dit is het bedrijf waarvoor je respect hebt

altijd correct en toch een probleem dan krijg je de perfecte hulp en zorg. proficiat voor een superteam

Bereikbaar, snel en correct.

Ik heb een type signaalkabel + coax besteld die niet in de dhz te verkrijgen zijn. Toch eerst even opgebeld om te polsen of dit allemaal gemakkelijk te verkrijgen was, en geen probleem. De dag erna om 8u 's morgens geleverd. Top!

Perfecte service

Alles was perfect in orde en zeer vlugge aflevering

Alles zo als het hoort!

Goede prijs, kwaliteit.

Vlotte afhandeling en levering

Ik had vrijdags besteld en dinsdag had ik alles in mijn bezit. De bestelling werd direct bevestigd en geleverd zoals omschreven in jullie mail.

Vlotte afhandeling en levering

Fantastische communicatie

Top service zowel bij communicatie als bij levering Mvg koen en lilian

Niets op aan te merken

Correcte prijs, stipte levering,vriendelijk aan de telefoon, zeker een aanrader.

Perfect.

Goede prijs, kwaliteit. Snelle levering.

alles correct

geen problemen en goede opvolging van vragen

zeer goede service. Snelle en correcte levering.

zeer goede service. Snelle en correcte levering.

Zeer goede prijzen en snelle levering!

Een ruim assortiment voor goede prijzen. Tevens keurige info om het proces te volgen en snel en keurig geleverd.

Snelle vlotte afhandeling

Goedkope en snelle levering

Goedkope en snelle levering. Betrouwbaar, klantenservice super.

Snelle levering en perfect materiaal. Aanbevelingswaardig!

Dag na bestelling geleverd door vriendelijke chauffeur.

Snelle en goede service /kwaliteit

Snelle service. Goede prijs /kwaliteit.

Snel, behulpzaam, goed verpakt, ... maar ho covid19

Plastic buizen en moffen zijn wat ze zijn. Te verlijmen onderdelen passen wel erg losjes, en er zal veel lijm aan te pas komen, maar alles was dan ook spotgoedkoop. En dit is niet onoverkomelijk. Chauffeur was vriendelijk, en heeft het materiaal bliksemsnel binnengebracht. ZONDER MONDMASKER, ZONDER 1,5m afstand te (kunnen) respecteren, in onze piepkleine inkomhal. Waar hij vervolgens met zijn smartphone/scanner de nodige admin rompslomp heeft staan afwerken gedurende een minuut of twee. Allemaal goed bedoeld, maar LEVENSGEVAARLIJK met een tweede besmettingsgolf volop in ontwikkeling. Het materiaal had gewoon op de stoep mogen gedumpt worden, zoals bpost dat doet. Alleen heb ik de kans niet gehad zelf de deur te openen maar heeft vrouwlief zich laten overdonderen. Een chauffeur komt per definitie in contact met veel verschillende mensen uit veel verschillende omgevingen, op één dag ... en wij zijn ouwe lui met hartkwalen en dus risicopatienten. Prioriteiten stellen, beste mensen ! Eén fout bij een kwetsbare klant en er vallen doden, die eerst afgrijselijk lijden. We hebben nu toch allemaal genoeg tijd gehad om te beseffen wat er echt gebeurt ?

zeer goede dienst verlening

bestelling komt rap mijn kant uit ben ik heel tevreden over

snelle service Het juiste materiaal Bij mij vonden ze het juiste huisnummer niet. Maar dan wordt er tel kontakt opgenomen en verloopt alles prima Bedankt

Snelle levering met sterke prijzen

Een paar keer besteld en telkens snel geleverd.

Bon prix et rapide mais article manquant

J'ai du recommander un article manquant, suite à une grosse commande, et l'ai donc payé 2 fois malgré le fait que j'ai contacté 2smart pour expliquer la situation. A part cela, prix très concurrentiel et communication facile.

Eerste deel van bestelling reeds na een paar dagen na bestelling geleverd ,tweede deel kon wegens niet in stock niet geleverd worden,nu is alles geleverd zoals gewenst en ben ik tevreden,zo kan ik het werk volledig afwerken ineens.

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt