Bestelling ging gemakkelijk

Na contact te hebben gehad ivm langdurige levering, bleek er iets fout te zijn gegaan met de bezorgen. Probleem daarna goed opgelost.

Na bestellen kwam de levering zoals afgesproken

Vrijwel meteen een reactie op een vraag en product daarna heel snel geleverd.

Slecht

Je verwacht van een webshop een bepaalde service. Helaas is de enige service de vriendelijke stem die zegt dat het bedrijf telefonisch niet te bereiken is.

Goed geholpen, mooie fietskar gekocht

Ben in de winkel geweest. Ik had twijfel tussen 2 modellen en ben goed geholpen. Fijne Zaak

Snel bezorgd

Overzichtelijke webshop, Snel geleverd!

Prima website, goed geregeld en op tijd!

Ik miste een onderdeel van de Croozer fietskar. Opgezocht op jullie website. Snel gevonden en besteld. Drie dagen later keurig bezorgd.

Betrouwbaar adres. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Betrouwbaar adres. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Goede snelle levering.

Goede site Mooie producten Snelle afhandeling Ga zo door

Kwaliteit tegen goede prijs

Snelle levering, goed verpakt. Kwaliteit

Het duurde 1 a 2 langer voordat ik mijn Doggyride novel thuisbezorgd kreeg. Even gebeld en zeer vriendelijk te woord gestaan. Door de storm waren de pakketjes een paar dagen niet opgehaald door de pakketbezorger. Alle begrip! Kar ziet er super uit. Ga zo door.

Doen precies wat ze zeggen. De volgende dag had ik het bestelde al in huis.

Alles is perfect

Snel, product zoals beloofd

Product goed maar helaas zonder montage - service snel & makkelijk

Het product is makkelijk en snel besteld en geleverd. De verpakking van het product was slecht. Het product werd ook geleverd zonder gebruikershandleiding, dus ondanks dat ik dit van tevoren had aangevraagd, moest ik de montage ervan via meerdere YouTube-video's uitzoeken... Na een vriendelijk telefoontje van fietskar.nl werd mij uitgelegd dat de montage uitleg ook niet aan hen wordt verstrekt door bakfiets.nl. Daarom konden ze er geen mee sturen. Blij voor het extra telefoontje en de uitleg - geweldige service!

perfect

Great shop, fast delivery.

Snelle levering en eenvoudig contact

Ik was al langere tijd op zoek naar een fietskar van doggyride. Deze heb ik uiteindelijk gevonden bij fietskar.nl. Omdat de fietskar aan de prijs is had ik nog een aantal vragen. Die kunnen eenvoudig via whatsapp gesteld worden en werden binnen een paar ur beantwoord. Na bestelling was de fietskar binnen. 24 uur bezorgd. Ik ben tevreden over het hele proces.

Zeer klantvriendelijke verkoper. Magazijn rommelig

Een mooie doggyride novel met toebehoren gekocht. Telefonisch. De verkoper wist er veel van en heeft mij goed geholpen. Helaas waren de toebehoren niet correct en niet volledig. Dit ligt dus alleen aan het magazijn. Is wel weer snel, door dezelfde verkoper, goed gekomen. Afdeling verkoop dus perfect, magazijn rommelig.

Bij Fietskar had ik een lange steekas besteld, zodat ik daaraan mijn Weber koppeling kon monteren. Snelle en goede levering, met een nette prijs.

perfect

al 2 keer besteld en telkens goed geleverd

Goede service en snelle levering.

Goede prijs, snelle service en levering

Snelle levering!

Prima product. Goede service en communicatie.

Ik werd gebeld door een medewerker om de vertraging bij de bestelling toe te lichten en te verexcuseren voor de vertraging. De trekhaak voor de fietsaanhanger is degelijk en ik ben er blij mee.

Product zoals omschreven.

Top communicatie

De levering duurde een dag langer dan normaal daar belde ze netjes over. Bij ontvangst van het product bleek dat ze de gewone uitvoering hadden opgestuurd omplaats van de plus. (Lastig te zien in de verpakking) ik belde werd heel vriendelijk te woord gestaan en werd meteen opgelost.

koningsstraat 6

1213 AX Hilversum

Over Fietskar.nl

Fietskar.nl is dé specialist in fietskarren, Bakfietsen en Hondenkarren van Nederland. Al sinds de opening zijn wij actief in de verkoop van fietskarren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte speciaalzaak. Meerdere merken sieren onze winkelvloer, waaronder Thule, Croozer, Urban arrow, Lovens en Gazelle. Alle merken die wij voeren, zijn kwaliteitsmerken. Elk merk heeft een eigen karakter en unieke eigenschappen. Heeft u behoefte aan advies in onze winkel? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Hilversum.