Top communicatie

De levering duurde een dag langer dan normaal daar belde ze netjes over. Bij ontvangst van het product bleek dat ze de gewone uitvoering hadden opgestuurd omplaats van de plus. (Lastig te zien in de verpakking) ik belde werd heel vriendelijk te woord gestaan en werd meteen opgelost.

Volgens Fietskar doen ze er alles aan om binnen 3 dagen te bezorgen.

Mijn bestelling staat al bijna een week op nog aan te bieden bij DHL. Geen communicatie vanuit Fietskar en zeer moeilijk tot niet te bereiken, waardeloos!

Top online service

Fijn dat ze de tijd.namen om telefonisch te helpen met de keuze van mijn fietskar. Hij rijdt fantastisch!

Snelle Levering en fijn advies

Hier een maxi-cosi houder voor mijn bakfiets gekocht, snel geleverd.

Tot op heden geen bestelling mogen ontvangen

maar wel vragen om een recensie...

OpTijd geleverd alleen ontbreekt een wieldopje

Op tijd geleverd alleen ontbreekt een wieldopje (geel), ik wilde een nieuwe bestellen maar kan het tussen de aangeboden onderdelen niet vinden

Snelle levering van onderdeel voor de doggy ride .

Matig

Heb een regenkap besteld voor de urban arrow, bij het invullen van het adres is er door autocorrectie iets mis gegaan met de straat van het adres. Ik had direct na betaling een e-mail uitgestuurd aangezien het die tijd was dat jullie telefonisch niet meer bereikbaar waren om te vragen of jullie dit wilde corrigeren echter geen reply of iets dergelijks op de mail gehad. En bij de aanmelding van DHL bleek deze dus ook niet gewijzigd. AangeZien DHL een lekker stug bedrijf is kon dit niet worden aangepast. Gelukkig is het pakket terecht, maar wel zonder de hulp van deze webshop.

Gewoon prima!

De bestelde fietskar is in goede orde geleverd zoals verwacht. Toen de bestelling iets vertraagd was werden we netjes gebeld. Dat vonden we wel fijn. Die service heb ik nog bij een eerdere online bestelling meegemaakt.

Goeie service en vriendelijke bejegening

Snelle afhandeling

Geen gedoe gewoon snel geleverd

Pakket was binnen een dag in huis. De prijs was ook prima.

Fijn, goede service en vriendelijk personeel

Hier een hondenka gekocht. Goed advies gehad in de winkel in Hilversum

Inmiddels binnen en in goede orde ontvangen

Mooie kar en goed afgehandeld na vertraging in de verzending door DHL

Goed advies en snelle levering

!

Goed en snel geleverd

Snelle levering met goede prijs

Snelle levering met goede prijs

Mooie winkel

Heeft wel lang geduurd, maar toch gekomen,

snel geleverd, zeer tevreden

Eerst werd ik telefonisch geïnformeerd omdat de levertijd langer was dan verwacht. Toen daarna de bestelling niet volledig geleverd bleek, werd dit zonder problemen rechtgezet.

Ik had een kussen voor mijn hondenfietskar besteld. Snel geleverd. Gedaan wat beloofd was.

Onderdeel paste niet!

Afstand van het gat tot het einde van de pen was 1,5mm te veel. Ik heb dit eraf moeten halen en opnieuw lakken.

Het bestelde product was op de website voorradig maar bij het versturen van het pakket bleek toch niet dat het er was. Ik ben netjes gebeld dat het product iets later werd verstuurd en alsnog alles binnen 3 dagen in huis. Prettige ervaring.

Ik zocht een onderdeel van een fietskar uit 2011. Was bevestigd aan de fiets om de kar te kunnen trekken. De fiets werd gestolen en ik had dus een nieuw onderdeel nodig om op een nieuwe fiets te zetten, anders was de kar niet meer te gebruiken. Direct besteld, omdat het via de uitleg op internet zeer duidelijk was dat het zeker zou passen. Dus ik ben supertevreden over deze service.

koningsstraat 6

1213 AX Hilversum

Over Fietskar.nl

Fietskar.nl is dé specialist in fietskarren, Bakfietsen en Hondenkarren van Nederland. Al sinds de opening zijn wij actief in de verkoop van fietskarren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte speciaalzaak. Meerdere merken sieren onze winkelvloer, waaronder Thule, Croozer, Urban arrow, Lovens en Gazelle. Alle merken die wij voeren, zijn kwaliteitsmerken. Elk merk heeft een eigen karakter en unieke eigenschappen. Heeft u behoefte aan advies in onze winkel? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Hilversum.