Zeer te vreden !!!!

Te vreden

Stipte, correcte levering aan concurrentiëler prijzen

Snelle levering en interessante prijzen.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, duidelijke webpagina.

Kopen zonder zorgen

Vele malen een bestelling gedaan. Altijd op tijd en in perfecte staat geleverd. De transporteur contacteerde mij zelfs via telefoon nadat hij aanbelde terwijl ik door omstandigheden de deurbel niet hoorde. 5 sterren.....

Correct

Alles mooi geleverd. Bezorger zeer voorzichtig: foto gemaakt en handtekening gevraagd. Voelde me even een BV.

top snelle verzending

raad ik aan vrienden

Super service en sneller levering.

Correct en snel

Bestelling en levering zijn correct en snel verlopen met de juiste communicatie. Geen opmerkingen. Zeer tevreden. Ik bestel zeker opnieuw op deze site!

vandaag besteld/ morgen alles juist geleverd

Prijs was ook iets lager dan de concurrentie (die ik gevonden had) transportkosten inbegrepen vanaf 50 Euro

snelle en correcte leveringen

correcte en snelle leveringen aan goede prijzen.

Snelle en perfecte levering.

Reeds 3X bestelling geplaatst en binnen 4 dagen geleverd. Bij vragen altijd snelle feedback. Voor herhaling vatbaar.

Goedkoper kan niet

Eenmaal boven de 50 euro zodat men geen verzendingskosten hoeft te betalen, men is daar rap boven. Vind men nergens anders materiaal van gekende merken voor die prijzen. Zonder dat men zich hoeft te verplaatsen, gewoon uit de catalogus. En is het niet ok of heeft men over, men kan het zonder problemen terug sturen, of houden voor een andere klus. Van mij Heel heel grote 10. Ludwig, Kabouter klus

deze keer een korrekte leveringsplaats

vorige levering en nalevering misgelopen nu met laatste levering ,alles OK dank

Een aanrader

Correcte prijs, zeer klantvriendelijk en een snelle levering. Alles wat een klant verwacht.

Perfecte informatie over de levering. Ook de aanvraag voor levering op ander adres de dag voor levering werd prima geregeld.

prima service - zeker aan te bevelen!

kan mij geen betere service voorstellen - snel, vriendelijk, terugbetaling van verkeerdelijk bestelde goederen supersnel in orde, zeker aan te raden

Goede en snelle levering

Snelle levering en/of na levering.

Snelle levering en afhandeling.

Snelle levering en afhandeling, goeie prijs.

Goede prijs, verkeerd geleverd item was na 2 dagen al omgeruild voor correcte item, er werd snel gereageerd op mails en telefoon. Zeer tevreden.

Bestellen en leveren is perfect.

Het bestellen en het contact met 2smart gaat vriendelijk en vlot.

bestelling snel geleverd

zeer goede service

Alles mooi gerpakt en tijdig geleverd top

zeer goed

zeer goed

tout est parfait !

Expérience très positive. Prix très intéressants, délai de livraisons respecté, chauffeur-livreur très sympathique et poli. En un mot : excellent

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt