Al een aantal vakanties geboekt, sommige met ingewikkelde omstandigheden, geweldig georganiseerd !
Bedankt voor je geweldig mooie review Eveline!
Al jaren klant Altijd bereikbaar voor vragen Correcte prijzen
Bedankt voor je mooie review Cihan. Hopelijk tot ziens bij Travel Store!
De reisadviseur weet ons altijd perfect te informeren en weet qua locatie exact wat wel en niet bij ons past. Ook kent zij de "wereld" erg goed en weet ze ook waar wij ons waarschijnlijk niet prettig gaan voelen en waar juist wel.
Beste Piet, bedankt voor het mooie cijfer en je leuke complimenten! We zien je graag weer terug bij Travel Store. Met vriendelijke groet, Danique
Mijn ervaringen en behandeling.
Bedankt voor het mooie cijfer Dirkje!
Ik heb nu meerdere keren geboekt via Travel Store en ik raad het iedereen aan. Vriendelijke en betrokken mensen. Kijken en denken met je mee. Waarom geen 5 sterren dan? Ik mis een eigen app. Dus het kan nog beter.
Beste Jacqueline, bedankt voor je review en complimenten. Daar worden we echt blij van! En een eigen app, ik zal je vertellen dat dat stiekem al erg lang op ons wensenlijstje staat. Hopelijk mogen we dit in de toekomst ook echt realiseren. Dan hoor je het uiteraard als eerste van ons :) Met vriendelijke groet, Danique
Goed geregeld
Bedankt voor het mooie cijfer, Hans!
Goed geholpen met heel vriendelijk personeel
Beste Koen, bedankt voor je leuke review!
Mijn korte weekend naar Venetië is lekker vlot en compleet geregeld. Tot nu toe tevreden en kijk er met plezier op vooruit. Goede ontvangst bij het reisbureau en deskundig geholpen. Precies waar ik voor kwam.
Beste Cor, bedankt voor je leuke review en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Alvast een mooie weekend in Venetië gewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Wij zijn goed geholpen, op al onze wensen is gereageerd.
Bedankt voor je mooie review Anneke!
Eleni is één van jullie toppers! Neemt de tijd,duidelijk advies ! En altijd even tijd voor een gezellig praatje!
Beste Sandra, bedankt voor je top review en lieve complimenten voor onze collega Eleni. Ook namens haar ontzettend bedankt! Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Hele duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Zeer vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Beste prijzen op de markt. Top!
Hi Mohamed, bedankt voor je leuke review en vriendelijke woorden! We hopen je ook bij je volgende reis weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, team Travel Store
goede duidelijke site, waarop alles makkelijk is te vinden, Bestelde extra's, op vakantie, allemaal nagekomen en prima geregeld.
Hi Rino, bedankt voor je mooie review en complimenten over onze website. Die 10 kunnen we weer mooi in onze zak steken ;-) Hopelijk tot ziens bij Travel Store. Met vriendelijke groet Danique
Uiterst vriendelijk en heel duidelijk geholpen. De hele boeking verliep probleemloos, koffers bijbestellen, toch een transfer regelen, alles kon. Zelfs toen we al weg waren en bedachten dat de terugtransfer wellicht wat krap was, is geregeld dat de ophaaltijd veranderd is, in één woord geweldig!
Beste Marije, bedankt voor je uitgebreide en geweldige review. Super fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Hopelijk mogen we jullie ook bij de volgende vakanties weer helpen om de mooiste vakantie uit te zoeken! Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Erg goede service en snel geholpen
Bedankt voor de 10!
Wij boekten begin juni een reis bij een andere reisbureau. Na veel miserie werd de reis geannuleerd en kwamen we bij Travel Store terecht. Wat een verademing! Een wereld van verschil. Super vriendelijke en behulpzame mensen. Ook telefonisch makkelijk bereikbaar in tegenstelling tot dat andere reisbureau. Bij Travel Store wordt kosten nog moeite gespaard om de klanten een super service te geven. Onze contactpersoon is Ron Visch. Ook over hem niets anders dan lof! Hij heeft ons al super geholpen en geassisteerd. We moeten nog wel op vakantie vertrekken maar ik kan me moeilijk voorstellen dat indien we Travel Store nog nodig zouden hebben om één of andere reden, hun service zou veranderen. We hebben Travel Store dan ook al aangeraden aan familie en vrienden.
Beste Kristine, Bedankt voor je prachtige review en mooie complimenten, wat jammer dat jullie eerdere reis werd geannuleerd, maar wat leuk dat jullie uiteindelijk bij Travel Store terecht zijn gekomen en dat het zo goed is bevallen. Ook namens mijn collega Ron enorm bedankt voor de leuke review! We wensen jullie alvast een fijne vakantie en hopelijk mogen we jullie ook helpen bij het uitzoeken van de volgende reis! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Altijd duidelijk overzichtelijke website, fijn dat je de boeking terug kunt zien op je eigen pagina. Ben super tevreden
Bedankt voor je top review Gijs!
Website liep vast tijdens boeken, telefonisch contact gezocht en prima verder geholpen. Ook later heeft Kim van travelstore nog een keer teruggebeld om conceptboeking door te nemen voordat ze deze definitief zou maken. Echt top en fijne ondersteuning, dat geeft vertrouwen.
Beste Bea, bedankt voor je geweldige review! Wat jammer dat onze website niet helemaal lekker meewerkte, maar gelukkig ben je er telefonisch met onze leuke collega Kim helemaal uitgekomen. Ook namens haar enorm bedankt voor je leuke review. Met vriendelijke groet, team Travel Store.
De dames van het reisburo stellen alles in het werk om mij een hele fijne onbezorgde vakantie te bezorgen!
Bedankt voor de mooie woorden en de dikke 10 Ingrid!
gewoon prettig om hier te boeken.
Bedankt voor je mooie review, Gerarda.
Zowel via chat als mail een uitstekende service
Hi Helga, enorm bedankt voor deze leuke review en het mooie cijfer!
Zie vorige vraag
Enorm bedankt Harry!
Ron is zeer behulpzaam en kundig. Weet waar hij zijn cliënten naar toe stuurt.
Bedankt voor je mooie complimenten Ruben, ook namens mijn collega Ron. Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Snel geholpen en er werd goed meegedacht.
Bedankt voor de 10 Amanda!
Wij willen weer een rondreis naar italie met de auto net als vorig jaar en hebben weer deze vraag bij travelstore neer gelegd. Vorig jaar ging dit heel goed we kregen voorstellen en er was regelmatig contact vanuit1 persoon van travelstore. Dit jaar is het rommelig. Eerst hoor je niets, gebeld en dan is de persoon met vakantie. Ik heb het idee dat het niet echt lekker loopt bij travelstore. Gelukkig heeft Travelstore ingezien dat de gang van zaken niet de schoonheids prijs verdiende en hebben inmiddels hun excuses aangeboden en zullen dit intern bespreken. fouten worden overal gemaakt ,maar het is zeker mooi dat er wat mee gedaan wordt. hopelijk volgend jaar weer een mooi contact.
Beste Ron, Bedankt voor je eerlijke review en feedback. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent over onze service, hiervoor onze excuses. Ik heb je review direct besproken met mijn collega's in Dordrecht en zij lieten me net weten dat er inmiddels telefonisch contact is geweest en jullie het gesprek positief hebben afgerond. In het telefoongesprek heb je aangegeven dat de review verwijderd mocht worden. Dit kan ik helaas niet doen, maar je zou het gegeven cijfer eventueel wel kunnen aanpassen. Hier heb je als het goed is een mailtje over ontvangen. Nogmaals onze excuses en bedankt voor het fijne telefoongesprek. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Originele beoordeling
Wij willen weer een rondreis naar italie met de auto net als vorig jaar en hebben weer deze vraag bij travelstore neer gelegd. Vorig jaar ging dit heel goed we kregen voorstellen en er was regelmatig contact vanuit1 persoon van travelstore. Dit jaar is het rommelig. Eerst hoor je niets, gebeld en dan is de persoon met vakantie. Ik heb het idee dat het niet echt lekker loopt bij travelstore. Helaas
2½ jaar geleden zeer vriendelijk en correct geholpen met het uitzoeken en uiteindelijk reserveren van een vakantie all-inclusive Tunesië. Helaas door COVID-19 alles veranderd. Travel Store heeft er toen alles aan gedaan om de coulance voucher van Der Touristik/ITS-reizen te krijgen, te behouden en na ruim een jaar nogmaals te verlengen! Bij al die ontwikkelingen, altijd weer zeer klantgerichte service. Nu een paar weken dus wederom een vakantie geboekt, ook nu weer meerdere malen uitvoerig telefonisch contact gehad en steeds weer enthousiast geholpen en geadviseerd om de voor ons, juiste keuze te maken. Kortom: TOP! Mensen van Travel Store: Bedankt!
Beste Robèrt, Bedankt voor je mooie review en je prachtige complimenten. Helaas zagen velen hun vakantie in het water vallen de afgelopen 2 jaar, maar we zijn blij dat inmiddels bijna alles weer mogelijk is! Bedankt dat je er wederom voor hebt gekozen om bij Travel Store te boeken, daar zijn we uiteraard erg blij mee! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem