Prijzen zijn zeer concurrentieel. Vlotte levering

Excellent

Rapide et efficace...

Snelle levering, maar ...!

In eerste instantie zeer snelle levering, maar helaas slechts gedeeltelijke levering.... en geen duidelijke info wanneer de ontbrekende componenten volgen !?

Ruime keuze, snelle en correcte levering

Ruime keuze aan elektrisch materiaal. De levering verloopt snel en probleemloos.

snel en correct

- goede prijzen - snelle en betrouwbare levering - snelle reactie op E-mails

Aanbevelingswaardig

Goede opvolging van de bestelling, ik bestel nog ;-)

Snel en correct

Steeds correct

Telkens correcte en snelle levering. Als iets niet aanwezig(voorraad) heb je het alsnog snel.

Perfecte dienstverlening aan scherpe prijzen.

Snelle afhandeling van bestelling, zeer goed verpakt en zeer overzichtelijk. Ik was aangenaam verast.

Zeer professionele en snelle levering

Zeer correcte firma die alles opvolgde en vooral de man die ze leverde top chauffeur Bedankt

aanrader voor vrienden

snelle leveringen

Snelle levering, correcte prijs.

Aangenaam verrast door de snelle levering.

Perfecte service, echte aanrader

We hadden dringend ventilatie delen nodig van Renson. Na telefonisch contact was alles in voorraad zoals aangegeven op de site, bij bestelling voor 12u00 zou dit zeker volgende dag geleverd worden. En inderdaad op tijd geleverd. Heel blij met deze goede service!

Super snelle levering en de juiste producten

snel en kwalitatief materiaal

Snelle persoonlijke communicatie om bv. artikelen toe te voegen aan de webshop.

Levertermijn word niet nageleefd.

De onderdelen wat ik besteld heb waren op voorraad en leverbaar binnen 1 a 2 werkdagen , maar na 1 week heb ik nog niets ontvangen en heb ik zelfs geen bericht gekregen waarom er vertraging is. Ik zie wel dat de bestelde radiator niet meer voorradig is.

altijd correcte opvolging van de bestellingen

maar.. de transporteur / chauffeur die mijn pellets bracht wilde de lading niet verder op de oprit zetten en plaatste de pallet zo dat deze gedeeltelijk nog op straat stond. Ik was genoodzaakt zak per zak de pellets binnen te brengen daar de pallet een obstakel vormde op de openbare weg. Dit is eerder nog nooit gebeurd. Ik heb 2Smart hiervan op de hoogte gebracht.

Bon prix et livraison rapide

Commandé dimanche reçu mardi

Op een dag na geleverd.

Goede communicatie met het bedrijf. Perfecte levering door de transportfirma. Vriendelijke chauffeu

Top ervaring

Goede communicatie, top levering.

Uitstekende service

Alles verliep volgens afspraak. Prima dus.

rien a redire

commandf honnoré en temps determiné

Snelle communicatie

Na eerst late info van leveringsproblem, snelle actie om toch te leveren P,s, de voorgedrukte tekst van dit gedeelte heeft te weinig contrast, ik heb problemen om de teksten te lezen.

Top bedrijf

Ben al jaren klant bij 2smart voor al mijn elek en sani aankopen. Steeds goede prijzen en kwaliteit. Ik ben ook zeer tevreden over de service na verkoop.

Altijd heel correct geleverd

Je mag vragen om op bepaalde dagen te leveren, geen probleem. Toch een opmerking voor de pellets van total, maar dat ligt aan jullie leverancier: 5 zakken waren open. Kunnen jullie dit doorgeven.

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt