Service rapide et parfait

Service irréprochable. Bon contact clientèle. Rien à reprocher.

Positieve ervaring!

Goede opvolging, correcte levering, artikelen waren netjes verpakt.

Vlugge respons, goede opvolging.

Goed geleverd

Duidelijk omschreven producten

Makkelijk en snel gevonden wat ik nodig had.

perfect op tijd en correct afgeleverd

ik ben uiterst tevreden over 2Smart, goede prijzen en altijd binnen een zeer snelle tijd afgeleverd

Snel geleverd en voordelig!

Snel geleverd en voordelig.

niets op aan te merken

Snelle, corecte levering!

Overzichtelijke site , gemakkelijk voor te betelen .

Snel het nodige gevonden en eenvoudig te bestellen

Uitstekende en correcte service

Correcte prijs, snelle levering

Een aanrader om in het kort te zeggen

snelle service

goede prijs, duidelijke omschrijving, vlot, aanrader

Beste prijs, goeie communicatie

Zeker aan te raden! Als particulier bestelling geplaatst van 31 artikelen met levertermijn 1 à 2 werkdagen; door onverwachte stockbreuk waren 10 artikelen toch niet op voorraad. Overige artikelen zijn snel geleverd (inderdaad op 2de werkdag), vriendelijke communicatie die aangaf dat door stockbreuk de rest later zou komen. Inmiddels zijn vandaag de overige 10 artikelen geleverd (na 7 werkdagen dus). Alles is zeer netjes verpakt en de communicatie was goed. Voor mij was langere levertermijn geen probleem, voor anderen kan dit misschien vervelend zijn (als je er echt op zit te wachten). Dit houdt me echter zeker niet tegen om volgende keer opnieuw te bestellen bij 2smart!

Goede en snelle hulp

Er ontbrak een klein deeltje in een verpakking. Dit werd direct nagestuurd.

Correct en behulpzaam

Alles is goed verlopen, niet alles was op voorraad wegens stockbreuk. Ik werd hiervan op de hoogte gebracht nog voor de levering, en alles is perfect nageleverd.

perfecte service.

steeds klaar met de nodige info,uitstekende prijs, levering op afgesproken moment. Perfect,ik word vaste klant

Alles perfect zoals gewenst

Goede prijzen en vlotte levering

Snel en correct

Levering op tijd en correct

Vlotte service!

Nadege

Zeer vriendelijke correspondentie en vlotte levering

correct

correct en duidelijk

Goede producten maar levering kan beter

Ik heb bij 2Smart een thermostatische kraan gekocht voor mijn chauffage. Ze hebben een ruime keuze en bieden degelijke prijzen. De verzending laat echter te wensen over. Je wordt op de hoogt(e gehouden maar toen het product geleverd werd, lag de kraan los, uit het plastieken zakje in een veel te grote doos die niet opgevuld was met plastic of papier. De kraan heeft dus rondgeslingerd tussen 2Smart en mijn woonst zonder bescherming.

Al meerdere bestellingen gedaan en altijd alles vlot verlopen. Zelf 1x foute bestelling gedaan en alles is vriendelijk en vlot voor mij rechtgezet. Topservice

Alles correct en op tijd geleverd, een echte aanrader.

Alles correct en op tijd geleverd, een echte aanrader.

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt