Goed ingepakt,alles aanwezig,en op tijd bezorgd,wat wil een mens nog meer,en alles functioneert.

Snel en juist geleverd

Dikke plus

Vlot en zonder gedoe

Prima webshop

Wij hebben een fietskar besteld, en die kon snel uit voorraad geleverd worden

Snel en goed

Snel en goed

Slordig

Een besluit om een 2ehands gazelle cabby te kopen was gemaakt rondom de mogelijkheid bij fietskar een regenhuif te kopen. Besteld, betaald.....geen huif. Geen voorraad, geen suggesties behalve marktplaats afstruinen. En dat wisten wij al. Dus, voorraadbeheer beetje slordig. Geen man overboord. Winkel zelf ziet er supermooi uit.

Bestelling prima en snel afgehandeld

De bestelling is snel en goed afgehandeld. Duidelijke communiicatie. Goed product.

Nieuwe fietsvlag besteld voor mijn fietskar, snel geleverd. Alleen beetje veel verpakkingsmateriaal gebruikt mijn inziens.

Trage reacties, al twee keer gemaild

Ik heb een fietskar besteld inclusief Joggerset, eerst werd aangegeven dat ik langer moest wachten omdat de Joggerset nog niet binnen was. Nu heb ik inmiddels de fietskar maar nog steeds geen Joggerset. En ik krijg ook helemaal geen reactie op de vraag wanneer deze komt. Heel vervelend want wij wachten hier echt op.

Goede service en Goede communicatie

Toen de levering onverhoopt wat vertraging bleek te hebben werd ik daar netjes over opgebeld door een medewerker van fietskar.nl. Uiteindelijk het bestelde product alsnog vrij snel binnen gekregen. Niets op aan te merken.

snel en correct

snel en correct geleverd

Ontvangen wat ik bestelde

Was makkelijk om te bestellen, en ontving wat ik besteld had

Het contact was absoluut goed

Ik werd netje gebeld dat de bezorging een dagje langer ging duren, heel fijn en netjes, Toen ik het product eenmaal ontving, miste ik een gebruiksaanwijzing. Hoe het materiaal te bevestigen. Ik betaal €120 voor iets, dan mag ik toch wel verwachten dat er een gebruiksaanwijzing bij zit?

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd! Onderdeel voor het flex slot van de urban arrow besteld. Zelf binnen 2 min gemonteerd! Helemaal goed!

Goed snelle levering van het product.

Goed snelle levering van het product.

Prima service, goede communicatie, goede kwaliteit fietskar

We zijn heel blij met de goede kwaliteit van de honden fietskar. Snelle levering, goede communicatie.

Uitstekend advies!

Heel goed telefonisch advies gekregen, alhoewel er klanten in de winkel waren werd er alle tijd genomen en dat was ontzettend prettig. De levering was ook snel. Het enige wat ik miste was een gebruiksaanwijzing, maar op YouTube snel gevonden.

Ruim 4 weken moeten wachten

Op 24 mei jl. Croozer Storage Cover Dog XL, XXL, Dark Blue. Volgens de site was deze op voorraad. Zou binnen 2 werkdagen verzonden worden. Na herhaaldelijk telefonische contact diverse beloftes zijn wij de Cover dinsdag 21 juni zelf maar op gaan halen in de winkel. De medewerker gaf aan er niets van te begrijpen waarom dit zolang heeft geduurd, wist zich wel te herinneren dat hij telefonisch contact heeft gehad maar was vergeten om terug te bellen. Al met al is het goed gekomen maar de beloftes die men op de site hebben staan zijn ze bij ons niet nagekomen.

Product snel ontvangen. Klein probleempje werd snel verholpen... Dank.

Goede snelle levering. Mooi product.

Mijn zoon is in de winkel geweest en heeft deze kar gekocht. Ook hij was tevreden met het advies.

Ik heb gekregen wat ik bestelde

Ik heb gekregen wat ik heb besteld. Maar de communicatie kan beter. Had geen idee waar mijn paketje was via track en tracé. En dan ligt het op eens in de bus.

Netjes geholpen!

Perfect geholpen

keurige en snelle levering

Goede prijs, nette en snelle levering.

Vlot geleverd, goed verpakt, goede prijs en geen onnodige hoge verzendkosten. Kortom prima voor de levering van onderdelen.

Superfijne fietskar

Mooie fietskar, de beschrijving om hem in elkaar te zetten is onduidelijk, maar desondanks wel gelukt. Onze pup moet nog even wennen maar het fietsen met haar was wel super leuk dus dat gaan we nog heel vaak doen! Bezorging was heel snel, alleen wel in de tuin achtergelaten zonder bezorgbevestiging waardoor ik niet wist dat ie daar stond. Dat vond ik wel een beetje matig.

koningsstraat 6

1213 AX Hilversum

Over Fietskar.nl

Fietskar.nl is dé specialist in fietskarren, Bakfietsen en Hondenkarren van Nederland. Al sinds de opening zijn wij actief in de verkoop van fietskarren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte speciaalzaak. Meerdere merken sieren onze winkelvloer, waaronder Thule, Croozer, Urban arrow, Lovens en Gazelle. Alle merken die wij voeren, zijn kwaliteitsmerken. Elk merk heeft een eigen karakter en unieke eigenschappen. Heeft u behoefte aan advies in onze winkel? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Hilversum.