Netjes geholpen

top

vriendelijk correct en zeer behulpzaam

prima contact, snelle reacties

prima contact, snelle reacties

Betrouwbaar, helder en zeer klantvriendelijk.

Goede en heldere omschrijving en uitgebreide offerte en met extra mogelijkheden.

Goede service, in 1 woord geweldig

Prima ervaring, netjes geholpen, nemen de tijd en proberen altijd tot een oplossing te komen. Kortom voor herhaling vatbaar.

Geweldige ondersteuning voor een heerlijke reis

De travel store is zeker aan te raden voor het boeken van een volgende vakantie. Medewerkers hebben verstand van zaken en denken actief mee zonder te pushen voor een duurdere reis. We hebben de reis die we voor ogen hadden met een flink aantal handige tips 10/10

GOED

GOEDE UITLEG GEKREGEN DESKUNDIGE MEDEWERKERS

heel erg geholpen tijdens deze corona epidemie!!

Door corona meerdere malen de vakantie moeten verzetten en om moeten boeken. De service was top! Dank jullie wel. Hopelijk kunnen we over 2 weken dan toch echt op vakantie...

Top service!

Fijne en snelle communicatie. Alles goed geregeld.

in 1 woord Geweldig

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij een reisbureau ben geweest om iets te boeken en ik ben zeer voortreffelijk geholpen die Mevrouw heeft alles heel goed uitgelegd en op papier gezet en ze nam de tijd ervoor ik kan het reisbureau iedereen aanraden echt het is een uitstekend Reisbureau zeer goed

Super service

Wij zijn zeer tevreden over de service en de boekingen bij Travel store . We boeken bij dit bedrijf ( eerst Passewaaij ) al ruim 20 jaar Altijd bereid te helpen, altijd meedenken, meezoeken, snelle service en zeer aardig personeel

Goede ervaring

Vlot antwoord op mijn vraag gehad . En goed geholpen

Uitstekende service

Na het accepteren van vouchers in 2020, zijn deze op adequate wijze omgezet in een nieuw reisplan in 2021. Alles zonder problemen opgelost.

Prima reisbureau

Altijd behulpzaam en ze willen het beste voor de klant Niets teveel

Superservice door Daniëlle Bakker

Lastminute aanvraag en deze is zeer goed ingevuld

De place to be om je vakantie samen te stellen.

Wij geven aan waar wij naar toe willen en er wordt goed geluisterd naar de wensen die je als klant aangeeft. Maken een goede inschatting van de hotels en omgeving en stemmen dat goed af op de wensen van de klant.

Uiterst klantvriendelijk

Ook nu weer prima geholpen. Blijf terugkomen.

Altijd prima geholpen

Al heel veel reizen via dit reisbureau geboekt en ik ben altijd heel goed geadviseerd, top personeel

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Loop al 30 jaar bij Travel Store in Gorinchem. Heel vriendelijk en behulpzaam met een goede samenwerking

Heeeel gord

Heeeel goed

Enthousiast, vakkundig en vriendelijk

Enthousiast, vakkundig en vriendelijk!

Goede organisatie

Ruime keuze, goede overzichtelijke website met goede selectie mogelijkheden

Super goed geholpen, fijne uitleg en hulp. En ruimdenkend personeel

Zeer behulpzaam

Heel netjes te woord gestaan en fijn geholpen door mevr. Viveen!

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem