Ben heel goed geholpen. Keurig.
Fijn dat je zo tevreden bent, bedankt!
Wij boeken inmiddels al enige jaren bij travelstore. De medewerkers doen er alles aan om samen met jou de beste en meest mooie reis te zoeken. Wij vinden het gewoon heel fijn dat ze atanderen op alles wat je nodig hebt, en vooral in deze corona tijd er toch uit wil, dat alles goed geregeld in.
Super dat je al zo lang klant bij ons bent en zo tevreden bent. Bedankt voor deze geweldige review!
Een uitmuntend Travelstore team van zeer hoge kwaliteit.
We krijgen een grote glimlach op ons gezicht van deze mooie beoordeling, hartelijk dank daarvoor!
Super fijn hoe er mee wordt gedacht en Naar oplossingen wordt gezocht, na 5 keer een reis verzetten, is het nog steeds allemaal mogelijk en niks is te veel moeite.
Na 5 keer is het nu zover dat jullie op vakantie kunnen! Wat fijn dat het nu eindelijk kan. Bedankt voor de 10!
We zijn heel prettig geholpen. Kregen precies de reis die we wilde, inclusief allerlei leuke tips voor activiteiten/plekjes om te doen of te bezoeken tijdens onze vakantie! :)
Een 9, super bedankt! Fijn dat je zo'n fijne ervaring met ons hebt.
Eigenlijk is het bovenstaande alleszeggend.
Alle drie doen we met heel veel plezier, bedankt voor je beoordeling!
Onze ervaring met travel store is ons zoals altijd goed bevallen!
We worden zeer blij van deze review! Bedankt voor de 10 Simone!
Ik ga nooit meer op vakantie zonder eerst naar travelstore te gaan
Dit vinden we zeer leuk om te lezen, je bent altijd welkom Raymond!
Mijn reis is goed geregeld ik heb duidelijke antwoorden gekregen wat ik allemaal nodig heb en wat ik mee moet nemen volgende keer ga ik zeker weer terug
Heel graag gedaan en tot een volgende vakantie!
Super meiden toppers
Hartelijk dank Rita!
Mijn schoonzoon heeft voor ons de reis geboekt omdat wij toch achteraf ook met vakantie wilde dat is allemaal prima geregeld TOP
Super dat jullie zo tevreden zijn, bedankt voor de 10!
Tijdens onze vakantie extra overnachting geboekt, hoefden hier zelf niets voor te doen.
Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Bedankt voor jullie review.
Vriendelijk, kundig en professioneel geholpen.
We hebben je met veel plezier geholpen. Bedankt voor dit mooie cijfer!
Goed advies en informatie. Bereid om alternatieven te zoeken
Hartelijk dank voor deze beoordeling.
Geke Hekman heeft ons in de eerste instantie geholpen om een reis naar IJsland vorm te geven. Door omstandigheden kon deze niet doorgaan en wilden we iets anders. Krakau leek ons ook mooi en wederom heeft ze ons goed geholpen. We gingen zonder zorgen op reis en dat is heerlijk! De reis naar IJsland komt opnieuw op ons verlanglijstje...
Bedankt voor deze mooie review! Deze geven we door aan onze collega Geke. Krakau is een mooi alternatief en we hopen dat u binnenkort weer een mooie reis naar IJsland kunt maken!
Je wordt zeer goed geholpen en ze doen wat je vraag en eventueel veel dingen doen ze uitzoeken voor je.
Dat doen we graag! Bedankt voor deze mooie 9!
Mijn ervaring zijn alleen maar TOP!
Kijk! Dit is een leuke review, bedankt voor het compliment!
Wij kunnen geen negatieve punten aanhalen wat betreft Travelstore. Of toch, de vraag voor bevestiging van onze reis duurde langer dan vorige bestellingen maar dat was waarschijnlijk door de drukte na Covid-19
Bedankt voor de beoordeling Rik! De bevestiging kwam inderdaad wat later dan dat je van ons gewend bent vanwege de vele vragen over Covid-19 en voorbereidingen die erbij komen kijken tegenwoordig. We zijn je graag weer van dienst voor de volgende vakantie!
zeer goed
Wauw een 10! Ontzettend bedankt!
Wij zijn zeer tevreden over Travelstore. Wij zijn goed geholpen en ze namen de tijd voor ons. Afspraken komen ze na. In een woord geweldig . De volgende keer dat we gaan boeken, gegaan we zeker bij jullie boeken
Fijn dat zo tevreden bent over ons, wij zien u graag weer voor de volgende vakantie!
Ik kreeg snel de bevestiging van de boeking en alle papieren waren op orde
Mooi dat we alles zo snel hebben kunnen regelen. Bedankt voor dit mooie cijfer!
Wat je ook vraagt er komt altijd snel antwoord en geen wijziging is ze te veel! Alles wordt altijd heel goed geregeld.
Dat doen we met heel veel plezier! Bedankt voor de 10 Henny!
Goed en vakkundig reisbureau. Prettig geholpen. En dat alles via de mail.
Bedankt voor deze geweldige review Willeke!
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Een uitermate vriendelijke reisagent heeft mij snel en adequaat geholpen aan een reservering voor een camping in Frankrijk.
Fijn dat je zulke goede ervaringen met ons hebt na het reserveren van de vakantie naar Frankrijk, bedankt voor de 10!
Netjes de informatie ontvangen. Je verwacht dat als je een vakantie boek via een reisbureau dat er extra service bij zit. Het was niet mogelijk om in te checken. Ik heb degene die de vakantie levert direct gecontact, het was wel mogelijk om in te checken. Je komt midden in de nacht aan en verwacht dan niet als je op zondag een avondvlucht hebt dat je gewoon om 12 uur smiddags buiten gezet wordt.. Let op wat voor vlucht je hebt..
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling aan ons te schrijven Lotte. Wij proberen onze klanten altijd zoveel mogelijk te helpen en te informeren. We vinden het vervelend dat de service niet volledig volgens jouw verwachting was en stellen het zeer op prijs dat je dit aan ons doorgeeft. Bij hotels is meestal de uitchecktijd rond de middag, maar soms is het mogelijk om de kamer langer vast te houden vanwege een late terugvlucht (soms tegen betaling en afhankelijk van beschikbaarheid) Hartelijke groet, het team van Travel Store
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem