Prima, persoonlijk en correct.

Goede en adequate hulp bij vakantiekeuze en boeking. Eén (negatieve) opmerking moet mij wel van het hart : ik liep precies de korting van 50 euro mis en net na mijn boeking kreeg ik weer een mail (14 februari) ditmaal met een jubileumkorting van 45 euro! En die loop ik dus ook mis. Jammer, dat terwijl u schrijft: "Wij bestaan dit jaar 45 jaar". Dat is dan dus het hele jaar 2020, zo begrijp ik het. En het jaar is nog lang niet om.... Ik zou het waarderen als u het alsnog in orde maakt! Vr. groet, Wim van Dongen

geef de kans aan een ander

om op vakantie te gaan naar een bekende plek hebben we nu gebruik gemaakt van een andere aanbieder, het gaat niet alleen om de prijs maar ook om het totaal plaatje, reis, vertrek tijden, welke dagen en datum, enz. we zullen een deel dus ook moeten afwachten.

Geweldig geadviseerd

We hadden een folder aangevraagd en kregen gelijk een leuke e-mail waarop we gereageerd hebben, en een afspraak hebben gemaakt met een enorm enthousiaste medewerkster. We kregen advies op maat en alles is verder perfect afgehandeld. We zien enorm uit naar onze aanstaande vakantie.

Correct geholpen en scherpe prijs

Zowel via site en persoonlijk contact goed geholpen.

Voortreffelijke service, zeer klantvriendelijk!

Voortreffelijke service, zeer klantvriendelijk!

Attent, adequaat en vriendelijk geholpen door Jamie.

Zeer vriendelijk, kundig en effectief

Voor het eerst in jaren, uit pure nieuwsgierigheid, het reisbureau TravelStore eens gevraagd om een stedentrip uit te zoeken. Ze vonden heel snel een mooie trip naar Lissabon voor een prijs waar we het internet al 2 avonden hadden afgezocht. Helemaal top. Aanrader!

Top geregeld en zeer vriendelijk

Blij met Eleni

Goede communicatie. Leuke Team

Ze denken met je mee. Heb leuke/goede ervaring.

Wij worden zeer al jaren goed geholpen door Elenie Travidis zeer tevreden.

Wij worden al jaren goed geholpen door Elenie Travidis zeer tevreden

Snelle service, fijn meegedacht

Met nog geen enkele ervaring met reisbureaus, nam ik contact op met Travel Store in Hardinxveld-Giessendam. Ik werd direct naar de juiste persoon doorgestuurd die fijn met ons meedacht en een eerlijk en duidelijk beeld schetste van de prijzen en opties. Ik zie uit naar onze vakantie en het stelt me gerust te weten dat alles goed is geregeld dankzij Travel Store.

uitstekend

zeer positief

Zeker prettig geholpen

Wij zijn heel goed geholpen en geadviseerd door jullie medewerkster Babette!, Wij hebben met behulp van Haar een reis geboekt naar Thailand.

goed!

Aardige en professionele medewerksters, waarvoor niets te veel is.

Super personeel

Super personeel wordt altijd vriendelijk geholpen duidelijk uitleg. Zonde dat de site om te reserveren nog niet helemaal goed werkt. Voor comfort stoelen en voor privé vervoer maar verder alles top. Kom graag bij dit reisbureau

Alles in een

Vriendelijk en meedenkend personeel,alles gelijk geregeld en als er nog vragen zijn achteraf kan je altijd langs komen.

Irene en Saskia bedankt! Super geadviseerd.

Na een aantal jaren zelf vakanties te hebben geboekt nu gebruik gemaakt van jullie expertise en met een top resultaat. We kijken uit naar onze vakantie. Zeker tot een volgende keer.

Goed geluisterd naar onze wensen en de juiste reis daarbij geregeld

Op basis van de standaard reis op de website van Scan Britt heeft Christa enkele aanpassingen naar onze wensen gedaan. Op 2 plaatsen kon Scan Britt geen overnachting meer boeken, heeft zij dit via een andere aanbieder geregeld. Vlotte en kundige reacties.

heel vriendelijk, meedenken en beste optie zoeken, adequaat

Zoals eerdere ervaringen prima geholpen, men is ontzettend vriendelijk, denkt mee, zoekt naar de beste opties en werken zeer efficient. We zijn heel tevreden.

Persoonlijk, snel en uitgebreid

We zijn onwijs goed geholpen. We hebben samen met Babette onze perfecte huwelijksreis kunnen samenstellen. Ze denkt mee met welke plekken en accommodaties bij ons past, en wanneer we nieuwe/andere ideeën hebben wordt dit gelijk meegenomen en aangepast.

Alles erg goed en duidelijk geregeld.

Altijd fijn om een reis te boeken bij travelstore. Is er iets niet duidelijk, dan zijn ze bereid om goed te luisteren en daarmee je vraag te beantwoorden. Nog nooit ergens problemen mee gehad!!! Een super fijn reisbureau .

zeer goed

ik werd heel vriendelijk & professioneel geholpen

Wij boeken al jaren via Travel Store (was Traveltroef) en dat met een goede reden. Altijd weer super tevreden, of nu over contact via de mail of ook telefonisch... Altijd weer heel betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk 👍🏻👍🏻👍🏻

prettige Ervaring en met boeken van reizen

ik heb al meerdere malen via travelstore geboekt. goede overzichtelijke site...makkelijk te boeken...duidelijk....en snelle reactie via de mail. vriendelijke klantenservice die ook nog eens goed te bereiken is. kortom.....een betrouwbare partner

Doen er alles aan om je vragen te beantwoorden.

Boek er graag kan via internet maar ook gewoon per telefoon ze helpen je prima zijn vriendelijk en behulpzaam en klantgericht iets wat in de huidige tijd nog wel eens ontbreekt.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem