Snelle levering, prima prijs

We moesten erg lachen om de grote doos van Vanmarcke, met de kleine aansluit spullen erin.

Snelle bezorging, kwalitatief materiaal.

Het is goed dat je items per stuk kan bestellen, enkel wat je nodig hebt. Degelijke kwaliteit van materiaal.

heel vlot verlopen

Gewoon super.Heel goede service !

Ik had iets verkeerd besteld.Gewoon terug sturen en gewisseld in de juiste stukken.Super goede service.Ik ga zeker nog kopen op deze belgische website !!!

Top ervaring!

Een snelle reactie, een heel scherpe prijs, en snel aan huis geleverd. Dankjewel 2smart!

Zeer tevereden

Ruime keuze tegen correcte prijs. Zelfs in Coronatijden een snelle levering!

Sterke kwaliteit,goede prijs,vlugge bezorging

Goede info

Goede info en bereidwillig

Perfect verlopen

Ondanks de Coronacrisis werd mijn bestelling dezelfde week nog geleverd. Prima service en goede prijzen

parfait

J'ai commandé quelques articles sur le site, j'ai tout reçu à quelques jours d'intervalles (comme précisé dans le mail de confirmation de commande) et très rapidement (malgré le confinement).

perfect

goede service prijs ligt goed

perfect

alles mooi in orde

Uitstekende en snelle service

Perfect!

Correcte en flexibele levering

Zelfs in deze pakjestijd. Flexibel: aanvullende bestelling kon meegeleverd worden met een nalevering.

Helemaal naar wens

Correcte levering op aangekondigde datum. Duidelijke website. Correct en eerlijk geprijsd. Vanaf nu mijn vaste leverancier voor sanitair materiaal.

Correcte - en verzorgde levering

Bestelling is zeer correct en verzorgd uitgevoerd; Tevens een aanrader betreffende de prijs.

Ondersteuning en levering , TOP

Vriendelijke persoon bij dienst inlichtingen . Levering ondanks Corona toestand toch vlug .Top.

Commande,disponibilité,réception.

J'ai commandé divers articles chez 2smart et j'ai reçu exactement ce que j'avais demandé en trois transports différent sur quelques jours nikel rien à redire

Totaal verkeerd geleverd

Ik ben steeds een tevreden klant geweest. Ik zal ook zeker opnieuw bestellen bij jullie maar van de laatste bestelling ben ik niet tevreden. In deze Covid-19 tijd ben ik de laatste om te klagen dat het lang heeft geduurd. Maar als het pakketje afgeleverd wordt in het verkeerde dorp met een totaal andere naam, straat en huisnummer dan zijn er toch vraagtekens. Het was gelukkig al in de juiste gemeente en de mensen hebben mijn gegevens online kunnen vinden, waarvoor ik hen dank.

Alles correct en zeer snel geleverd.

Zeer gebruiksvriendelijke website en procedure.

Snel en correct en goede prijs

Zeer snel, goede prijs

Snelle levering qualiteit

Boiler kapot en corona crisis? Geen probleem ff online bestellen bij 2smart en je fixt het probleem gewoon zelf! Sowieso voor herhaling vatbaar bij toekomstige klusjes.

Gemakkelijk voor te bestellen en vlotte levering.

perfect verlopen

Bestelling in tijden van de Corona crisis zijn onvoorspelbaar. Hier is alles naar wens en heel snel verlopen.

TOP

Goede prijs en levering op tijd.

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt