Correcte en tijdige levering , mooie prijzen

Aan te raden leverancier die overal binnengeraakt aan prima prijzen voor jou als eindklant . Probeer maar es als particulier bij sommige groothandelaars binnen te raken , en wat zal je ervoor betalen !! Enig minpunt : nog wat werk aan de website , zoekfuncties moeten echt aangepakt worden , ook met trefwoorden vind je niet makkelijk het bedoelde eindproduct .

zeer goed

zeer goed en altijd behulpzaam en hulp in de verschillende materialen dienst na verkoop top .

topie

top service

bedrijf dat overzichtelijk doe het zelf producten aanbied , als je iets niet vind kan "bart" je snel verder helpen. ik had een account , dat lijkt verdwenen en n nieuw aanmaken lukt me niet dus momenteel steeds bestellen als "losse" klant, heeft echter geen impact op de service die blijft super vlot verlopen. waarom bart telkens n tweede bevestigingsmail zend is me onduidelijk maar ja die gooi je gewoon weg ik kom er telkens terug en blijf dat vermoedelijk nog geruime tijd doen top webwinkel voor mij

Parfait

Produits de qualité à très bon prix. Livraison rapide, que demander de mieux ?

Goede prijzen en snelle levering !

Enkel spijtig dat het pas vanaf 69.99 euro gratis transport is. Vroeger was dat bedrag lager. Maar ik begrijp wel dat transportprijzen niet hetzelfde blijven dus niet zo een groot probleem.

Livraison, réactivité, conseil tout était parfait, à recommander

Livraison, réactivité, conseil tout était parfait, à recommander

Jammer van de leveringsmethodiek (met cebeo geen track and trace)

Goed geholpen met mijn vragen en de snele levering in tijde van corona ,vandaag besteld en de volgende dag geleverd en de natuurlijk goede prijzen . Doe zo veder.

Tweede bestelling, wederom perfect

Tweede bestelling, wederom perfect

perfect

zeer goede producten , en top service na verkoop

snel geleverd goed prijs

snel geleverd goed prijs

Topservice!

Snelle levering en geweldige naverkoop service!

Een blijver in mijn adressen bestand!

Een aanrader! Niet alleen voor de betere en technisch goed onderbouwde doe-het-zelver, maar ook de vakman kan hier iets opsteken. Qua prijs kwaliteit ligt deze site heel goed in de markt en is zeer betrouwbaar waar service en snelle levering voorop staat. Opgejaagdheid en tijdsdruk als ook geraffineerde verkooptechnieken zal je hier niet tegenkomen. Voor technische info die verbaal opgevraagd wordt neemt men de tijd om je goed te begeleiden. Soms is het niet evident om wegwijs te geraken in de laatste nieuwe technieken en elektronische componenten! Maar hier wijst men je naar de juiste keuze en wordt zonder opdringend te zijn alternatieven voorgesteld die uiteindelijk beter compatibel zijn en vooral prijsgunstiger uitkomt. Begeleiding met advies in het domein van centrale sturing was top als nog andere items! Op alle vlakken zeer tevreden! Betrouwbaar, Belgische site, technisch sterk, snelle en voordelige leveringen! Eerlijkheid en beleefdheid zijn sterk voelbaar. Een blijver in je adressen bestand!

Perfecte service en goede pomp!

Vriendelijk en correct advies. Snelle levering. Goede pomp.

Super ! 5 sterren .

Beste prijzen. Alles zorgvuldig verpakt en ordelijk . Mensen zijn zeer correct en snel , ook bij naleveringen. Ik ben zeer tevreden !

Zeer gebruiksvriendelijke website,goede service na verkoop. Top webwinkel.

TOPbedrijf !!

Zending was door postdienst verkeerd geleverd, ging toch over een half maandloon aan inhoud. 2smart alles op alles gezet om het pakje op te sporen en voor wat ik besteld had alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Facile pour commander, réception de la commande très rapide

Le site pour commander est très agréable et on trouve facilement ce que l’on cherche. Envoi du colis très rapide. Emballage des marchandises impeccable. Site à recommander!

Zeer goede dienst

De producten werden snel en correct geleverd. Ook de communicatie verliep zeer duidelijk.

Steeds op tijd geleverd en goeie prijs

Wel spijtig sinds de nieuwe web heb ik opnieuw een account moeten aanmaken

totale service

alles word corect en stipt geleverd mvg D D K

Snel en correct

Snelle en correcte levering, aan realistische prijzen

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt