2 sterren: slechter dan verwacht

Het boeket is bezorgd zonder kaart van de afzender waardoor de ontvanger niet kan zien van wie het boeket afkomstig is. Dat doet afbreuk aan het gebaar.

Pluspunten

Prachig boeket en goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De service was op en top, snelle bezorging binnen 3 kwartier na bestellen en super mooie bloemen.

Helaas kon mijn vriendin niet erg lang van ze genieten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Tijdens bestellen staat er op de site: Wij bezorgen door heel Nederland. Na betaling krijg ik geen bevestiging of wat ook. Na een tijdje krijg ik een mail dat de betaling wordt teruggestort omdat er niet wordt bezorgd in de plaats die ik koos. Zeg dat dat meteen tijdens de bestelprocedure!

Pluspunten

Mooi boeket, goeie en snelle service

Pluspunten

Hele mooie bos bloemen voor deze prijs. Prachtig!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Fantastic service. Super efficient and helpful. Would definitely use again. They called to let me know that they did not could not create the specific bouquet I had ordered so offered me an alternative bouquet or delivery of the chosen bouquet the following day. My friend sent me a photo of the bouquet that was delivered. It was at least as beautiful as the one on the website photo.

Suggestions

Could not find a way to get from Dutch to English language on website.

Pluspunten

Geweldige service, mooie bloemen. Ontvangers waren zeer blij.

Zou geen verbeterpunten weten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk via internet

Ik had bij opmerkingen een tijd aangegeven wanneer de ontvanger thuis was... daar is niet naar gekeken en is op een willekeurige tijd bezorgd en aan de buurvrouw gegeven . Heel jammer ook heb ik het telefoon nummer van de ontvanger ingevuld .. daar is ook niet naar gebeld. Ik beveel dit bedrijf niet aan anderen aan.. omdat er niet baar de opmerkingen word gekeken waar teleurstellingen Door ontstaan.

Pluspunten

Op tijd bezorgd en bloemen waren als omschreven op de website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke bezorgdienst

Ik had telefonisch aangegeven of de bos voor een bepaalde tijd bezorgd kon worden. Dit was geen probleem. Nu was deze 1.5 later waardoor de omtvanger er niet meer was en wegens vakantie deze ook niet meer kon bewonderen. Best jammer

Pluspunten

Zeer snelle bezorging. Goede service

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, mooie bloemen, persoonlijke aandacht.

Geen.....behalve dan dat grote online bloemenketens nog een puntje kunnen zuigen aan dit soort persoonlijke klantvriendelijkheid en dienstverlening!

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Einde ochtend de bloemen besteld en 's middags keurig bezorgd. Super. Zal zeker meer gebruik maken van dit bedrijf.

Pluspunten

Van de ontvangsters ontving ik een telefoontje waarin wij werden bedankt voor het práchtige boeket dat was bezorgd.

Pluspunten

Eerst telefonisch geinformeerd. Kreeg een zeer vriendelijke dame aan de telefoon. Ik ben heel goed gelopen door haar. Daarna rouwstuk besteld via de website. Betaling ging prima, kreeg keurig digitaal de factuur binnen. Het rouwstuk is netjes en op tijd bezorgd! Nadat het rouwstuk bezorgd was, heb ik zelfs een bevesting van de bezorging ontvangen. Zeer betrouwbaar en TOP service !

Ik heb geen verbeterpunt te noemen.

Pluspunten

Helaas bleek het adres niet te kloppen dat ik had opgegeven. Bloemenboetiek Ton Hofman belde mij voor een nieuw adres en heeft zonder meerkosten de bloemen alsnog daar gebracht. Topservice!

Pluspunten

Snelle, goede service

Frederikstraat 56

2514 LL Den haag