Snel, behulpzaam, goed verpakt, ... maar ho covid19
Plastic buizen en moffen zijn wat ze zijn. Te verlijmen onderdelen passen wel erg losjes, en er zal veel lijm aan te pas komen, maar alles was dan ook spotgoedkoop. En dit is niet onoverkomelijk.
Chauffeur was vriendelijk, en heeft het materiaal bliksemsnel binnengebracht. ZONDER MONDMASKER, ZONDER 1,5m afstand te (kunnen) respecteren, in onze piepkleine inkomhal. Waar hij vervolgens met zijn smartphone/scanner de nodige admin rompslomp heeft staan afwerken gedurende een minuut of twee.
Allemaal goed bedoeld, maar LEVENSGEVAARLIJK met een tweede besmettingsgolf volop in ontwikkeling. Het materiaal had gewoon op de stoep mogen gedumpt worden, zoals bpost dat doet. Alleen heb ik de kans niet gehad zelf de deur te openen maar heeft vrouwlief zich laten overdonderen.
Een chauffeur komt per definitie in contact met veel verschillende mensen uit veel verschillende omgevingen, op één dag ... en wij zijn ouwe lui met hartkwalen en dus risicopatienten. Prioriteiten stellen, beste mensen ! Eén fout bij een kwetsbare klant en er vallen doden, die eerst afgrijselijk lijden. We hebben nu toch allemaal genoeg tijd gehad om te beseffen wat er echt gebeurt ?