Bedankt voor je review Rianne!
Gebruik al jaren de service en ervarenheid van Travelstore en heb er tot nog toe alleen maar goede ervaringen mee, zowel bij annuleringen als bij over boeken, ook in de tijd van COVID-19. Geen wachttijden als je belt met een vraag, en deze worden ook, indien mogelijk, snel opgelost en ook altijd feedback.
Bedankt voor de 10 en je leuke review Berry! Wat leuk dat we je al jaren mogen helpen bij het boeken van je reizen. Met vriendelijke groet, team Travel Store.
We hebben super goede ervaring met de mensen van Travel Store, we kijken zelf naar mogelijkheden en overleggen met Patricia, zij regelt al onze wensen. Ze nemen de tijd voor je, zoeken dingen op, echt geweldige service. Ik denk dat we al 3 jaar via Travel Store op reis gaan.
Beste Karin, bedankt voor je geweldige review en wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service! :) Met vriendelijke groet, team Travel Store.
De medewerkers hebben me heel goed geholpen en al mijn vragen en wensen goed behandeld.
Bedankt voor je mooie review Irma!
Met welke vraag ik ook kom aanzetten, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ze doen alles om het voor je uit te zoeken en je te helpen.echt een aanrader dit reisbureau.
Wat een top review Shirley, heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Goed geholpen. Zonder moeite nog iets omgeboekt. Super
Bedankt voor je leuke review Sandra! Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Goede site, goede prijs en makkelijke boeking.
Bedankt voor de 10 Marco, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Hulp bij boeking nodig, alles netjes en goed geregeld.
Bedankt voor je leuke review Lieke!
Snel alles geregeld en toegestuurd
Bedankt voor je review Karin!
Er werd goed geluisterd naar onze wensen, en daarna was alles snel geregeld.
Bedankt voor je mooie review Lia!
Zeer tevreden, nu nog benieuwd naar het door ons geboekte appartement…
Bedankt voor de 10 Manja! We wensen je alvast een fijne vakantie! :)
Zeer professioneel. Maar vooral hulpvaardig en enthousiast. Niets is teveel!
Bedankt voor je mooie woorden Marianne!
Neem echt goed de tijd voor je Erg vriendelijke vrouw die ons geholpen heeft En veel kennis
Bedankt voor je leuke review en complimenten Sjaak! Groet, team Travel Store
Wij hadden een vakantie in optie gezet. De volgende werkdag kregen we netjes alle informatie daarover. Nadat ik de optie had bevestigd, werd de vakantie voor ons geboekt door Travel Store. Ook daarbij kregen we de boekingsbevestiging en alle verdere informatie meteen toegestuurd. Al vaker geboekt bij Travel Store en nooit klachten gehad.
Bedankt voor de 10 en de leuke review Jeannine, daar zijn we enorm blij mee! Groet, team Travel Store
De mensen zijn heel netjes en correct.
Bedankt voor je leuke review!
Medewerkers van travelstore luisteren goed naar je vakantiewensen en adviseren je de locatie waar je direct het gevoel bij krijgt dat je gisteren nog op reis wilde gaan.
Bedankt voor de 10 en je leuke review, John! Alvast een prettige vakantie gewenst en we zien je graag terug bij Travel Store. Groet, team Travel Store
Travel store, Een beter reisburo vind je niet. De medewerkers zijn behulpzaam, de website is zeer gebruiksvriendelijk en de service is er één met een hoofdletter S!
Wow, bedankt voor je mooie woorden en de 10 Rob! Groet, team Travel Store
al jaren een fijn en betrouwbaar reisbureau
Bedankt voor jullie mooie review en leuke complimenten! Wat fijn dat we al die jaren al voor jullie mooie reizen mogen boeken. Groet, team Travel Store
Gebeld om een reis te boeken, vlot geholpen en in no time een e-mail met bevestiging.
Bedankt voor de 10 Marjan!
Wij hebben een heerlijke 11-daagse vakantie gehad op Aruba in het mooie RIU hotel. Jullie denken altijd graag met ons mee en de service is uitstekend.
Bedankt voor jullie vrolijke review, Aljan en Marja! Fijn om te horen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Hopelijk mogen we jullie ook met de volgende reis weer helpen! Groet, team Travel Store
Werd keurig geholpen, meteen actie en een fijne oplossing
Bedankt voor je mooie review Carla! Groet, team Travel Store
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijzen zijn zeer redelijk. Wij boeken al jaren bij Travel Store ( v.h. Traveltroef) en zijn zeer tevreden. Wij kunnen iedereen dit bureau aanraden.
Wat leuk dat we jullie al jarenlang mogen helpen bij het uitzoeken van mooie reizen, Johannes. Bedankt voor je leuke review en graag tot ziens bij Travel Store! Groet, team Travel Store
Direct telefonisch contact. Adequate reactie op vragen en suggesties.
Bedankt voor je review Ine!
Inmiddels een aantal jaar achter elkaar bij Travel Store geboekt. Dit jaar bij Kirina Lafleur. Zoekopdracht met wensen uitgezet en een dag later een uitgewerkt advies ontvangen. Fijn is dat zij kunnen kiezen uit zo goed als alle aanbieders, ze ontzorgen je rondom boekingen en kunnen zaken in optie nemen zodat je tijd hebt om te beslissen. Maar nog veel waardevoller, het advies inspireert en verrast, waardoor wij leuke nieuwe locaties hebben geboekt waar wij zelf nooit aan hadden gedacht.
Bedankt voor jullie super leuke review! Ik heb jullie review doorgestuurd naar mijn collega Kirina, ook namens haar bedankt voor de mooie complimenten. Jullie hebben precies weten te omschrijven wat het voordeel is om in deze tijd bij Travel Store een vakantie te boeken: inspireren en vooral ontzorgen. Nogmaals enorm bedankt voor jullie leuke review en graag tot ziens bij Travel Store Dordrecht! Groet, team Travel Store
Snel en goed geholpen
Bedankt voor de mooie review!
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem