal niet naar mijn wensen geluisterd door de medewerker

De vakantie was bedoeld om mijn vriendin ten huwelijk te vragen. Daar werd door andere collega´s van de medewerker leuk op gereageerd. Door de medewerker zelf heb ik nooit begrip gezien. Die was alleen bezig met de accommodaties en de vluchten. Dat is ook belangrijk, maar dat had ik ook zelf gekund. Ik vroeg specifiek hulp met het organiseren van het aanzoek. De accommodaties waren ook niet goed. Ik heb van 3 locaties er 1 zelf geregeld. De andere 2 waren met losse bedden, waarvan er zelfs 1 locatie met 3 losse bedden was. Die kamer was ook voor 3 personen geboekt. Terwijl wij met z´n tweeen zijn. Ik heb dus ook voor 3 mensen ontbijt betaald. En de Kamer was verschrikkelijk. Die heb ik zelf laten veranderen in het hotel. Het heeft er de schijn van dat de medewerker niet zo blij voor mij was. En dat de romantische reis, die het voor ons moest worden, Van de medewerker niet te romantisch mocht zijn. De dag van vertrek werd er nog even snel gereageerd door haar, omdat ze me nog een antwoord(na een week) verschuldigd was, aldus de medewerker. Toen hoefde het niet meer. Ik heb een maand lang in onzekerheid geleefd, omdat het reisbureau, waar ik zo op rekende mijn onzekerheid niet wegnam. Ik heb het reisbureau zelf nog niet benaderd, omdat ik waarschijnlijk te kwaad ben en geen zin heb om die woede te moeten herleven bij haar. Ik overweeg een advocaat in te schakelen om na te gaan of er een schade vergoeding mogelijk is. Aangezien mijn reisje mogelijk moedwillig is verpest met enorme gevolgen. En daarnaast heb ik teveel betaald voor een extra persoon, waar ik niet om gevraagd heb.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem