onduidelijkheid bij boeking

Bij de boeking van onze reis naar Egypte wilden we het FlexiPlus pakket erbij boeken omdat het reisbedrag toch aanzienlijk is. Tijdens het boekingsproces konden we dat als Belgische klant niet aanvinken. Wij hebben toen onmiddellijk de vraag doorgestuurd naar de touroperator fti en kregen daar na 2 dagen te horen dat we dit aan Travel Store moesten vragen. Dus doorgestuurd naar Travel Store met als antwoord: Het Flexplus tarief van FTI kan niet meer bijgeboekt worden. Hiervoor bent u helaas net een dag te laat.In plaats van dat u advies aan ons heeft gevraagd heeft u rechtstreeks contact gezocht met FTI.U heeft niet op tijd aan ons doorgegeven dat u interesse heeft in het flexplus tarief, dus wij waren niet op de hoogte. Wij boeken jaarlijks meerdere reizen en hebben dit nog niet meegemaakt. Andere reizen werden geboekt met LavidaTravel, nooit geen problemen gehad

Meerdere reizen mogen boeken bij Travelstore. Altijd goed geholpen en meer dan dat. Ze kijken zelf ook nog voor je mee naar de beste keuze en fijnste vakantie, speciaal op jou situatie gericht .

Erg goed

Goede communicatie Snelle reactie op vragen Goed bereikbaar

Uitstekend!

Uitstekend geholpen en professioneel. Uitstekend meegedacht en goed geïnformeerd.

Geweldige service

Alles wordt zeer goed uitgezocht om de beste vakantie te verwezenlijken.ze nemen ruim de tijd voor je en geven op alle vragen antwoorden. We zijn al heel lang klant bij Travelstore terwijl we bij ons in de stad diverse reisbureaus hebben.

meedenkend met de klant

er is succesvol meegedacht toen de boeking niet onmiddellijk lukte

Toppie

Altijd alles naar behoren geregeld.

Uitstekend geholpen met een snelle service

Al sinds 2015 boek ik een reis bij Travelstore. Tot op heden altijd goed geholpen en goed advies gekregen. Als er problemen zijn met reizen krijg ik altijd tijdig te horen wat er speelt en wat de oplossingen zijn. Ook het persoonlijke contact is altijd erg fijn met de medewerkers van Travelstore. Ik kan Travelstore dan ook zeker aanraden!

Al jaren ons vertrouwde online reisburau

Zeer bekwaam,en altijd vriendelijk geholpen.

Betrokkenheid en meedenkend

Onze ervaring is zeer positief over medewerkster Irene Dekker, zij was ongeacht de coronaperikelen prima telefonisch bereikbaar en op uitnodiging op kantoor nam zij alle tijd voor ons, onder het genot van koffie en thee. Gaf goede adviezen en tips hoe om te gaan met de veiligheidsmaatregelen tijdens de reis naar Gran Canaria. Voelde ons daardoor voldoende voorbereid en toegerust..!

GOEDE SERVICE EN INFO.

ALLES PRIMA GEREGELD BEDANKT.

Goed verzorgd

We hebben weer een heerlijke vakantie gehad.

matig

Helaas was de kennis van de aangeboden hotels minimaal. Het tweede hotel van onze trip voldeed absoluut niet aan de verwachtingen.

super

ben zeer goed geholpen met al mijn vragen over mijn vakantie. kort van te voren de reis nog om geboekt en dit ook weer tot in de puntjes geregeld. iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam en er wordt gedaan wat er beloofd is. kortom zal zeker terug komen .

Goede service, snel antwoord op mail. Duidelijke informatie per mail.

Super goed

Vriendelijke, klantgericht, eerlijk en professioneel

Beste service

De gehele proces perfect uitgevoerd zodat wij zorgeloos op vakantie kunnen.

betrouwbaar

Zeker in deze tijd boeken bij betrouwbaar reisbureau. Goed telefonisch te bereiken als dat nodig is.

plezierig

prettige organisatie komen afspraken na.

Betrokken personeel

Klantgericht en klantvriendelijk

Makkelijke site, overzichtelijje boekingsmogelijkheden.

Heel prettig!

De site werkt erg prettig en toont snel en gemakkelijk alles opties. Daarnaast is Travel Store is geen onpersoonlijke grote webshop. Je kunt ze altijd bellen zonder dat je eerst een bandje krijgt. Bovendien wordt er naar je geluisterd en krijg je altijd deskundig advies. We hebben al vaker bij Travel Store geboekt en zullen dit ook zeker blijven doen!

Wordt altijd netjes geholpen.

Wordt altijd netjes geholpen.

Goed geregeld

Goede organisatie met vriendelijk en kundig personeel. Boek al jaren bij hun, voorheen traveltroef, ik ben altijd uitermate tevreden.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem