Prachtig boeket!

Super mooi en snel bezorgd. Ik ben fan!

Keurig geleverd !

Keurig op tijd geleverd en het boeket was mooi

Tevreden

De ontvanger was er blij mee en de bloemen zijn op de afgesproken dag gebracht. Omdat de bloemen niet voor mij waten kan ik over de kwaliteit niets zinnigs zeggen.

Tevreden

Het was een beetje duur, maar de bloemen zijn mooi en netjes op tijd bezorgd. Mijn moeder is er heel blij mee.

Iemand blij gemaakt

Alles ging zoals aangegeven. Fijn dat het zo kan zeker nu dat je sommige mensen nu niet kan bezoeken. Dan is een kleurrijke bos bloemen toch een hart onder de riem.

uiteindelijk tevreden

Ik had bloemen besteld voor zaterdag de 11de verjaardag kleindochter Zij kreeg wel bloemen maar die had ik niet besteld en met een verkeerd kaartje en het verkeerde adres De 14de kreeg zij een nieuwe bos bloemen met het goede kaartje. Dus het geheel is recht gezet.

Op de afgesproken datum bezorgd.

Ben dik tevreden!! Geweldigd!!

Great service!

The flowers were amazing and highly appreciated. I was expecting more cure about the card but it was fine.

Zeer tevreden to service!

Website perfect en heel makkelijk, de bos werd mooi op tijd afgeleverd, nog een berichtje dat dat gebeurd was en de ontvangers waren er heel blij mee. Mooie service!

De bloemen waren hetzelfde als op het voorbeeld ..prachtig . Het boeket was voor onze dochter die was erg verbaasd en vondt ze erg mooi . Dank u voor de goede service en succes in deze lastige tijden .

goede service en communicatie

Mails werden snel beantwoord en goede service. De bloemen waren mooi en vers.

Alles prima verlopen

Bloemen zagen er goed uit en werden op tijd bezorgd.

Mooi boeket en fijne service

Mooi boeket en fijne en vriendelijke service

geweldig !!!

Ik heb iemand zo blij gemaakt tot huilens zo mooi vond ze de bloemen ,ik krijg steeds een foto hoe mooi ze staan! Super bedankt en tot de volgende bestelling!👌👌

Snel en mooi bos bloemen!

Goede en snelle service! Om 16.00uur besteld en om 10.00uur bezorgd. Helemaal top! Dat lukt je niet bij de Fleurop

Mooi groot boeket!

Superfijn dat dezelfde dag bezorgd kon worden. Het was echt een mooi groot boeket!

Keurig op tijd geleverd

Mooie bos bloemen en op tijd geleverd

Goed geregeld

Mijn ontvanger was blij verrast met het mooie boeket

Vriendelijk makkelijk en snel

Ik had een bloemetje via t internet besteld. Door de moeilijke tijd was er misschien niet precies het bloemetje dat ik besteld had maar ze hebben het direct meer dan fijn opgelost. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Snelle nette levering

Voor 13u besteld en dezelfde dag bezorgd in Rotterdam. Geen overdreven hoge verzendkosten. Ondanks dat niet alle bloemen aanwezig zijn door corona toch een hele mooie bos bezorgd bij mijn moeder. Zeker een aanrader.

snel en mooie bos! vele malen beter dan Bloom-on en Fleurop (pleurop)

Eerder bloemen laten bezorgen via Fleurop. Armzalig bosje voor EUR 45,-!!! 4 rozen en wat groen. Hun tussenpersonen leveren dus niet uit of ze moeten teveel aan Fleurop betalen. Opmerking gemaakt, geen enkele reactie. (Pleurop?! ;-). Deze service is top! Zelfde dag geleverd en goed!

Bloemen kwamen ongeveer overeen met de bestelling

topservice

In de ochtend besteld en werd s'middags al bezorgd bij mijn moeder. mooi boeket ook.

Prachtig en snel!

Prima geregeld!!

Toen moest ik ineens een bloemetje laten bezorgen in Rotterdam!! Daar waar de grotere bezorgers overvol waren en dus niet op tijd konden leveren, kon ik bij onze lokale bezorgdienst gewoon op tijd en bloemetje op een verjaardag laten bezorgen! Ik zeg gaan we vaker doen! Misschien fijn om ook wenskaarten keuze toe te voegen voor bij de bezorging ;)

Witte de Withstraat 59

3012 BM Rotterdam