Snelle afhandeling, correcte levering

Alles was in orde, mocht het niet zo zijn weet ik uit het verleden dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt

Correcte levering en geleverd door chauffeur op de gevraagde plaats

Snelle en correcte levering.

Radiator gekocht aan een zeer goede prijs in combinatie met een snelle levering.

vlot bestellen, correct en snel geleverd

Plusieurs fois que je commande sur 2 smart toujours satisfait et à un bon prix

zo zou elke webshop moeten werken

perfecte service en producten

Top Service!

Top website, met mega service!

Professional

Goedkope onderdelen en goede kwaliteit. Correcte levering en of terugbetaling

VLOTTE LEVERING

vlotte levering van de twee gevraagde bestellingen goed verpakt...

Mijn eerste keer en ben zeer tevreden

Snel en de chauffeur heel correct en vriendelijk materiaal goed verzorgd

Snelle levering en super ingepakt!

Bestelling snel geleverd. Alles goed verpakt in een stevige doos, bestelling was compleet. Zeer tevreden!

correct

Perfecte service.

Competitieve prijzen, vlotte bestelling en afhandeling, excellente service!

Correct

Alles goed en duidelijk verpakt en vernoemd op het factuur. Degelijk materiaal en correct geleverd. Scherp geprijsd.

vlotte bediening

niet de eerste aankoop en ook niet de laatste. Steeds telefonisch contact voor de levering

Bestelling word mooi op tijd geleverd.

- uitstekende service

Hoi, twee paletten pellets besteld van Total. De leveringsdatum werd me vriendelijk telefonisch gevraagd. De levering verliep op datum en heel vlot. Ik hoop dat ik bij jullie nog pellets kan bestellen. Vriendelijk bedankt. Francis

Alles zoals het hoort en snel

Zeer snel en verzorgd

très bien

Rapide!!

Prima.

De levering was niet volledig; na een mail werd het achtergebleven artikel binnen de 2 dagen netjes afgeleverd.

Snelle levering, goede prijs, wel kapotte zakken

Goede prijs, goede info via emails, snelle levering. Helaas 4 kapotte zakken middenin en onderaan op de pallet. Gevolg : na levering hebben we de hele pallet moeten afladen, kapotte zakken opzij zetten, uitgelopen hoeveelheid pellets opraoen, pallet opnieuw stapelen! Dus is ook een deel pellets in de vrachtwagen verloren gegaan. Het gaat hem niey om die paar kilos pellets , maar wel om het zware werk van afstapelen en herstapelen.

Correct en vlug

Eenvoud van bestellen en betalen. Overzichtelijke website. Goede online communicatie over order en tracking

Zeker een aanrader en zeer snel geleverd

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt