Prachtige tulpen...

Deze mooie bos bloemen kunnen laten bezorgen.. In mijn eigen stad... Top!!

Prachtig bos bloemen, met zorg en aandacht samengesteld

Altijd verse, mooie bloemen dat tot wel 2 soms zelfs 3 weken goed blijft. Aanrader!

Zeer tevreden!

Mooi boeket, voldeed aan mijn verwachting!

Super service en kwaliteit!

Erg goed geholpen!

Flowers

Fantastic service! Thanks very much!

Fantastisch Boeket, van een zeer correcte bloemen bezorger.

Ondanks de enorme drukte toch nog ,zij het wat laat, op de dag zelf geleverd. Kreeg na telefonisch contact netjes verteld hoe lang het e.v.t. nog kon duren. Deze bloemen bezorger kan ik U aanraden. Het bestelde boeket voldeed aan alle eisen, netjes in een vaas met water geleverd.

Heel goeie diens en mooie bloemen.

Heel goeie diens en mooie bloemen.

Kraakverse bloemen!

Ondanks dat ik laat op de dag bloemen bestelde werden deze de volgende dag geleverd. Mooi boeket en een blije moeder!

Very good

Thanks for prompt service

Prachtig en vers

Zie boven

Geweldig mooi boeket niet echt groot

Geweldig mooi boeket niet echt GROOT te noemen, goede keuze van diverse mooie bloemen met prachtige kleuren, zaten alleen enorm veel groene bladertakken bij als opvulling, heb er 3 uitgelaten voor betere balans.

Donderdagavond besteld, vrijdag bezorgd.

Mooie bloemen

Mooi bos bloemen En netjes bezorgd

Oke +mooi boeket.

Oke. Maar jammer dat ik zelf moest bellen om te weten of er in de ochtend of in de middag bezorgd ging worden. Zet dat meteen in de mail.

Ik ben tevreden! Mooi bos bloemen…

Heel goed.

Heel goed!

Excellent

Ordered for my Sister in law for her Birthday. She was very happy with them and after seeing the photo she sent me I can understand why. They're absolutely beautiful. Thank you.

Snel en die dag meteen bezorgd. Bloemen ziet er prima uit.

Great, beautiful, fresh

I already bought some very nice flowers in the shop and this time I tried the online service and the quality is really there. thank you for paying so much attention to what you do.

Bloemen goed afgeleverd en mooie bloemen

in 2 dagen geleverd. Mooie bloemen

Blije ontvangers

Kreeg van de ontvanger een bericht dat ze de bloemen prachtig vonden.

Zoals beloofd dezefde dag bezorgd en een prachtig boeket

Everything was great

All was fine

keurig verzorgd, klant zeer blij

prachtig boeket en op tijd bezorgd

De bloemen waren op het juiste adres en tijdig besteld. Toen ik belde om even na te vragen over een te hoog betaald bedrag aan verzendkosten, deed Geert niet moeilijk om het teveel betaalde bedrag terug te storten. Hij is zijn belofte nagekomen en heeft meteen de eerst volgende werkdag het bedrag overgemaakt. Zoals het hoort! Een aanrader.

Witte de Withstraat 59

3012 BM Rotterdam