Reactie van het bedrijf
Beste Jeroen,
Dank u voor uw bericht. Het spijt ons ten zeerste te horen over de problemen die u heeft ondervonden met de levering van uw bestelling. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en wij willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Om dit probleem op te lossen, vragen wij vriendelijk om de volgende stappen te volgen:
Gelieve ons eerst te contacteren, zodat we dit tijdig kunnen onderzoeken waarom de levering niet heeft plaatsgevonden. Dit stelt ons in staat om de nodige stappen te ondernemen om het probleem op te lossen.
Na een grondig onderzoek van uw klacht, kunnen we bevestigen dat een mail met de leverdag is verstuurd en dat de chauffeur langs is geweest. Echter, begrijpen we dat er geen briefje was achtergelaten en dat u niet thuis was op dat moment. Onze excuses hiervoor.
We erkennen ook dat het onaanvaardbaar lang duurt voordat u uw bestelling ontvangt, 11 dagen na de bevestiging van "uw bestelling is afgerond". Dit is zeker niet onze standaard en we begrijpen uw teleurstelling hierover. Maar u moet ons op de hoogte houden dat er niet geleverd is. Tijdig en niet na 11 dagen.
Nogmaals, onze oprechte excuses voor alle problemen die u heeft ondervonden. We zullen ons best doen om dit zo snel mogelijk op te lossen en uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren.
Met vriendelijke groeten,
2Smart