Helemaal top tot nu toen.

Ben heel goed geholpen. Keurig.

Zeer behulpzaam met alles wat met je reis te maken heeft.

Wij boeken inmiddels al enige jaren bij travelstore. De medewerkers doen er alles aan om samen met jou de beste en meest mooie reis te zoeken. Wij vinden het gewoon heel fijn dat ze atanderen op alles wat je nodig hebt, en vooral in deze corona tijd er toch uit wil, dat alles goed geregeld in.

Een perfect reisbureau

Een uitmuntend Travelstore team van zeer hoge kwaliteit.

Fijne betrouwbare organisatie

Super fijn hoe er mee wordt gedacht en Naar oplossingen wordt gezocht, na 5 keer een reis verzetten, is het nog steeds allemaal mogelijk en niks is te veel moeite.

We zijn heel prettig geholpen. Kregen precies de reis die we wilde, inclusief allerlei leuke tips voor activiteiten/plekjes om te doen of te bezoeken tijdens onze vakantie! :)

Luisteren, meedenken en uitvoeren!

Eigenlijk is het bovenstaande alleszeggend.

Onze ervaring met travel store is ons zoals altijd goed bevallen!

Geweldige service

Ik ga nooit meer op vakantie zonder eerst naar travelstore te gaan

Travel reis heeft mijn reis goed geregeld

Mijn reis is goed geregeld ik heb duidelijke antwoorden gekregen wat ik allemaal nodig heb en wat ik mee moet nemen volgende keer ga ik zeker weer terug

Super meiden toppers

Goed geholpen

Mijn schoonzoon heeft voor ons de reis geboekt omdat wij toch achteraf ook met vakantie wilde dat is allemaal prima geregeld TOP

Vriendelijk en goed geholpen.

Tijdens onze vakantie extra overnachting geboekt, hoefden hier zelf niets voor te doen.

Fijn reisbureau.

Vriendelijk, kundig en professioneel geholpen.

Vriendelijke en snelle behandeling

Goed advies en informatie. Bereid om alternatieven te zoeken

Ik vind het fijn dat er zo goed meegedacht wordt met de klant.

Geke Hekman heeft ons in de eerste instantie geholpen om een reis naar IJsland vorm te geven. Door omstandigheden kon deze niet doorgaan en wilden we iets anders. Krakau leek ons ook mooi en wederom heeft ze ons goed geholpen. We gingen zonder zorgen op reis en dat is heerlijk! De reis naar IJsland komt opnieuw op ons verlanglijstje...

Top reisbureau

Je wordt zeer goed geholpen en ze doen wat je vraag en eventueel veel dingen doen ze uitzoeken voor je.

Travel Store is TOP!

Mijn ervaring zijn alleen maar TOP!

Heel goede service

Wij kunnen geen negatieve punten aanhalen wat betreft Travelstore. Of toch, de vraag voor bevestiging van onze reis duurde langer dan vorige bestellingen maar dat was waarschijnlijk door de drukte na Covid-19

zeer goed

zeer goed

Wij zijn zeer tevreden over Travelstore. Wij zijn goed geholpen en ze namen de tijd voor ons. Afspraken komen ze na. In een woord geweldig . De volgende keer dat we gaan boeken, gegaan we zeker bij jullie boeken

Zeer snelle en prettige boeking gedaan. Alles was prima in orde

Ik kreeg snel de bevestiging van de boeking en alle papieren waren op orde

Wat je ook vraagt er komt altijd snel antwoord en geen wijziging is ze te veel! Alles wordt altijd heel goed geregeld.

Uitstekend reisbureau

Goed en vakkundig reisbureau. Prettig geholpen. En dat alles via de mail.

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Een uitermate vriendelijke reisagent heeft mij snel en adequaat geholpen aan een reservering voor een camping in Frankrijk.

Oké maar 0 extra service

Netjes de informatie ontvangen. Je verwacht dat als je een vakantie boek via een reisbureau dat er extra service bij zit. Het was niet mogelijk om in te checken. Ik heb degene die de vakantie levert direct gecontact, het was wel mogelijk om in te checken. Je komt midden in de nacht aan en verwacht dan niet als je op zondag een avondvlucht hebt dat je gewoon om 12 uur smiddags buiten gezet wordt.. Let op wat voor vlucht je hebt..

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem