Great

Great

Snel geleverd; goed product

Heel tevreden

Duidelijke site snel gevonden

Het zoeken naar het product en verwijzing naar de site is gemakkelijk en duidelijk

Duidelijk, overzichtelijk, zoals omschreven en snelle service!

Duidelijk, overzichtelijk, zoals omschreven en zeer snel.

Snel geleverd, eerlijk advies

Ik had elders een nieuwe Gazelle Makki bakfiets gekocht en bij de aflevering werd doodleuk verteld dat de accessoires pas bijna een maand later zouden komen, waardoor ik de fiets niet kan gebruiken waar ik hem voor nodig heb. Na een telefoontje waarin in prettig en eerlijk te woord werd gestaan heb ik meteen de spullen bij Fietskar.nl besteld en waren deze er al binnen twee dagen en ook nog eens ruim 40 Euro goedkoper. Kortom top!

Verkeerd geleverd, komt afspraken niet na

Ik heb een ander onderdeel besteld dan dat er geleverd is. Dit heb ik via mail gecommuniceerd en telefonisch bevestigd dat het omgeruild zou worden. Ik zou daar een mail van ontvangen maar na 3 dagen nog steeds niets. Telefonisch ook slecht bereikbaar. Graag zsm oplossen!!

Snel gevonden, goede prijs, snel geleverd

Snel gevonden, goede prijs, snel geleverd.

Goed geholpen

Had 2 dezelfde producten besteld maar helaas maar 1 bezorgd. Gemaild en de volgende was de andere er al dus prima service

Snel , goedkoper als andere

Bestelling was snel binnen , goedkoper

Heelgoed

Heelgoed

Site werkt goed

De site en bezorging werkt goed. Retour aanvragen werkt gecompliceerd: mail sturen, hopen dat iemand de mail oppakt en een retour label stuurt en dan pas kun je het pakket terug sturen.

Bpost pakje zit vast in locker

Het pakje zit vast bij bpost.

Super snel geleverd en product helemaal tevreden

Product tevreden en super snelle levering

Snelle levering en mooi product

Prima product, makkelijke website snelle levering

Gewoon goed!

Eerst gebeld toen is er goed meegedacht en daarna alsnog via internet besteld met een snelle levering als gevolg.

Gewoon goed!

Doen wat ze beloven

Was de goedkoopste die ik kon vinden en nog snel in huis ook

Doen wat ze beloven

Was de goedkoopste die ik kon vinden en nog snel in huis ook

Prima product, snelle levering

positief, maar niet alle bevestigingsmaterialen waren correct.

Levering was goed, maar diverse bevestigingsmaterialen waren fout geleverd. te lang, verkeerde diameter en sluitringen ipv carroserie ringen

Prima levering goede producten

verkeerde bevestigingsmaterialen meegeleverd

de geleverde bevestigingsmaterialen klopte niet met de opgave in de gebruiksaanwezing. M4 ipv M5. sluitringen ipv carroserie ringen. lengte van bolkop boutjes te lang. De bagagedrager verder was goed.

koningsstraat 6

1213 AX Hilversum

Over Fietskar.nl

Fietskar.nl is dé specialist in fietskarren, Bakfietsen en Hondenkarren van Nederland. Al sinds de opening zijn wij actief in de verkoop van fietskarren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte speciaalzaak. Meerdere merken sieren onze winkelvloer, waaronder Thule, Croozer, Urban arrow, Lovens en Gazelle. Alle merken die wij voeren, zijn kwaliteitsmerken. Elk merk heeft een eigen karakter en unieke eigenschappen. Heeft u behoefte aan advies in onze winkel? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Hilversum.