Duidelijk en snel . Snel telefonisch contact bij vragen Medewerker had veel kennis en was behulpzaam

Super goed

Alles was keurig geregeld kon niet beter,erg vriendelijk geholpen op het reisbureau

Goede uitleg

medewerkers zijn goed opgeleid en klantvriendelijk

het enige wat ik lastig vond is het invullen van het spaanse formulier om spanje binnen te komen.

Goed advies en goed geluisterd

Toch heerlijk om een reis in onder het genot van een kopje koffie in alle rust met een deskundige te kunnen uitzoeken.

Goed bereikbaar, goede service

Goed bereikbaar, goede service

Zeer klant vriendelijk en punctueel! Alles goed geregeld!

Top reisbureau

Goede ervaring en altijd goed te woord gestaan.

Positief

Alles keurig geregeld tijdens het boeken. Reispapieren keurig op orde en goed verzorgd.

Goed reisbureau

Ruime keuze gekregen via de mail, goed en vriendelijke personeel en ik kon met al mijn vragen bij hen terecht

Super aardig personeel

Ik heb meerdere keren met Travel Store gebeld Heel aardig en hoefde niet lang aan de telefoon te wachten

Mooie site en topdeals!

Mijn eerste keer dat ik een reis heb geboekt via deze site die voor mij totaal nog onbekend was, Alles staat duidelijk aangegeven en vanaf het moment dat ik me keus had gemaakt tot het boeken en deels betalen heb ik het tot nu toe als zeer goed ervaren en kan niet wachten om heerlijk op vakantie te kunnen en te kunnen genieten van deze geboekte vakantie vanuit TravelStore!

Top vakantie

Was een topvakantie in een super schoon hotel en een heerlijk ontbijt

Prima geholpen.

Wij hebben de winkel in Leerdam bezocht en hebben een goede oplossing gevonden

Zeer klant vriendelijk

Ik ben nog nog op de vakantie bestemming geweest. Maar betreft de uitleg en service is dit echt een fijn reisbureau. De klanten staan voorop Meer kan je niet je vragen Vol vertrouwen op vakantie en met veel zin

vriendelijk en met veel geduld

nog steeds zo klantvriendelijk zoals 30 jaar geleden

Goed en correct

Hiermee is alles gezegd!!!!!!!

Zeer prettig contact, goede service

Erg prettig contact met de medewerkster zij luisterde goed naar onze wensen en ondernam direct de juiste stappen om de reis te boeken. Ook heeft ze nog het eea voor ons uitgezocht. We zijn zeer tevreden over het contact

prima contact

Prima contact

Geweldig. 10+

We zijn op een prettige en fijne manier geholpen door mvr Kim Simons. We zijn nu heerlijk op vakantie. Volgende x weer bij Travel store

Alles goed geregeld. Enig minpunt was de transfer. We hebben 1 uur en drie kwartier in de bus gezeten en kwamen dus om vier uur in de nacht doodmoe aan

Prima reisbureau, gemakkelijk boeken online en communicatie loopt soepel.

Vriendelijk correct en zeer vriendelijk geholpen!!!!

Wij zijn correct ontvangen en heel goed en vriendelijk te woord gestaan. En hebben een mooie reis geboekt.

Een geweldige service

We zijn op het moment een vakantie op maat aan het inplannen en bespreken. Er word goed geluisterd en bekeken hoe aan onze wensen kan worden voldaan, hier wordt netjes besproken wat er wel en wat er eventueel anders kan. We worden er nu al erg gelukkig van en dan moeten we nog op vakantie. Dus nu al bedankt Kim voor je service en het meedenken.

Super lieve en behulpzame dames.

Zoals elk jaar weer zeer goed geholpen deze keer door Patricia. Door handicap moeten er dingen geregeld worden en dat wordt altijd op een fijne en goede manier gedaan. Een dikke PLUIM voor de Dames in Gorinchem

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem