uitstekende service

het eerste artikel bleek defect te zijn. Opgebeld voor advies en zonder verdere problemen werd het artikel vervangen. Zeer tevreden met 2smart.

Formidabel

Een aanrader. En nu nog een klantenkaart, en de cirkel is rond!

ALLES NAAR WENS

AL MEERMAALS EEN BESTELLING GEPLAATST NOOIT PROBLEMEN

Zeer tevreden.

Super vlugge levering,en zeer voordelig naar kwaliteit. Super!

uitstekende webshop

uitstekende webshop

helemaal ok.

Bestellingen worden steeds vlot afgewerkt . Je weet ook op voorhand of item op voorraad is . Hierdoor kan je zelf alles goed inplannen .

Perfect !

Serious, good prices, fast delivering. Nothing to say !

Zo hoort een online winkel te zijn!

Vragen worden snel en accuraat beantwoord, het overzicht is duidelijk opgebouwd en de prijzen zijn scherp. bestellen loopt als een fluitje van een cent. De levering is vlot, snel en correct. 2smart ziet me zeker terug! Nu kocht ik vooral elektrisch installatiemateriaal.

Topservice en haarscherpe prijs!

Overzichtelijke bestelling, topkwaliteit, haarscherpe prijs en super snelle levering.

Uitstekend verlopen 18/11/2021

Producten als beschreven. Snel geleverd. Kloek verpakt

Perfecte service. Lage prijs.

Top service en top producten! Er was even iets mis met mijn levering, maar dit werd heel snel rechtgezet.

Goede prijzen en vlotte levering

Goede prijzen en altijd keurige leveringen

Parfait ! Livraison rapide et soignée

Parfait ! Livraison rapide et soignée

Prima webwinkel,zeer correct en op afgesproken datum geleverd .

Al veel besteldt en altijd optijd geleverdt .prima webwinkel met zeer goede producten van gekende merken.

Levering was in 2x

De datum van de nalevering ( 90% van de goederen ) werd niet gecommuniceerd. De leverancier heeft de goederen gewoon voor de poort geplaatst in de gietende regen , met als gevolg dat alles doorweekt was . Hopend volgende maal beter .

Snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering

Vriendelijke snelle service

Goeie prijs kwaliteit verhouding

Beste service

Artikel niet op voorraad. 2 Smart levert zelfs savonds nog na als dat mogelijk is.

Goed materiaal tegen de beste prijzen. Service is top.

Supersnelle levering , correcte prijzen

Een bedrijf dat een aanrader is . Dikwijls bekruipt me het gevoel , als eindverbruiker torenhoge prijzen te moeten betalen voor sanitaire producten . Hier niet , hier betaal je de correcte prijzen voor alle A merken . Komt daarbij nog dat er gratis en snel geleverd wordt vanaf 50 Eur. Ik twijfel niet meer , zit bij mijn favorieten .

Terug zeer goede service en prijscompetities.

Snelle levering en afhandeling van nalevering.

Prijzen zijn zeer concurrentieel. Vlotte levering

Excellent

Rapide et efficace...