Prima aankoop, volgens de regels

Niets op aan te merken, service zoals je verwacht

10++

10++ niets op aan te merken

Een sterke aanrader in verband met de service

Service is top

Levering in 2 keer maar niets op aan te merken. Goede service. Geleverd zoals beloofd.

Très rapide

Toute la commande est arrivée (en 2 fois) 2 jours après ma commande. Etat impeccable et prix compétitifs Rien à dire

Commander pour la première fois

Je suis très comptant d avoir commandé j'ai eu envoi rapide et bien emballé. Je recommande

Service impeccable, commande facile et rapide !

Je recommande vivement la société 2smart. Les prix sont très intéressants, et le catalogue est très complet !

Snelle en correcte levering

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding,

Kwam wel een dag later dan de aangekondigde....maar met gsm gecontacteerd toen de man voor de deur stond

TOP

Bedankt voor de snelle levering. Overzichtelijke website met goeie prijs/kwaliteitsverhouding !

Kwaliteit en snel

2 dagen na betaling mocht ik mijn bestelling in ontvangst nemen. alles was proper ingepakt prijs/kwaliteit zit hier echt wel goed. zeker een aanrader!

Snelle correcte levering

2 dagen na betaling werd de volledige bestelling al geleverd. Materiaal komt rechtsteeks van de groothandelaar waar je als particulier niet kunt kopen. Zeer goeie prijs kwaliteit verhouding.

Uitstekend Firma.

Zeebroek Frans. De eerste keer bestelling gedaan, zeer vlot gegaan. Levering prima verlopen. Zondag avond besteld en dinsdag 8,00 geleverd. Dank voor de vlotte opvolging. Mvg Frans.

R.A.S

J'ai commandé quelques articles sur le site, j'ai tout reçu à quelques jours d'intervalles (comme précisé dans le mail de confirmation de commande) et très rapidement (malgré le confinement).

Snel, professioneel, goede prijs

Top, aanrader, duidelijke communicatie, snel geleverd, pro

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Bestelling liep van een leien dakje. Informatie ivm levering was duidelijk en punctueel. Uiteindelijke uitlevering was snel en correct. Afterservice nodig gehad vanwege enkele vragen, ook die was top. Vriendelijk en informatief.

zeer goed ,

zeer goed , perfekt

Van bestelling tot levering perfect

Topmateriaal aan zeer lage prijs. Zeer snelle levering;

Gewoon top

Van bestelling tot levering alles duidelijk en correct.

Gewoon perfect

Dag na bestelling reeds geleverd. Heel gunstige prijzen en ruime keuze in materiaal. Ik zal zeker hier terug bestellen als ik iets nodig heb.

correct en op tijd geleverd

steeds correcte levering en levering op tijd zoals beloofd

Aanrader !

Betrouwbare firma , goede prijzen , prima kwaliteit en supersnelle levering !

Snelle , juiste levering

Besteld en de volgende dag werd alles al geleverd . Zeer goede prijs .

Topkwaliteit, goedkoop

Snelle levering tijdens deze Coronacrisis Website zou iets overzichtelijker mogen

Sehr zufrieden!

Top Preise, gute Qualität, super schnelle Lieferung!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Augustijnenstraat 17