perfecte levering

snelle en perfecte levering

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte leverig! Enige tip die ik kan meegeven is de verpakking, deze best voorzien van plakband, de straps hingen los aan de doos waardoor de inhoud mogelijk gemakkelijk verloren kan gaan. Heeft ook veel te maken met transport natuurlijk.

Snelle levering in goede staat.

achat radiateur

Bonjour , étant dans le sud du pays ,service et livraison super rapide commander hier reçu cet aprem avec la qualité du matériel ,et du service de livraison , bravo .

Een zeer goede prijs en een zeer snelle service. Ook de site is gemakkelijk te gebruiken. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stappen, van aanvraag bestelling tot verzending en levering.

Bestelling werd vlotjes afgehandeld, en de goederen snel geleverd. Enige minpunt: de levering kwam niet op de datum die 2smart doorgegeven had.

Alle producten zijn van goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Zeer scherpe prijzen.

Zeer scherpe prijzen en vlotte levering

Super website, super service en super levering

Is één van de beste online shops die ik tot nu toe heb meegemaakt met een zeer uitgebreid gamma. Aangenaam en probleemoplossend telefonisch contact gehad met een medewerker. Supersnelle service en leveringen.

Very fast delivery, nothing to complain about.

Snelle, correcte en goede service!!!

Bestelling was in orde!!!

Excellent choix et prix ultra compétitifs

Je recommande 2smart. Le choix est énorme, les prix sont très bon et le service est parfait. Mes commandes sont généralement livrées en moins de 24h. Service plus que parfait !

Zeer tevreden.

Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen en binnen 3 dagen complete bestelling in huis.

Snelle en goede levering

Voor herhaling vatbaar

Altijd snel en correct

Al vele bestellingen gedaan hier. Altijd snelle levering. Correcte prijzen en solide ingepakt en beschermd!

aan te bevelen

---

Goedkoop, snelle levering en altijd bereikbaar

2smart biedt echt alles aan aan goede prijzen. Je kan Bart altijd bellen en staat je graag te woord. Zelfs voor onze vloerverwarming zorgde hij de nodige materialen om dit te kunnen verwezenlijken. Deze bracht hij zelf en kwam hij zelf weer ophalen. Al onze producten (sanitair en elektriciteit) werden binnen de twee dagen geleverd. We raden 2smart sterk aan!

Snelle levering van een grote bestelling

Goed service!

Tevreden

Goede prijs. Snel geleverd. Vriendelijke besteller. Vlotte afhandeling. De mail ivm wanneer geleverd zou worden (de dag nadien) en de manier waarop daar mee omgesprongen moet worden, kon beter verwoord worden, zodat die wat minder dwingend over zou komen (de vuurrode hoofdletters deden er mss ook geen goed aan), maar dat is mss bijzaak. (Ikzelf moest zowel die middag tot 22u en de ochtend nadien vanaf 7u werken (onregelmatig uurrooster) en moest dan ook wel op korte termijn oplossingen zoeken. ("Indien u afwezig bent gelieve een briefje aan de voordeur/bel te hangen aub. Instructie: Leveren bij de buren, carport, achteraan enz... Vermeld ALTIJD uw GSM nr aub voor de chauffeur. Helaas zijn wij niet op de hoogte van het tijdstip.Levering gebeuren tussen 6u45-18u00 gelieve aanwezig te zijn.(...) De chauffeurs hebben zeer weinig tijd om op u te wachten totdat u de levering fysiek kunt ontvangen. Bedankt voor uw begrip.") Op zich dus wel terecht, maar het kwam wat vreemd over. De chauffeur droeg geen masker tijdens de levering, dat vond ik in deze tijden wat vreemd. Al bij al best wel tevreden.

mooie prijzen/promoties en super snelle levering met een vriendelijke chauffeur! Ik bestel hier zeker nog!

Heel gebruiksvriendelijk en correct

Heel gemakkelijk bestellen, producten gemakkelijk te vinden en informatie overszichtelijk

Snelle en correcte hulp

Buitengaat radiator was geen probleem Snel een link toegevoegd en heel correcte prijs Levering minder dan 1 1/2 week vanuit fabriek

Top website

Snelle levering. Tracking zou mooi geweest zijn

Dik in orde.

Veel gemakkelijker dan al die winkels met mondmaskers. Roger Hasselt

Geweldige service zoals altijd en snelle levering Ik kom zeker nog terug

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt