Snel, vriendelijk en vakkundig
Bedankt voor de mooie complimenten Michiel!
Zeer goede service
Bedankt voor je review Petra!
super goed, word heel fijn geholpen.
Bedankt voor je review Amanda! Hopelijk tot snel bij Travel Store!
Goede service bij dit reisburo,we komen hier al ruim 25 jaar. Goed en zeer vriendelijk personeel. Een reisburo waar je uitgebreid uitleg,informatie en goede service krijgt voor elke reis die je wilt gaan maken. EEn aanrader!! Blijf zo doorgaan en wij blijven jullie trouwe klanten!!
Beste Erik, allereerst bedankt dat we al ruim 25 jaar jullie mogen helpen bij het uitzoeken van de mooiste reizen. We zijn enorm blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met onze service en hopen dat we ook de komende jaren jullie mogen blijven helpen met het uitzoeken van vakanties! Met zonnige groet, team Travel Store
Heel erg prettig geholpen door Femke. Heeft direct meegedacht in oplossingen.
Bedankt voor je mooie review Edwin, ook namens mijn collega Femke! Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Wij hadden zelf een fout gemaakt bij de boeking en kwamen hier achter. Travelstore gebeld, Irene aan de lijn, en zij pakte dit meteen op. Voorts heeft Kim het dossier overgenomen en voor ons positief afgehandeld. Wij werden keurig van de stand van zaken op de hoogte gehouden. Communicatie kan niet beter, geweldig en ook de afhandeling was uitstekend. Verder waren zij bij boeking de goedkoopste aanbieder, Ik kan Travelstore bij iedereen aanbevelen.
Beste Wil, Bedankt voor je mooie review. Een foutje maken is menselijk en gebeurd iedereen wel eens natuurlijk. Gelukkig is het opgelost en ook weer goed gekomen! Ik zal de complimenten doorgeven aan mijn collega's Irene en Kim. Nogmaals bedankt voor jullie review en hopelijk tot ziens bij Travel Store! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Op tijd de benodigde papieren en reisbescheiden ontvangen met duidelijke informatie. Voor een prima prijs een leuke vakantie gehad!
Bedankt voor je leuke review Ed en goed om te horen dat de vakantie ook geslaagd was! Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Zoals altijd keurig geholpen
Goed geregeld.
Fijne website en je kunt snel en eenvoudig zien of een vakantie nog beschikbaar is. Zelfs de vluchttijden kun je nog aanpassen en dan zie je meteen wat de evt. extra kosten zijn. Enige puntje was, dat bij de mail van de reispapieren geen instructies waren, hoe je online kunt inchecken op het vliegveld bij de desbetreffende vliegmaatschappij. Na een mail van mijn kant met deze vraag, wel heel snel uitleg ontvangen. Dit zou ik meteen in de eerste mail vermelden. Ik beveel de site veelvuldig aan bij mijn familie, vrienden en collega's.
Prijs/ kwaliteit niet goed Hotels liggen niet goed en voor de prijs van de reis niet goed genoeg In sommige hotels nauwelijks gasten
Beste Harry, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de ligging van de hotels tijdens jullie reis en dat je van mening bent dat de prijs/kwaliteit verhouding niet juist was. Onze excuses hiervoor. Dat er weinige gasten in de hotels zijn, komt uiteraard doordat het vakantieseizoen net begonnen is en alles nog in de opstartende fase is na de Corona periode. Ik kan in ons systeem nog geen gemelde klacht vinden. Mocht je graag nog contact hierover willen, dan hoor ik dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Na afspraak goed geholpen
Altijd goede service
Ze hebben mijn vraag goed behandeld Zeer tevreden
Bedankt voor de 10 Angela!
Een verre reis geboekt. Dit ging heel makkelijk online. Kreeg al gauw een bevestiging, en informatie over de reis. Vooralsnog dus een prima ervaring met TravelStore!
Bedankt voor de mooie review!
Goede ervaring!
Bedankt voor het mooie cijfer, Betty!
Denken mee, komen met oplossingen en luisteren vooral naar de wensen.
Bedankt voor je mooie review Annelies!
Alles perfect geregeld. Bij vragen of verzoek om boeking snel een reactie. Een prettig gevoel dat je in onzekere tijden voor reizen je altijd op Travelstore kunt terugvallen. Onlangs, bij een lang vertraagde vlucht, heeft Travelstore de compensatie bij Transavia prima geregeld. Alle lof voor Travelstore!
Beste Jozefine, bedankt voor het mooie cijfer en de review. We vinden het erg prettig om te lezen dat we jullie zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij jullie vertraagde vlucht. Nogmaals bedankt voor de prachtige review en hopelijk tot ziens bij Travel Store! Met vriendelijke groet, team Travel Store
prettig
Bedankt voor je review Alexandra!
Goede prijs en mooie aanbiedingen. Miste nu wel de treinkaartjes. Vorig jaar zaten ze erbij maar iedereen moet bezuinigen. Ik vind boeken bij trafel store fijn
Bedankt voor de mooie review Elisabeth! Betreft de treinkaartjes: ik ga hier nog even voor je achteraan waarom deze er niet bij zaten. Zodra ik hier meer over weet, kom ik er bij je op terug. Met vriendelijke groet, team Travel Store UPDATE: Beste Elisabeth, sinds november 2021 is Rail&Fly (de treinkaartjes) inbegrepen bij verre reizen. Voor reizen naar overige bestemmingen kan de Rail&Fly tegen betaling bijgeboekt worden indien gewenst. Dit bericht heb ik zojuist binnengekregen van onze touroperator.
Al vele jaren boek ik onze reizen bij deze organisatie. Je wordt altijd goed ontvangen en je krijg goed advies. Ze maken alles op maat naar je wensen, wanneer het niet standaard wordt aangeboden. Als er iets niet klopt lossen ze het goed op, je staat er niet alleen voor. Blij dat het reisbureau het heeft overleefd in de afgelopen jaren met veel ellende kwa corona.
Beste Edwin, bedankt voor het prachtige cijfer en de bijbehorende review. Hier zijn we uiteraard enorm blij mee! We hopen dat we je nog lang mogen helpen bij het samenstellen van mooie reizen. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Ook hier wisten wij Patricia weer te vinden en is het haar gelukt om voor ons een heerlijke bestemming te vinden.
Beste Petra, bedankt voor je mooie review en wat leuk dat jullie mij ook in Gorinchem weer gevonden hebben! Groetjes Patricia
Wij boeken regelmatig bij Travel Store en het is altijd goed geregeld,hele mooie vakanties gehad
Bedankt voor je prachtige review Jaap!
Een goede deskundige is in staat zich in te leven in zijn of haar klant, er dat past hier in het geheel. Wat ons zeker past is, wij zijn van de oudere generatie, dat ook daar telkens rekening mee gehouden is, je hoeft dat niet meermaals te melden, een prima dossier. Reizen worden werkelijk op maat gemaakt, en tot nu toe geen onverwachte verrassingen. Maar ook de andere leden van het team, een vlotte reactie en afspraken worden nagekomen op een vriendelijke manier.
Beste Gerrit, bedankt voor het mooie cijfer en de nog mooiere review. Ook wij hebben het uitzoeken van jullie mooie reis als zeer prettig ervaren en zijn blij dat dit gevoel geheel wederzijds is! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Ik boek al jaren bij Travelstore en ben er zeer tevreden over. Ik word altijd netjes geholpen en ze denken met je mee.
Bedankt voor je mooie review Corina!
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem