Makkelijk besteld, goed en snel geleverd

Het zoeken naar de artikelen die ik nodig had, ging soepel. Het bestellen was eenvoudig. De bestelling werd zeer snel en netjes bezorgd.

Ik werd goed geholpen en vriendelijk

Vlot, snel en vriendelijk

Vlot bestelproces en vriendelijke service van klantendienst

Goede service en snelle levering

Scrummen werkt heel goed binnen onze kleine organisatie

vlotte afhandeling, leuke artikelen

Ik werd al enthousiast van de site. De artikelen die ik besteld heb voldoen aan mijn verwachtingen. Er was één verkeerd artikel geleverd. Na een mailtje kwam de volgende dag het goede artikel al.

Kon niet beter.

Uitstekend. Snel en correct.

Heel snel geleverd

Netjes ingepakt en snel ontvangen.

Vlot en goed

Snel en goed geleverd

Prim!

Makkelijke bestelproecedure, snelle levering

Super ervaring - eerlijk en voordelig

Ik zocht deze zet en via deze website snel gevonden en tegen de beste prijs. De levering was ook perfect!

Simpel te bestellen en vlotte levering

Ruime keuze en een goede kwaliteit prijsverhouding

Reageren snel op vragen en lossen het snel op

Top product en prima levering

Ik ben zeer enthousiast over de levering. Had het niet ontvangen en hier werd zeer goed op gereageerd na mijn mail. Dank daarvoor, daarnaast een prachtig product! D,Jongman

Fijne online winkel, hier ga ik vaker bestellen

Er was een kleine verstoring opgetreden in mijn bestelling, jullie waren super snel met reageren en hebben dit keurig opgelost. To the point, geen gedoe, betrouwbaar. Ik kan deze webshop van hart aanbevelen.

Had mijn bestselling wel vlugger verwacht.

Levering voldoet en binnen 24 uur geleverd

Levering voldoet, heeft direct een positieve professionele impact en de producten zijn binnen 24 uur geleverd.

prima in orde

Ben tevreden, helaas niet alle artikelen leverbaar

Niks op aan te merken

Eerste ervaring met Scrumartikelen. Verliep heel soepel; ga er zeker vaker gebruik van maken!

prima product, snelle levering

Goede communicatie over bestelling, betaling en levering. Product voldoet aan de verwachtingen.

De site was duidelijk. Artikelen werden snel geleverd. Waren zoals vermeld, dus dat is ook mooi. Een negen omdat ik de prijs wat aan de hoge kant vond, maar dat weet je wel op het moment van bestellen.

Ultra snelle afhandeling van mijn bestelling. Super!

betrouwbaar

Levering van de producten zoals afgesproken, goede kwaliteit

GEWELDIG

Goede service.

info@scrumartikelen.nl

Over Scrumartikelen.nl

De nummer 1 webshop voor alle Scrum, Agile & Kanban benodigdheden zoals scrum magneten, scrum planning poker kaarten, scrum retrospective kaarten en Scrumborden