Leuk boeket

Vlotte levering

Snel, mooi boeket en makkelijk te bestellen

Makkelijk en snel

Het was heel makkelijk om bloemen te bestellen, heel overzichtelijk en duidelijk wat wij kregen!

Ik ben erg tevreden over het rouwstuk. Het stuk was qua maat precies volgens verwachting. Het zag er eigenlijk uit zoals op het plaatje. De kwaliteit van de bloemen waren prima. Zelfs na een paar dagen leken ze nog vers. Dank u wel.

Goed en snel geleverd

Helemaal tevreden.

Makkelijk besteld, snel bezorgd

Het bestellen ging heel makkelijk. De volgende dag is de bos bloemen al bezorgd. De ontvanger was er erg blij mee & vond ze erg mooi!

Mijn dochters vonden het een geweldig mooi samengesteld boeket.

Succesvol

Bloemen zagen er mooi en vrolijk uit De jarige geniet er nog van... Bedankt voor t vertrouwen in jullie en tot gauw (zeker) Mvg, hanan

Super mooie bloemen!

Super geregeld! En een hele mooie bos bloemen, top!!

Makelijk bestellen, mooie webside

Prachtig mooi en vers boeket, keurig op tijd bezorgd. De ontvangers waren er erg blij mee.

Mijn moeder was blij!

Mooi boeket, vriendelijke bezorgster

Mooie bos

Bloemen zoals op de foto. Op tijd bezorgd

Het boeket v tulpen prachtig en goedverzorgd

Hou u als winkel in mijn gedachten

Goed hoor

Great flowers, delivered in time, perfect!

Red roses for my wife arrived in perfect condition. Thank you!

Fantastic and Easy Service

Flowers were beautiful and delivered on time. Thank you so much for such brilliant service, particularly at the moment. It is very much appreciated and the bouquet really cheered up my friend. Would recommend to anyone in Den Haag!

Zoals altijd, een fantastische aflevering van het bestelde boeket door Ton Hofman & Familie!!

Bloemen bestellen via Ton Hofman & Familie voor aflevering in Den Haag is altijd een groot succes! Highly recommended!

Mooie bos, staan er heel mooi bij

Topservice! Prachtige verse bos tulpen!

Blije ontvangers

De boeketten zijn op tijd geleverd, en de ontvangers waren blij verrast. Mooi boeket. Voor herhaling vatbaar. Bedankt 🌺

goede service

Goede service en mooi boeket!

Snel

Mooie bloemen, snelle bezorging

Gewoon goed!

Helemaal goed

Afgeleverd op afgesproken tijdstip, hele mooi bos bloemen!

Prachtige bos en een hele blije tante!!

Mijn tante was jarig en dit jaar mogen we geen feestjes geven dus bloemetje besteld. De volgende dag stonden ze bij haar in de vaas. Ze was enorm verrast en de bloemen komen elke dag nu voorbij op de familie app! Snel maar een bosje voor mn moeder bestellen ook al is ze voorlopig niet jarig 😉. Bloemen waren niet zoals op de foto, dit komt waarschijnlijk door de beschikbaarheid in deze Corona toestand maar ze zijn echt prachtig!!! Ontzettend bedankt!!

Frederikstraat 56

2514 LL Den haag