Prachtig

Prachtig boeket..goede snelle service

Aardige mensen

Heb bestelling niet gezien maar gezien de prettige communicatie alle vertrouwen erin dat mooi stuk is afgeleverd

Prima advies

..........:-)

Snel en efficient.

Debloemen waren mooi!

Netjes en optijd geleverd!

Mooi boeket! De ontvanger was aangenaam verrast.

Ondanks een bezorg foutje (zonder vaas ipv mét) een super mooi boeket geleverd! Kosten vaas zonder problemen teruggestort! Top bedrijf met super service! Heel tevreden!

Service bereikbaarheid via internet

Avonds elektronisch besteld &- e- betaald wonende Noord- holland en volgende ochtend al bezorgd, De jarige was zeer verrast maar ook onder de indruk van het boeket die in de ochtend al bezorgd was en zij gaf aan dat het een mooi geschikt boeketje was en tekst goed verzorgd.

Super snel

Super snel et efficiënt

Lekker makkelijk

Lekker makkelijk

Snel en goed.

Mooie bloemen

Vriendelijke service en mooie bloemen

Aanrader!

Ik heb een bos roze rozen besteld, die binnen 24 uur na bestelling geleverd werden. De knoppen waren mooi groot en ze hebben het ruim een week overleefd. Echt een aanrader om hiermee je geliefde te verrassen!

Top service.

Binnen anderhalf uur bezorgd. Mooie kwaliteit.

Schot in de roos

Het boeket viel zeer in de smaak. De aflevering was op het juiste moment. n.l. de terugkeer uit het ziekenhuis na een stevige operatie. Dank ook voor de goede service.

Always perfect service and beautiful flowers!

I always choose Bloemen Bezorgen Rotterdam. Same day delivery, very friendly, and beautiful flowers.

Mooie bos verse bloemen

Xx

prima!

heb de bloemen zelf niet gezien maar de ontvanger zei dat het een mooie grote bos was! veel dank!

Prima boeket bezorgd bij ontvanger

Nice!!

The flowers were very nice !! Thank you

Pefect

Mijn tante ontving op haar verjaardag een prachtige bos bloemen. Precies wat ik had besteld

Snel mooie bloemen bezorgd

mijn ervaring is goed

Snelle bezorging, prachtig boeket.

Uitstekend.

Witte de Withstraat 59