Spullen welke zijn besteld na 1 maand niet geleverd en niets vernomen.

Pas na een mail een reactie dat levering vertraging heeft opgelopen. Vorige week een mail dat spullen zouden worden geleverd, helaas nog steeds niets... Mijn advies; er kan altijd iets mis gaan, maar communiceren zou helpen.

bestelling prima verzorgd

bestelling prima verzorgd

Fantastisch van A tot Z

Fijne, duidelijke website. Eenvoudig en gemakkelijk een order kunnen plaatsen en daarbij goed op de hoogte gebracht van de status van mijn bestelling. Pakket was snel en netjes bezorgd. Fantastisch!

Hier een Hondenkar gekocht

Ik ben in de winkel geweest om de hondenkar eerst eens te kunnen bekijken. Fijn dat het mogelijk was om de hond mee te nemen. Ik ben goed geholpen en heb al mooi een aantal kilometers met mijn hond gefietst. Een goede ervaring dus.

Top ervaring

Hier mijn Urban Arrow Active Line gekocht. Een scherpe deal en een hele prettige afhandeling. Bedankt voor de service!

Fijne en snelle service!

Zowel van tevoren als na levering van product werden mijn vragen keurig beantwoord. We zijn erg tevreden en zouden fietskar.nl erg aanraden.

Zeer tevreden. Klantvriendelijk

Zeer tevreden over mijn bestelling bij en de service van fietskar.nl . Nadat ik de bestelling geplaatst had werd ik telefonisch benaderd over de mogelijke levertijd (welke iets langer kon duren met excuses erbij). Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Gewoon goed

Snelle verzending, duidelijke communicatie

Pakket was binnen twee dagen bezorgd. En prima prijs kwaliteitverhouding.

Hele mooie fietskar.

Heb best lang moeten wachten voordat ik hem binnen had. Terwijl die op de website op voorraad was.

niet best

heb een kar besteld met deksel en natuurlijk betaald de kar kwam snel binnen maar helaas geen deksel dat zou 3 weken duren nou ze zijn voor bij de 3 weken dan maar mailen maar helaas nog geen reactie'

Prima geregeld

Vandaag besteld, morgen in huis. Keurig nagekomen ondanks de drukke vakantietijd.

Uitstekende kar!

Kwaliteit en snel

Overzichtelijke website, eerlijke prijzen en snelle levering. Dan heb je je alles.

Goeie kwaliteit en snelle levering

Producten van prima kwaliteit, passende prijs en snelle levering. Gewoon TOP dus

Zeer goed.

Na 1,5 jaar een Doggyride te hebben gehad ging hij kapot. Kunststof koppeling bleek achteraf geen stabiele constructie. In overleg met de fabrikant hebben we een geheel nieuwe hondenkar gekregen. Fietskar.nl perfect geregeld. Gr. Geert

Goed advies snelle reactie ,geweldig

makkelijk zoeken

snel gevonden wat ik nodig had

Zeer omslachtige manier om te retourneren.

Zeer bewerkelijk om retourzending in orde te maken……je moet t echt willen. Jammer, verder zo goed voor elkaar.

Snelle correcte levering

Goede ervaring!

De koop was snel gesloten. Ging allemaal soepel.

Mijn retour wordt niet terug betaald

Verkeerde hoes besteld maar ook de verkeerde kleur geleverd dus deze is direct ongebruikt en ongeopend retour gegaan. Nu krijg ik zonder uitleg mijn geld niet terug. Alleen 5.95 en de 35 euro van de hoes steken ze in hun zak.

Keurig op tijd geleverd

Snel besteld keurig op tijd geleverd

Goede service.

Ik heb goede ervaring met het bedrijf. De 1e levering was supersnel. Bij de 2e levering was er een probleempje, maar ik werd netjes gebeld door 1 van de medewerkers lm dit door te geven en excuus aan te bieden voor de vertraging. Toppie.

Goede kwaliteit, snelle levering

koningsstraat 6

1213 AX Hilversum

Over Fietskar.nl

Fietskar.nl is dé specialist in fietskarren, Bakfietsen en Hondenkarren van Nederland. Al sinds de opening zijn wij actief in de verkoop van fietskarren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte speciaalzaak. Meerdere merken sieren onze winkelvloer, waaronder Thule, Croozer, Urban arrow, Lovens en Gazelle. Alle merken die wij voeren, zijn kwaliteitsmerken. Elk merk heeft een eigen karakter en unieke eigenschappen. Heeft u behoefte aan advies in onze winkel? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Hilversum.